ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΣ ΑΕΡΙΟΣ ΓΙΓΑΣ (a)


Η Θανατηφόρα Λατρεία του Κρόνου
Η άγνωστη ιστορία των Τεσσάρων Εποχών του Ανθρώπου.

Η Ηλεκτρική Θεωρία του Σύμπαντος.

Ο Κρόνος και η άνοδος της «βιομηχανίας των Θεών», η απόκρυφη σύνδεση μεταξύ των παγκόσμιων κατακλυσμών, του σεξ, των μαγικών τελετών αίματος, των όπλων, των πολέμων, το πετρέλαιο, το χρήμα, τα ναρκωτικά, η δουλεία, ο επιστημονισμός. Το φυσικό ταξίδι του πλανήτη Κρόνου από το να είναι ένας καφέ νάνος κι ο αρχικός ήλιος της Γης μέχρι την επακόλουθη εξορία του στα άκρα του τωρινού ηλιακού μας συστήματος είναι η ιστορία των γνωστών Εποχών του Ανθρώπου σύμφωνα με τις μυθολογικές, εσωτερικές  κι απόκρυφες παραδόσεις. Από τους παράξενους γίγαντες στο άγνωστο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Αντίληψη και Κατανόηση χωρίς τον Νου

Οι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας και τον κόσμο που γνωρίζουμε με ένα σταθερό και παγ(ι)ωμένο «ερμηνευτικό σύστημα» που στην τελική είναι αδιάφορο αν είναι δικό μας ή μας το έδωσαν άλλοι. Το πρόγραμμα ερμηνείας του σύμπαντος που τρέχουμε είναι ελαττωματικό και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο ελαττωματικά· γι αυτό έχουμε τόσες αναπάντητες ερωτήσεις και τόσες πολλές διαστρεβλωμένες θεωρίες που δεν εξηγούν τίποτε, πέρα από την προβολή επιστημονικών φαντασιώσεων. Αυτό μπορεί να το δει κάθε άνθρωπος που είναι ικανός να βλέπει την ενέργεια που ρέει μέσα στο σύμπαν.

Το βασικότερο εμπόδιο που πρέπει με άτεγκτα αυστηρή πειθαρχία να ξεπεραστεί είναι το εμπόδιο του «εγώ» της κοινωνικοποίησης και της συνήθειας που δίνει στους ανθρώπους από γενιά σε γενιά μια πανομοιότυπα αυθαίρετη, οριστική κι αμετάκλητη άποψη του Κοσμικού. Αποτέλεσμα αυτής της ψευδαίσθησης (σκιές στον τοίχο από τους δεσμώτες – θαυματοποιούς) είναι η φαινομενικά ατράνταχτη πεποίθηση των ανθρώπων ότι ο κόσμος (φυσικός, ιστορικός, μυθολογικός) είναι ο μοναδικός και η οριστικότητα του είναι στατικά αδιαμφισβήτητη, ειδικά αφού την επιβάλλουν τόσο περισπούδαστοι ιεράρχες θρησκευτικοί κι επιστημονικοί. Επειδή δεν τολμάει κανείς να τους αμφισβητήσει, οι ψευδαισθήσεις τους εδραιώθηκαν σαν η μοναδική αληθοφανής θέση. Οι άνθρωποι είναι έρμαια δυνάμεων που τους έλκουν· από και σε κάθε κατεύθυνση και σπάνια αμφισβητούν την «ιερή αγελάδα» αντιθέτως την λατρεύουν. Μια χαρά τα ήξερε ο παππούς Πλάτων.

Βασική προϋπόθεση αντίληψης (πόσο μάλλον κατανόησης) κάθε πληροφορίας που έρχεται έξω από το ελαττωματικό ερμηνευτικό σύστημα είναι η απουσία μεσολάβησης του νου. Ο νους αγαπάει την συνήθεια και την κοινωνικοποίηση κι αυτό τον καθιστά επιρρεπή να άγεται και να φέρεται τόσο ηλίθια. Βασικό εργαλείο έκφρασης του «εγώ» σε κάθε του έκφανση είναι ο νους.

Θα στέψω (σε δύο άρθρα ή και τρία· θα δείξει η έμπνευση και η διάθεση) την προσοχή μας στην Ηλεκτρική Θεωρία του Σύμπαντος, η οποία τονίζει την σημασία του ηλεκτρισμού σε όλο το Σύμπαν και που εξηγεί το 99,99% των παρατηρούμενων κοσμολογικών φαινομένων και τις επιπτώσεις τους στην ζωή μας, από την δημιουργία ήλιων, αστέρων και πλανητών, μέχρι το βάθος του γονιδιώματος μας, όπου η πιθανότητα να αφήσεις έξω από την βιτρίνα το «εγώ» και τον νου θα δημιουργήσει μια παράξενα μαγική κατανόηση. Αντίληψη και Κατανόηση χωρίς τον Νου. Άφησε την Αίσθηση (όχι τα συναισθήματα· είναι του νου) να σε κατευθύνει, αυτή είναι η ΔΥΝΑΜΗ που τόσο συχνά διαβάζεις κι αναφέρουμε.

Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

«Δεν πιστεύω τίποτα. Έχω απομονώσει τον εαυτό μου από τα ακλόνητα θέσφατα και τις σοφίες των χιλιετιών, καθώς και από τους λεγόμενους «μεγάλους δασκάλους» όλων των αιώνων, όλων των εποχών και ίσως εξαιτίας αυτής της απομόνωσης μου δέχομαι ευπρόσδεκτα περίεργους επισκέπτες. Κλείνω την μπροστινή πόρτα στον Ιησού και στον Αϊνστάιν, ενώ στην πίσω πόρτα τείνω χείρα καλωσορίσματος σε βατραχάκια και γαρίδες. Δεν πιστεύω σε τίποτα δικό μου απ’ όσα έχω ποτέ γράψει. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα προϊόντα του νου μπορούν να είναι αντικείμενα πίστης. Η έννοια του σκοπού στην φύση μπορεί να γίνει κατανοητή χωρίς την επιστράτευση συμβατικών θεολογικών ερμηνειών, εάν έχουμε την δυνατότητα να συλλάβουμε την ύπαρξη μας ή αυτή του αποκαλούμενου ως ηλιακού μας συστήματος, μαζί με τ’ αστέρια που μας περιτριγυρίζουν, ως μια ενιαία οργανική κατάσταση, σχηματισμό ή ύπαρξη. Δεν μπορώ να θέσω κανένα διαχωρισμό ανάμεσα στο οργανικό ή το λειτουργικό και το σκόπιμο. Όταν σε έναν ζωικό οργανισμό έχουμε την εμφάνιση των οστεοβλαστών οι οποίοι επιδιορθώνουν ένα σπασμένο οστό, οι οστεοβλάστες αντιπροσωπεύουν κάποιο σκοπό, είτε έχουν επίγνωση του τι κάνουν, είτε όχι.» Charles Fort

Η ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Σε συνδυασμό με τη θεωρία του ηλεκτρικού σύμπαντος και τις εις βάθος μελέτες συγκριτικής μυθολογίας, αναδύεται Ο Λ Φ Α Ν Ε Ρ Α μια εναλλακτική ιστορική εικόνα του ηλιακού μας συστήματος. Όταν κοιτάζουμε τα αστέρια σήμερα, βλέπουμε μια σιωπηρή σκηνή. Οι πλανήτες βρίσκονται πολύ μακριά στις ελλειπτικές τροχιές τους, ενώ τα φώτα τους περιστρέφονται ομοιόμορφα γύρω από τον Ήλιο. Αυτή η φαινομενική κανονικότητα πιστεύουν οι άνθρωποι ό,τι «έτσι συνέβαινε πάντα».

Η φράση «ομοιομορφία» έχει σχεδιαστεί από συστημικούς μελετητές για να περιγράψει όχι μόνο την ομοιόμορφη συμπεριφορά των πλανητών, αλλά και τον τρόπο εξέλιξης των ειδών αργά, όμορφα, σταθερά και με ασφάλεια!!! Αυτή η ομοιόμορφα καθησυχαστική, σχεδόν ατελείωτη πραγματικότητα αποτελεί τη βάση για τον κόσμο που μας έχουν κολλήσει στο μυαλό, σαν παράσιτο …Αλλά, αν δεν ήταν πάντα έτσι; 

KRONOS POLOS

ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ ΚΡΟΝΟΥ

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ?

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΜΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ.[ΜΑΤΡΙΞ]
Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ
O ΝΟRMAN BERGRUN έχει μακρά ιστορία στην ερεύνα του διαστήματος.
Έγραψε το βιβλίο <<οι δημιουργοί των δακτυλίων του Κρόνου.>>
Απ τις φωτογραφίες του Voyager στον Κρόνο παρατήρησε ότι υπήρχαν γιγαντιαία ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα στους δακτυλίους του Κρόνου
Είναι πρώην άστρο και όχι πλανήτης, προτείνω ότι οι δακτύλιοι είναι τεχνητοί.
Αυτός είναι ο Κρόνος. ένας γιγάντιος πομπός που εκπέμπει αυτή την ψεύτικη πραγματικότητα μαζί με την σελήνη η οποία πιάνει τις εκπομπές και τις μεταδίδει ενισχυμένες στη γη. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.
Ο Κρόνος είναι παντού γύρω μας σε συμβολισμούς. τα δικαστήρια βρίθουν συμβολισμών με τις μαύρες τηβέννους/ κύβους. στη Μέκκα.
Οι φωτογραφίες που ήρθαν απ την αποστολή του Voyager στον Κρόνο είναι η ύπαρξη αυτών των τεράστιων ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, που εκείνος τα αποκαλεί οχήματα που βγάζουν εξάτμιση τα οποία δημιουργούν ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ.
Πάντως αυτοί οι δακτύλιοι είναι ΠΟΜΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΤΕΣ. Μοιάζουν με μια τεράστια κεραία. ένα απ αυτά που βρήκε η αποστολή Cassini είναι ότι υπάρχουν πανίσχυρες ΡΑΔΙΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΟ ΤΟΥ.
Υπάρχει μια διαρκής καταιγίδα σε σχήμα εξαγώνου. στον άλλον πόλο η διαρκής καταιγίδα μοιάζει με μάτι. Αν αναζητήσετε ήχους από τον Κρόνο θα ακούσετε κάποιους απαίσιους ήχους που έχουν καταγραφεί . Αυτός ο ήχος αντιπροσωπεύει το ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές και αν τις λαμβάναμε μέσα από ένα χειραγωγημένο Dna ο κόσμος που θα βιώναμε στο συνειδητό ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
Αυτό συνάδει με τις ταινίες μάτριξ, ένας ειδικός στην πλανητική ζωή ΛΕΕΙ/ πίσω απ την επίδραση των ερπετοειδών και πίσω απ την αλληλεπίδραση με εξωγήινους υπάρχει μια δύναμη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ και μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ που βρέθηκαν σε σφραγισμένο δοχείο στην Αίγυπτο το 1945 από μια ομάδα που είναι γνωστοί ως ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ.
Το 1/5 ΑΥΤΩΝ αναφέρονται σε μια ομάδα οντοτήτων που λέγονται ΑΡΧΟΝΤΕΣ (δηλαδή οι Βολαδόρες) . Αναφέρονται και στον δήθεν δημιουργό τον Yaldabaoth, αυτό είναι δική τους εκδοχή που οι χριστιανοί λένε διάβολο. οι άρχοντες είναι οι δαίμονες κατά τους χριστιανούς. άλλοι θα τους έλεγαν εκπεσώντες. λένε ότι ο φυσικός κόσμος είναι το βασίλειο των αρχόντων και του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ
Λένε ότι δεν έχουν προθεσιμότητα δημιουργική φαντασία, οπότε παρασιτούν πάνω σε αυτούς που την έχουν.
O κόσμος ξεχνά ότι αυτή είναι η ζωτική μας πηγή. Βάλτε την ενέργεια σας σε πράγματα που είναι ΗΘΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
O Ντέιβιντ Ταλμποτ έγραψε πριν χρόνια ένα καλό βιβλίο. Ασχολείται με το θέμα του ηλεκτρικού σύμπαντος. είναι πολύ καλό να καταλάβουμε πως λειτουργεί το σύμπαν. Το βιβλίο λεγόταν Κρόνιος μύθος. Ήταν έρευνα σε αρχαίους μύθους θρύλους αφηγήσεις σύμβολα σχετικά με τον Κρόνο.
Συνειδητοποίησα ότι ο Κρόνος κάποτε ήταν ο κύριος ήλιος της γης. Ήταν σε διαφορετική θέση από αυτή που έχει τώρα και δεν είχε δακτυλίους. Έγινε απίστευτος κατακλυσμός και μπατάρισε η γη, για βουνά που εμφανίστηκαν και τα σχετικά όπως και για την αναδιάταξη που έγινε στο ηλιακό σύστημα.
Απ τις αρχαίες περιγραφές ο Τάλμποτ συμπέρανε πως ο κατακλυσμός προκλήθηκε από καταστροφική αλληλεπίδραση μεταξύ γης και Άρη, αντάλλαξαν τερατώδεις ηλεκτρομαγνητικές αστραπές. Ο Άρης δεν ήταν ο ερημωμένος πλανήτης που λένε ότι είναι τώρα. Κάτι απίστευτα κατακλυσμιαίο χτύπησε τον Άρη που άλλαξε την φύση του. Το ηλιακό σύστημα που βλέπουμε σήμερα και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφουν οι αρχαίοι. Μια οπτική είναι ο πόλεμος στους ουρανούς που έλεγαν οι αρχαίοι, και ο Κρόνος έπαψε να είναι ο ήλιος.

Ιων Μάγγος

(CYNECHIZETAI)

PAGAN  STRANGE 170,171    

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in NEWS FROM SYNPAN and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.