ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (Α)


Πλανήτης Αντίχθων: H ”δεύτερη Γη” που έψαχναν οι αρχαίοι Έλληνες στο ηλιακό σύστημα (ΣΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΏΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΝ ΣΧΕΤΙΚΉ ΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ )

Ο Αντίχθων είναι σώμα του ηλιακού συστήματος με μάζα ίση με αυτή της Γης, την ύπαρξη του οποίου υπέθεσε ο Έλληνας φιλόσοφος Φιλόλαος στο μη γεωκεντρικό κοσμολογικό του μοντέλο, στο οποίο όλα τα σώματα στο Σύμπαν περιστρέφονται γύρω από ένα Κεντρικόν Πυρ.
Σύμφωνα με τον Φιλόλαο και τους Πυθαγόρειους, εφόσον οι πλανήτες αποτελούνταν από αιθέρια ύλη με ελάχιστη ή καθόλου πυκνότητα, η Αντίχθων, αυτή η αντί-γη, η οποία αποτελούνταν από τα ίδια υλικά με τον πλανήτη Γη, εξισορροπούσε το κέντρο ισορροπίας του σύμπαντος. Ο Φιλόλαος ο Κροτωνιάτης (470 π.Χ. – 385 π.Χ.) με καταγωγή από τον Κρότωνα ή τον Τάραντα της Κάτω Ιταλίας, ήταν σύγχρονος του Σωκράτη και θεωρείται ο ιδρυτής της θεωρίας “περί των αριθμών” των Πυθαγορείων φιλοσόφων. Ο Πυθαγόρειος Φιλόλαος υπήρξε μετέπειτα Διδάσκαλος και συνεχιστής της Πυθαγορείου αδελφότητος. Σύμφωνα με τον Αέτιο, ο Φιλόλαος υποστήριξε ότι η Γη δεν βρίσκεται στο κέντρο του (σφαιρικού) Κόσμου, όπου και τοποθετούσε, όπως όλοι οι Πυθαγόρειοι, το “Κεντρικό Πυρ”. Γύρω από αυτό περιφέρονταν κατά σειρά η Αντίχθων, η Γη, η Σελήνη, ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και η σφαίρα των απλανών αστέρων ή, κατά τον Φιλόλαο, ο Όλυμπος. Ο Όλυμπος συνόρευε με το “εξωτερικό” ή “υπέρτατο πυρ”, που έφτανε μέχρι τα όρια του Σύμπαντος. Οι απόψεις του Φιλολάου αμφισβητήθηκαν από τους αντιπάλους του λόγω της αδυναμίας να παρατηρήσει κανείς το κεντρικό πυρ. Από το σύστημά του βλέπουμε να απαλείφονται τα στοιχεία εκείνα (κεντρικό πυρ, Αντίχθων) των οποίων η ύπαρξη αποδίδεται σε γενικές μεταφυσικές δοξασίες ενώ δεν απορρίπτεται τελείως η ιδέα της κινούμενης ή/και περιστρεφόμενης γης (μερικά μέλη της Σχολής των Πυθαγορείων εξακολουθούσαν να υποστηρίζουν κοσμικά συστήματα με βάση την ιδέα της κινούμενης / περιστρεφόμενης γης, θεωρώντας πως ένα ορισμένο είδος κίνησης της γης ήταν αρκετό για να ερμηνεύσει -τουλάχιστον ποιοτικά- τα βασικά ουράνια φαινόμενα).

Σταδιακά δημιουργείται η ανάγκη αναζήτησης νέων γεωμετρικών μοντέλων -που θα προκύψουν με μαθηματικούς υπολογισμούς και όχι με απλές παρατηρήσεις- τα οποία όχι μόνο θα μπορούν να αναπαράγουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των φαινόμενων τροχιών των πλανητών αλλά επιπλέον θα είναι ικανά να χρησιμεύσουν και για τον υπολογισμό της θέσης ενός πλανήτη σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Στην ελληνική αρχαιότητα οι πυθαγόρειοι φιλόσοφοι και ιδίως ο Φιλόλαος, όπως αναφέρει ο Αριστοτέλης στο “περί ουρανού” βιβλίο του, πίστευαν ότι ο Ήλιος, η Σελήνη, και οι πλανήτες Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Ζευς και Κρόνος, μέσα στη σφαίρα των απλανών κινούνταν γύρω από ένα κεντρικό σημείο πυρός, που το καλούσαν Κεντρικόν Πυρ ή Εστία του Σύμπαντος και το οποίο όμως δεν ήταν ορατό. Έτσι στο σύνολο φαίνονταν 9 κινήσεις ουρανίων σωμάτων. Επειδή όμως οι αριθμοί ήταν συγχρόνως και οι μόνες αληθείς πραγματικότητες, για τους πυθαγόρειους, εικόνες αριθμών αποτελούσαν και διάφορα σώματα, αλλά και επειδή ο αριθμός 10 ήταν ιερός αριθμός, για εκείνους, ως άθροισμα των πρώτων τεσσάρων αριθμών (1+2+3+4) εξ αυτού πίστευαν ότι και οι περί την Εστίαν κινούμενοι θα πρέπει να είναι 10. Δηλαδή ότι υπάρχει και άλλος πλανήτης, όμοιος με τη Γη, ο οποίος διαγράφει την δέκατη τροχιά.

Τον πλανήτη αυτόν ονόμασαν Αντίχθονα (Αντίχθων) και οι πυθαγόρειοι φιλόσοφοι πίστευαν ότι βρίσκεται σε θέση αντίθετη από τη Γη ως προς την Εστία του Σύμπαντος με αποτέλεσμα να μην είναι ορατός. Οι μαθητές όμως του Φιλόλαου, ο Ικήτας και Έκφαντος απέρριψαν τις ιδέες αυτές περί Αντίχθονα. Αντίχθονα όμως ονόμαζαν οι αρχαίοι και το νότιο ημισφαίριο του πλανήτη μας, περίπου δηλαδή με την σημερινή έννοια του “αντίποδα” (τα άκρα της γήινης διαμέτρου).Εμείς σήμερα γνωρίζουμε εννέα πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, εκ των οποίων οι τρεις Ουρανός, Ποσειδών και Πλούτων είναι αόρατοι δια γυμνού οφθαλμού. Οι Πυθαγόρειοι όμως μιλούσαν για δέκα: Ζευς, Άρης, Ερμής, Γη, Αφροδίτη, Κρόνος, Πλούτων Ουρανός, Ποσειδών και Αντίχθων. Ο Αντίχθων περιγράφεται ως ένας πλανήτης ο οποίος κινείται στην ίδια τροχιά με την Γη με την ίδια ταχύτητα, αλλά εις το άλλο άκρο της διαμέτρου Γη-Ήλιος και γι’ αυτό δεν φαίνεται ποτέ, είναι πάντα πίσω από τον Ήλιο. Αντί-χθων, Αντί-Γη, διότι χθων=Γη! Στις 7/7/2013 η Νάσα εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση.Πριν από 2 μέρες πήραμε φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πίσω από το Ηλιακό στεφάνι.

Μετά από αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός (ονομάστηκε Πλανήτης Χ), διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς από τα ΙΔΙΑ στοιχεία που αποτελείται και η Γη! Η απόσταση του από τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η απόσταση γης και ήλιου με αποτέλεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την γη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον δούμε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για έναν ΔΙΔΥΜΟ ΠΛΑΝΗΤΗ της γης! Στο βίντεο που λάβαμε από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οποία συνδέει μέσω ακτίνων λέιζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο! Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια! Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας απ’ ότι πιστεύαμε..
πηγές:

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Αντίχθωνας

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Φιλόλαος

http://stema10.blogspot.gr/2017/01/blog-post_17.html

https://greekhistoryandprehistory.blogspot.com/

Η μηχανική του μη ορατού: Απωστικές δυνάμεις ιπτάμενων δίσκων

Ό,τι δήποτε δεν μπορεί να απαντηθεί με την ανθρώπινη λογική το ονόμασα απωστικό. Έγραψα ορισμένα θεωρητικά στοιχεία για τον κόσμο αυτό που εναγκαλίζεται την έλξη και είμαι η πρώτη που το αναφέρω ερευνώντας το άγνωστο και τις άγνωστες δυνάμεις του. Γιατί με τη τεχνολογία ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη μετάβαση σε ένα άλλο ανώτερο επίπεδο για την εξύψωση, και την εξέλιξη.Οι Ιπτάμενοι δίσκοι έχουν την άπωση στο σύστημά τους, όπως υπάρχουν και μέρη και πλανήτες και άνθρωποι απωστικοί. Η άπωση είναι ένας μεγάλος κόσμος σε μέγεθος και αποτελεί γνώμονα μέτρησης για την μικρή μας έλξη. Υπάρχει το μυστήριο και πρέπει να λυθεί κάποτε, κυνηγώντας το. Σε αυτό το βιβλίο “Απωστικές Δυνάμεις Ιπτάμενων Δίσκων”, περιγράφονται οι δυναμικοί πόλοι και ορισμένα στοιχεία για την άπωση που πέρασαν χρόνια να τα επιβεβαιώσω και να τα γράψω. Όταν λέμε Άπωση, πρόκειται για κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε στο φυσικό κόσμο δηλαδή μια απώθηση των όμοιων πόλων. Οι Απώσεις υπάρχουν από ανάγκη ύπαρξης των αντιθέτων στο κοσμικό στερέωμα. Είναι θεμελιώδης νόμος κι αυτός ο νόμος, αφορά μεγάλα ποσά ενέργειας. Όλες οι στρώσεις πάνω από το δικό μας διάστημα είναι απωστικές και κάποιες απόλυτα απωστικές που για να φθάσει κανείς εκεί με σκάφος και να ακουμπήσει το έδαφος ενός πλανήτη εκτός ηλιακού συστήματος θα χρειαστεί τον τέταρτο τύπο απώσεων δηλαδή το σκάφος να έχει την καθαρή άπωση όπως υπάρχει και στα μακρινά διαστήματα και να γίνει αυτή ένα με αυτά. Όταν σκεφτεί κανείς τις απώσεις θα αλλάξει θεώρηση για την ακτίνα του ηλίου και την κοσμική ακτίνα, θα αλλάξει θεώρηση για τα κβάντα και τα τέσσερα ή πέντε στοιχεία που φτιάχτηκε το σύμπαν. Δεν υπάρχει τίποτα γραμμένο παγκοσμίως για αυτό το κόσμο των άγνωστων δυνάμεων και που εμείς αποκαλούμε παράξενο. Οι Αρχαίοι Έλληνες φαίνεται να τον γνώριζαν μέσα από την ιερή γεωμετρία. Εκείνο που μας παραπέμπει λίγο σε κάτι αλλόκοτο είναι ο συμβολισμός του μύθου του όφεως όμως με πολύ μεγάλη διαστρέβλωση, της γνώσης που μας έδωσαν. Η ενέργεια είναι το δένδρο της ζωής και η δύναμη το περιτυλίγει. Η δύναμη με τους πόλους της έχει πολύ μεγάλη εξουσία μπορεί να μεταμορφώνεται σε ηλεκτρική ενέργεια ενώ δεν είναι. Μπορεί να έχει αρχή τη δύναμη και να είναι δυναμική η ενέργεια. Οι Απώσεις έρχονται από φάσματα πολύ λεπτά και συνάμα ισχυρά, επηρεάζουν πλανήτες με τις δονήσεις τους. Το “αέρινο” κουάρκ τότε κάνει καλά τη δουλειά του καθώς είναι απωστικό, θα γεφυρώνει εσαεί το συμβατό με το ασύμβατο κόσμο, τον ορατό και το μη ορατό κόσμο σε εμάς τους ανθρώπους.

Οι Ιπτάμενοι δίσκοι που περιγράφω, ελκύουν την άπωση, είναι μια ξεχωριστή δυναμική ενέργεια όπως αυτή που υπάρχει στο ακρωτήριο Ταίναρο. Έχουν την απωστική δύναμη, λειτουργούν με αυτήν η οποία είναι και ενέργεια αλλά με αρχή τη δύναμη είναι δυναμική η ενέργεια τους. Άλλο η ενέργεια και άλλο η δύναμη κατά τον Αριστοτέλη. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς τη διάκριση αυτή και να μπορεί να εμβαθύνει περαιτέρω και να εξερευνά με αυτό τον τρόπο το άπειρο. Επειδή μπορεί να με διαβάζουν και άνθρωποι που έτυχε να γνωρίσουν τη μεταφυσική ή να ασχολήθηκαν με ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη Φυσική -δεν αποκλείω ότι μπορεί να είναι και Πυθαγόρειοι- έχω να προσθέσω περί ενέργειας και δύναμης ότι: Ο Αριστοτέλης έκανε τη διάκριση γιατί πρωτίστως θεωρώ σύμφωνα με όσα έχω μελετήσει, πως στη μύηση παίζει ρόλο κατά πόσο θα αγγίξεις τον κόσμο των ιδεών, άρα η ενέργεια είναι προτιμότερη γιατί πριν φθάσει κανείς εκεί στον κόσμο των ιδεών -που τον αιθέρα εποπτεύει ο Απόλλων- ο μυημένος φιλόσοφος παραμένει στα δυναμικά. Η ενέργεια η Απολλώνια είναι το παν για να μη μείνεις απλός θεατής στην ιδέα αλλά να την φέρεις κιόλας και να πράξεις έργο για το σπουδαίο και το αγαθό να φθάσεις μέχρι το επέκεινα.Στον Ιπτάμενο δίσκο όμως, παίζει ρόλο κατά πόσο έχεις τα απωστικά δυναμικά για να φθάσεις μέχρι το επέκεινα μέχρι το τέλος του σύμπαντος.Στο βιβλίο αυτό γράφω για τις ροές, αυτές που έχουν να κάνουν με ρεύμα και όχι με ρευστά. Η ροή αυτή αφορά ποταμούς ενέργειας που βρίσκεται κάτω από τη γη αλλά και πάνω. Οι Ιπτάμενοι δίσκοι αντλούν την ενέργεια από αιθερικό πεδίο – με φωτιά που καίει χωρίς να έχει φλόγα- κι έχουν αντεστραμμένους τους πόλους στα ενεργητικά τους πεδία.

Η άπωση είναι μέρος του αιθερικού κόσμου και άλλου στοιχείου ακόμη πέρα από αυτόν. Είναι υπεράνω. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους ερευνητές του αγνώστου γιατί υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι κι άλλα σύμπαντα κι άλλα συστήματα πέρα από αυτά που φανταζόμαστε ή μας είπαν! Αφιερώνεται στην ελευθερία του ανθρώπου γιατί αυτή η τεχνολογία τον απογειώνει, τον κάνει “θεό”…Η Άπωση είναι το ίδιο το διάστημα, είναι ένα κοσμικό εργαστήριο ικανό να θέσει τέλος στον πρωτόγονο πολιτισμό του ανθρώπου,ταράζει όμως συθέμελα δόγματα και θρησκείες. Μόνο ένας προηγμένος διαστημικός πολιτισμός μπορεί να ενωθεί με έναν άλλον και να δώσει ένα καθοριστικό νόημα σε ότι λέμε ζωή στο διάστημα και στη δημιουργία. Το να είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε αυτό είναι θέμα αντίληψης.

ΜΑΡΙΑ Σ. ΑΝΘΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ https://omadaorfeas.blogspot.com

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in NEWS FROM SYNPAN and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (Α)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.