OOCPER ,LITHOI TE KAI PLINTHOI KAI KSYLA KAI KERAMOS ATAKTOOS ERRIMENA(1)


Απεστάλη: 03/02/2005, 22:15:39


ΑΓΑΠΗΤΕ stemix ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑΣ Η’ ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΚΤΛ. (ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ).
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ.
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΜΑΖΕΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
(ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΚΤΛ. ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η’ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ…… ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ… « Ο ΑΛΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ. Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ. Ο ΧΑΝΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΠΗΤΕΡ.»
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ, Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ, Ο ΠΗΤΕΡ ΚΤΛ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ.
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΚΤΛ»)
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ.
ΜΑ ΟΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ, ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
401 Μηνύματα


ΤΩΡΑ stemix, ΑΣ ΕΛΘΩ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ.
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΗΓΗΘΩ ΚΑΤΙ…

{{ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΥΡΙΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ. ΤΡΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΈΛΛΗΝΕΣ.
(ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.)
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΙΑΠΩΝΙΑ.
ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ. ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ… ΑΜΗΧΑΝΙΑ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΜΕΤΕΦΡΑΖΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΔΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΙΩΣΑ… ΑΒΟΛΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ.
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ… « ΕΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.» ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΣΑ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΣΤΗΡΑ, «ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!»
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ… «ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ;
ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΣ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.» }}

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕΙ Η ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΕΨΗ’.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.
ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ.
Η ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ’, ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΗ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ.).
ΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ-ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ. ΆΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ (ΠΧ. ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.)

ΟΜΩΣ… Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ, Ο ΦΟΡΕΑΣ, Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ, Ο ΦΥΛΑΚΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΛΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΝΟΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ……….;
ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ.
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.
ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ… ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΓΗ ΕΛΛΑΔΑ.
1) Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ, ΧΡΥΣΟΣ, ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟΣ, ΧΑΛΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΜΟΛΥΒΔΟΣ, ΘΕΙΟ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ… ΟΣΜΙΟ! (ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 65.000 ΔΟΛΑΡΙΑ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)
2) ΓΑΙΩΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ! (ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ.)
3) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ… ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.)
ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! (ΠΧ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ, ΠΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ, ΚΟΜΒΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΚΤΛ.)

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ…
ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΤΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΙ.
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ…
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΝΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!
ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ. ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΟΣΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΜΕ ΟΣΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΣΑ ΛΕΩ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ. ΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΩΝ. ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΈΛΛΗΝΕΣ (ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΜΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ) , ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
ΠΟΛΛΟΙ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2005, 22:23:24


ELIATHOR_ELF…
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΤΟ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΟΝΤΩΣ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ, ΠΡΟΤΟΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NEW YORK TIMES.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….

lamogio
Μέλος 3ης Βαθμίδας

560 Μηνύματα


Χμμμ…
Δε βάζουμε μυαλό.

stemix
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
629 Μηνύματα


ΑΖΩΕΛ, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως ποτέ δεν σε “στιγμάτισα” σαν εθνικίστρια ή τίποτα άλλο, αν και δεν το θεωρώ καθόλου κακό. Άλλωστε εγώ είμαι. Τον φανατισμό δεν αντέχω και τις διάφορες μπούρδες. Και διαβάζοντας το τι γράφουν κάποια άτομα εδώ μέσα (όχι αυτοί που μιλάνε για τον Σείριο και τους Ε, αλλά αυτοί που γίνονται κακοί με το να διαφωνούν με τους πρώτους), κατάλαβα ότι αντί να στηριζόμαστε σε κάποιο ένδοξο παρελθόν, του οποίου τις βάσεις ίσως να έχουμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι όχι να θαυμάζουμε τα θεμέλια, αλλά να χτίσουμε και το κτίριο, όπως πολύ σωστά κατάλαβα ότι είπες.
(Και όταν αρχίσουμε να χτίζουμε το κτίριο πάντως, εγώ θα σας δίνω οδηγίες, γιατί πονάει η μέση μου).

Edited by – stemix on 04/02/2005 19:06:37

gigenis
ΜΕΛΟΣ “Forums ESOTERICA”
Greece
2759 Μηνύματα


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ

ΕΝΩ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ
ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι τουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Hermes
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
640 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 00:06:27


quote:


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Ποσο δικιο εχεις αγαπητε…
Πανω απο ολα πρεπει να ενωθουμε σαν λαος, να ενωθουμε με την
παραδοση μας…
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ
ΕΙΡΗΝΗ-ΑΓΑΠΗ-ΕΝΩΣΗ-ΣΟΦΙΑ-ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

“Carpe diem, qua minimum credula postero

Typhwnas
Μέλος 1ης Βαθμίδας
Israel
128 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 00:28:01


quote:


Ποσο δικιο εχεις αγαπητε…
Πανω απο ολα πρεπει να ενωθουμε σαν λαος, να ενωθουμε με την
παραδοση μας…


Τρελός είσαι? Φασιστή, Νεοναζί και εθνικιστή?

ΤΟ καλυτέρο είναι να πάς με την παρέα σου σε καμοιά καφετέρια και να κανετε το τσιγαράκι σας, να βρίσετε καμοιά ομάδα(σαν κύριο θέμα συζήτησεις) και φυσικά να μάθετε να βλαπετε φεμινιστικές σειρές το βραδυ(για τις κοπελιες) η και ακόμα και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας… Γενικά να γίνεται δυναμικές και ανεξάρτητες! Και σεις αγόρια μην φοβάστε πηγαίντε σε κανένα clubbaki για να τις ρίξετε

Φυσικά δεν το συζητώ σαν καλοί χριστιανοί το πάσχα και τα χριστούγεννα να κοινωνήσετε και να κάνετε Νηστεια…
Και μετά απο όλα αυτα τα προβλήματα λύθηκαν… Λιγο διάβασμα δεν βλάπτει.. να περάσετε και σε καμιά σχολή!!!

Hermes
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
640 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 00:40:51


quote:


Τρελός είσαι? Φασιστή, Νεοναζί και εθνικιστή?

ΤΟ καλυτέρο είναι να πάς με την παρέα σου σε καμοιά καφετέρια και να κανετε το τσιγαράκι σας, να βρίσετε καμοιά ομάδα(σαν κύριο θέμα συζήτησεις) και φυσικά να μάθετε να βλαπετε φεμινιστικές σειρές το βραδυ(για τις κοπελιες) η και ακόμα και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας… Γενικά να γίνεται δυναμικές και ανεξάρτητες! Και σεις αγόρια μην φοβάστε πηγαίντε σε κανένα clubbaki για να τις ρίξετε…

Φυσικά δεν το συζητώ σαν καλοί χριστιανοί το πάσχα και τα χριστούγεννα να κοινωνήσετε και να κάνετε Νηστεια…
Και μετά απο όλα αυτα τα προβλήματα λύθηκαν… Λιγο διάβασμα δεν βλάπτει.. να περάσετε και σε καμιά σχολή!!!


“Carpe diem, qua minimum credula postero…

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 00:57:03


ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ

ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ

ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ

ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ

ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ

ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ ΚΑΤΑ ΤΕ ΕΜΑΥΤΟΝ ΚΑΙ

ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΗΚΟΗΣΩ ΤΩΝ

ΑΕΙ ΚΡΑΙΝΟΝΤΩΝ ΕΜΦΡΟΝΩΣ ΚΑΙ

ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ

ΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΡΥΣΩΝΤΑΙ

ΕΜΦΡΟΝΩΣ ΕΑΝ ΔΕ ΤΙΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΥΚ

ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΑΤΑ ΤΕ ΕΜΑΥΤΟΝ ΚΑΙ

ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΩ ΙΕΡΑ ΤΑ

ΠΑΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΓΡΑΥΛΟΣ

ΕΣΤΙΑ ΕΝΥΩ ΕΝΥΑΛΙΟΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ

ΑΘΗΝΑ ΑΡΕΙΑ ΖΕΥΣ ΘΑΛΛΩ ΑΥΞΩ

ΗΓΕΜΟΝΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΡΟΙ ΤΗΣ

ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΥΡΟΙ ΚΡΙΘΑΙ ΑΜΠΕΛΟΙ

ΕΛΑΑΙ ΣΥΚΑΙ

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ.
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

“ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ……….”

gigenis
ΜΕΛΟΣ “Forums ESOTERICA”
Greece
2759 Μηνύματα


<<ΤΟ καλυτέρο είναι να πάς με την παρέα σου σε καμοιά καφετέρια και να κανετε το τσιγαράκι σας, να βρίσετε καμοιά ομάδα(σαν κύριο θέμα συζήτησεις) και φυσικά να μάθετε να βλαπετε φεμινιστικές σειρές το βραδυ(για τις κοπελιες) η και ακόμα και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας… Γενικά να γίνεται δυναμικές και ανεξάρτητες! Και σεις αγόρια μην φοβάστε πηγαίντε σε κανένα clubbaki για να τις ρίξετε>>

Typhwnas
πρεπει να προσθεσεις το να μην ξεχναμε να ενημερονωμαστε καθημερινως για ολα τα συμαντικα γεγονοτα βλ. <<πια τραγουδιστρια αντιγραφει ποια
που πηγε διακοπες ο ταδε ποτε φτερνηστικε ο δινα τι χρωμα βρακι φορουσε η ταδε στην δεξιωση>>και αλλες τετειες σαχλες για να μπορουμε να συμετεχουμε σε βραδιες γεματες νοημα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Vulpia
Νέο Μέλος

28 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 22:50:47


quote:


Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ.
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;


Τον ειχε το βιβλιο των Αρχαιων της Α’ Λυκείου, οποτε οποιος/α δεν εκανε κοπανα απο το μαθημα θα επρεπε να τον γνωριζειΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

adelaid
Νέο Μέλος

6 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 23:22:32


είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα τα όσα παραπάνω αναφέρονται. Θα ήθελα μόνο να κάνω μια παρατήρηση.
Η ιστορία της Ελλάδος επί της ουσίας δεν υφίσταται στη διεθνή ιστορίά, έτσι όπως αυτή διδάσκεται στα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Yπάρχει βέβαια αναφορά στην αρχαία Ελλάδα και τα επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων στους διάφορους τομείς επιστήμης, φιλοσοφίας κλπ.
Αντιθέτως η διδασκαλια των Αρχαίων ελλήνων φιλοσόφων θεωρείται υποχρεωτική ως μάθημα και μάλιστα από τα πρώτα μαθήματα που παίρνει κανείς, ανεξαρτήτως Major.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Α Ι Α Ν Τ Α Σ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

263 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2005, 18:33:52 Εμφάνιση Προφίλ Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Α Ι Α Ν Τ Α Σ Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


Δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε για την Ελλάδα.
Δεν είμαστε Έλληνες.

Και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι…γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι και όχι εμείς;
Δεν επιτρέπεται να λέμε ότι υπάρχουν εχθροί, ούτε να εμφανιζόμαστε κάθε φορά ως θύματα. Για όλα φταίμε εμείς. Διότι έχουμε δημοκρατία, και κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skeptic
Πλήρες Μέλος
Greece
1434 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2005, 19:01:44 Εμφάνιση Προφίλ Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skeptic Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


Λαός που ξεχνάει την ιστορία του τις παραδόσεις και τη γλώσσα του είναι καταδικασμένος να πεθάνει.

Επιβιώστε ή αλλιώς θα αφομοιωθείτε στο matrix της παγκοσμοιοποίησης,

Resistance is futile

…All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?

stemix
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2005, 19:34:50


quote:


Δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε για την Ελλάδα.
Δεν είμαστε Έλληνες.


Δεν είμαστε Έλληνες;;; Όχι ρε γαμώτο. Ελπίζω να μας αποκαλύψεις τι είμαστε, γιατί θα μας φάει η αγωνία. Για να μην προτρέξω, πως το εννοείς;
Όσο για το “Δημοκρατία έχουμε”, μας δώθηκε πολλές φορές η ευκαιρία ή η επιλογή να αλλάξουμε κάτι; Και μην μου πεις οι εκλογές… Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται πως το δικαίωμα ψήφου σε πολλούς, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνει η εξουσία σε λίγους. Και δεν εννοώ τίποτα φασιστικό. Απλά είναι πιο εύκολο να ελέγξεις μία άβουλη μάζα, παρά λίγους με βούληση.
(Περίεργο… Τι να είχε μέσα το τσίπουρο και πετάω τέτοια πράγματα;)

Edited by – stemix on 07/02/2005 19:38:31

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2005, 21:18:03 


VULPIA ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΤΟ, ‘ΓΝΩΡΙΖΩ’, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.
ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η’ ΟΧΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.
(ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΛΕΙΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. )
Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΠΑΝΑΣ!

ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ΜΥΝ!

ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ, ΛΑΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;
(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ; ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ.)

ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ O SKEPTIC, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ‘ΙΟΥΣ'(ΙΔΕΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ!) ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΒΛΑΒΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΜΟΝΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.
ΕΠΙΜΕΝΩ, ΕΠΙΜΕΝΩ, ΕΠΙΜΕΝΩ, ΕΠΙΜΕΝΩ!
ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ…ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ Ο “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ”… ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ‘ΜΙΛΗΣΕΙ’ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΦΟΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΩ, ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!

“ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ……….”

tpt
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
323 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2005, 09:05:06


“ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. “
-ΟΧΙ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ,ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕΣ-ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?ΤΙ?ΤΙ?ΤΙ?ΕΧΩ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?

“ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΒΛΑΒΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ “
-ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ?ΠΟΙΑ?ΠΟΙΑ?

“ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ”
-ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ “ΓΝΩΣΤΙΚ-ΙΑ” ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΤΑΙ…

“ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΤΟ, ‘ΓΝΩΡΙΖΩ’, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ. “
-ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ “ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΖΩΕΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.ΘΕΛΩ 3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ.

Vulpia
Νέο Μέλος

28 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2005, 10:22:54


quote:


VULPIA ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.


Μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενη? Ποιοι Γάλλοι? Όλοι οι Γάλλοι? Διδασκεται στα σχολεια της μέσης εκπαιδευσης της Γαλλιας?

quote:


ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΤΟ, ‘ΓΝΩΡΙΖΩ’, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.


Ωραία…Εγω τον γνωριζα και τον γνωριζω.
Ο ορκος των Αθηναιων εφηβων θεωρειται μνημειο κειμενου περι της ευθυνης των πολιτων απεναντι στο κρατος τους.
Γι’αυτο και χτησιμοποιηθηκε ουκ ολογες φορες στο παρελθον
-Τα περισσοτερα αμερικανικα κολλεγεια τον εχουν αυτουσιο ή τροποποιημενο στον ορκο που δινουν οι φοιτητες τους
– Υπαρχει στο αγαλμα της Αθηνας, στην Αθηνα…..της Georgia,USA, αυτουσιος.
– Τον ανεφερε ο Δουκακης οταν αποδεχθηκε το χρισμα του υποψηφιου προεδρου στην ομιλια του στο συνεδριο των Δημοκρατικων.
– Τον εχουν χρησιμοποιησει μεχρι και υπουργοι της Σιγκαπουρης σε ομιλια σε αποφοιτους

Ε, λοιπον τι ειναι ο ορκος? Ειναι ενα πολυ ωραια γραμμενο κειμενο (γι’αυτο υπηρχε και στο βιβλιο της εκμαθησης αρχαιων Ελληνικων της Α’ Λυκειου), και περιγραφει αυτο “που πρεπει να κανουν οι πολιτες για το κρατος τους”.
Μεχρι εκει. Τι παει να πει γνωριζω και “γνωριζω”?

quote:


ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η’ ΟΧΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.


Και εδω ερχομαστε στο γιατι εσυ δεν “γνωριζεις” τον ορκο. Γιατι το νοημα του ορκου ειναι οχι μονο να κοιτας τι κανει το κρατος/πατριδα για εσενα , αλλα και τι πρεπει να κανεις κι εσυ για την πατριδα.
Το απροσωπο κρατος σου προσεφερε την δυνατοτητα να τον διαβασεις, να τον μελετησεις, να εμβαθυνεις, να συζητησεις.
Εξαρταται πια απο σενα τι καταλαβες, τι ρωτησες, τι συζητησες, αν προσεχες, αν εκανες κοπανα.
Δεν ειναι υποχρεωση κανενος κρατους ή υπαλληλου του (Δασκαλος) να σου το βαλει με το ζορι στο μυαλο. It takes two.

quote:


(ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΛΕΙΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. )


Μπορεις να μου αποδειξεις οτι αποφευγεται να διδασκεται γιατι ξεσηκωνει ρατσιστικα αισθηματα?
Επισης θα ηθελα να μοπυ δειξεις που το “αποφανθηκε το υπουργειο Παιδειας”

quote:


ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ΜΥΝ!


Παντελως ασχετο….
(εκτος αν κανεις τον κοπο να μας εξηγησεις τι εννοεις)

Α Ι Α Ν Τ Α Σ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

263 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2005, 16:02:05


@Vulpia
Το απροσωπο κρατος σου προσεφερε την δυνατοτητα να τον διαβασεις, να τον μελετησεις, να εμβαθυνεις, να συζητησεις.

Αυτό μπορείς να το αποδείξεις εσύ ;;;

@Vulpia
Εξαρταται πια απο σενα τι καταλαβες, τι ρωτησες, τι συζητησες, αν προσεχες, αν εκανες κοπανα.

Αν είναι να ζητάμε ευθύνες από 15χρονα για το αν έμαθαν ή όχι τον όρκο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και δεν θέλω να σταθώ μόνο στον όρκο, αλλά γενικά σε όλα τα κείμενα της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας.
Στο μάθημα των αρχαίων το μόνο που γίνεται είναι η εκμάθηση μια ¨ξένης¨ γλώσσας και τίποτα παραπάνω. Σαν να πρόκειται για Γαλλικά, Αγγλικά κ.α.
Δεν γίνεται καμία προσπάθεια για κατανόηση του νοήματος ή αν γίνεται περνάει στα ¨ψιλά¨ και έχει ελάχιστη βαθμολογική αξία – αυτό είναι άλλωστε που μετράει.
Το ποιο σημαντικό θα ήταν αυτό -η μελέτη του κειμένου, έστω και στην νεοελληνική απόδοση, ώστε να γίνουν κατανοητές οι αξίες των αρχαίων, το Ελληνικό πνεύμα, η Ελληνική σκέψη, που θα δώσουν την πραγματική παιδεία στους νέους- και όχι η ανόητη, παρανοϊκή θα έλεγα, εμμονή στην γραμματική, στις κλίσεις κλπ. Το μόνο που γίνεται με αυτές τις πρακτικές είναι η αποστροφή των μαθητών από την αρχαία Ελληνική γραμμάτια και από οτιδήποτε θυμίζει τον πολιτισμό των προγόνων μας – άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος των μεθοδευμένων επιθέσεων κατά του Ελληνικού πνεύματος αλλά και κατά των Ελλήνων από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας. Μην γελιόμαστε τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Vulpia
Νέο Μέλος

28 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2005, 16:19:18


quote:


@Vulpia
Το απροσωπο κρατος σου προσεφερε την δυνατοτητα να τον διαβασεις, να τον μελετησεις, να εμβαθυνεις, να συζητησεις.

Αυτό μπορείς να το αποδείξεις εσύ ;;;


Να αποδειξω τι? Συγγνωμη δεν σε καταλαβα.

quote:


Αν είναι να ζητάμε ευθύνες από 15χρονα για το αν έμαθαν ή όχι τον όρκο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και δεν θέλω να σταθώ μόνο στον όρκο, αλλά γενικά σε όλα τα κείμενα της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας.
Στο μάθημα των αρχαίων το μόνο που γίνεται είναι η εκμάθηση μια ¨ξένης¨ γλώσσας και τίποτα παραπάνω. Σαν να πρόκειται για Γαλλικά, Αγγλικά κ.α.
Δεν γίνεται καμία προσπάθεια για κατανόηση του νοήματος ή αν γίνεται περνάει στα ¨ψιλά¨ και έχει ελάχιστη βαθμολογική αξία – αυτό είναι άλλωστε που μετράει.


Εχω την γνωμη οτι τα 15χρονα μια χαρα καταλαβαινουν.
Απλα μπορεις να μου εξηγησεις γιατι ο Γιαννακης του ενος τμηματος επιασε το νοημα , ενω ο Κωστακης του αλλου οχι?
Η απαντηση ειναι ο δασκαλος και ο μαθητης (με οτι φορτιο κουβαλαει ο καθενας). Υπαρχουν δασκαλοι που σκυβουν, μεταφραζουν εξηγουν το νοημα. Και καποιοι μαθητες το ρουφανε. Καποιοι αλλοι οχι. Το “απροσωπο κρατος” προσφερει την ευκαιρια. Το αν θα την πιασεις εξαρταται κι απο σενα.

quote:


Το ποιο σημαντικό θα ήταν αυτό -η μελέτη του κειμένου, έστω και στην νεοελληνική απόδοση, ώστε να γίνουν κατανοητές οι αξίες των αρχαίων, το Ελληνικό πνεύμα, η Ελληνική σκέψη, που θα δώσουν την πραγματική παιδεία στους νέους- και όχι η ανόητη, παρανοϊκή θα έλεγα, εμμονή στην γραμματική, στις κλίσεις κλπ. Το μόνο που γίνεται με αυτές τις πρακτικές είναι η αποστροφή των μαθητών από την αρχαία Ελληνική γραμμάτια και από οτιδήποτε θυμίζει τον πολιτισμό των προγόνων μας –


Το βιβλιο της Α’ Λυκειου ειχε ορισμενα κειμενα τα οποια σχεδον θυμιζαν Νεα Ελληνικη μεσα απο τα οποια οι μαθητες μπορουν να δουν τη σχετικη συνεχεια της γλωσσας, αλλα και να αντλησουν μηνυματα. Οι κλισεις, τα αρθρα και οι αριθμοι ειναι απαραιτητοι και δεν μπορουν να αποκλειστουν.
Στο κατω κατω το Λυκειο (υποτιθεται) προσγερει γενικη γνωση. Οποιος εχει εφεση ας συνεχισει φιλολογικες σπουδες.
Δεν μπορει ομως να τελειωνεις την γενικη εκπαιδευση , και να μην ξερεις τι ειναι, πχ, η Δοτικη

 

Α Ι Α Ν Τ Α Σ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

263 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2005, 22:49:10


Vulpia
Να αποδειξω τι? Συγγνωμη δεν σε καταλαβα.

———– Απέδειξέ μας ότι το Ελληνικό κράτος σου δίνει την δυνατότητα να διαβάσεις, να μελετήσεις και να εμβαθύνεις στον όρκο των Αθηναίων και γενικά στην Ελληνική φιλοσοφία, στον Ελληνικό τρόπο σκέψης, στην ιστορία κλπ

Vulpia
Απλα μπορεις να μου εξηγησεις γιατι ο Γιαννακης του ενος τμηματος επιασε το νοημα , ενω ο Κωστακης του αλλου οχι?

———– Εγώ μόνο Κωστάκηδες έχω δει.

Vulpia
Το βιβλιο της Α’ Λυκειου ειχε ορισμενα κειμενα τα οποια σχεδον θυμιζαν Νεα Ελληνικη μεσα απο τα οποια οι μαθητες μπορουν να δουν τη σχετικη συνεχεια της γλωσσας, αλλα και να αντλησουν μηνυματα.

———- Αν αυτό το θεωρείς αρκετό τότε δεν ξέρω…. ίσως τα Ελληνόπουλα είναι τελείως χαζά, ενώ τα άλλα είναι πανέξυπνα.
Που είναι ο Αρειανός, ο Ισοκράτης, ο Αριστοτέλης κλπ.
Η δοτική μας έλειπε;;; ή μήπως θα γίνει κανείς καλύτερος άνθρωπος με την δοτική;
Και δεν κατάλαβα…δηλαδή θεωρείς ότι η παιδεία μας είναι εντάξει;;;

 

dimitris2
Πλήρες Μέλος

1364 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/02/2005, 00:28:14


Από τον 6ο αιώνα π.χ. μέχρι το 1453 συγκεκριμένα, όλοι έγραφαν στην αρχαία ελληνική. Με το νέο κρατίδιο που προέκυψε απ τον τεμαχισμό της πίτας (πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις… όπως πολύ σοφά λέει και ο Στράτος) έκαναν τα αδύνατα δυνατά και επέτυχον, να αφανιστεί η αρχαίος ελληνικός γραπτός λόγος απ αυτό τον τόπο.
Η πρώτη σφαλιάρα ήταν στρατηγημένη και με κατεύθυνση το σβέρκο. Η δεύτερη αιωρείται του αυχένος, διότι παρακαλώ, αν η βιομηχανική επανάσταση έφερε δύο πολέμους τελείωσε σήμερα με τα κομπιούτερς.
Τα κομπιούτερς είναι η νέα επανάσταση που θα φέρει χρήμα σε όποιον λαό κατέχει.
Και άκουσα από πρόσωπο που ασχολήθηκε διεθνώς με οικονομικά, ότι η μόνη γλώσσα που είναι ιδανική στους Η/Υ είναι η ελληνική η αρχαία, γιατί είναι στηριγμένη πάνω στα μαθηματικά και την αριθμοσοφία. σε σταθερές.
Κι άντε να δεις τον κινέζο να σου μιλάει αύριο φαρσί αρχαιοελληνικά και να μην παίρνεις πρέφα τι σου λέει και το μόνο που σε σώζει είναι να λες ότι εγώ κατάγομαι απ την αρχαία ελλάδα, σαν γνήσιος απόγονος του Αριστοτέλη, που εν τέλει,
τι να πω?
Δεν πονάει τόσο η δρομολογημένη σφαλιάρα όσο η ανυποψίστη.
Ετσι γίνονται τα μεγάλα μακελιά

 

Vulpia
Νέο Μέλος

28 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/02/2005, 00:35:39


quote:


Και δεν κατάλαβα…δηλαδή θεωρείς ότι η παιδεία μας είναι εντάξει;;;


Μα χαζη ειμαι να κατσω να πω οτι η παιδεια μας ειναι ενταξει και να κατσω να αποδυκνειω οτι το κρατος σου προσφερει το βιβλιο,οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να σου το βαλειι ντε και καλα στο μυαλο, και οτι μετα ειναι θεμα του καθηγητη και του μαθητη τι θα καταλαβει?
Καλυτερα να θεωρω οτι το κρατος ειναι σκατα, ολοι οι πολιτικοι προδοτες, ολοι οι παπαδες gay, οι περισσοτεροι Ελληνες πρωθυπουργοι ηταν προδοτες (οι υπολοιποι απλα μασονοι), μας φθονουνε ολοι οι λαοι του κοσμου, εμεις δωσαμε τα φωτα στην ανθρωποτητα, θα μας σωσει το ξανθο γενος/οι Ε/η ΟΑΕ (διαλεγετε και παιρνετε), μας πολεμανε ολοι, μας διαγραφουνε την ιστορια, και συνεχιζεται…
Ετσι θα ειμαι και πολυ δημοφιλης……

stemix
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/02/2005, 14:05:19


quote:


Ετσι θα ειμαι και πολυ δημοφιλης……


Μα και βέβαια θα είσαι δημοφιλής. Μέχρι και τηλεφωνήτρια στο πλευρό του Λιακό μπορείς να γίνεις…

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2005, 21:36:25


Tpt…
1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΡΕΤΗ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ. ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ. ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΕΧΝΕΣ. ΙΑΤΡΙΚΗ. ΓΝΩΣΗ-ΨΥΧΗΣ. ΓΝΩΣΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΓΝΩΣΗ-ΦΥΣΗΣ. ΑΡΙΘΜΟΙ. ΓΛΩΣΣΑ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ‘ΘΕΟΣ’.
………ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ – ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ).
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.
2) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΞΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.
3) ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΕΓΩ Η… ΓΝΩΣΤΙΚ-ΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΓΝΟΙΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΆΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΑΙ.
ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η’ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ!) ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ… ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ-ΞΕΡΩ-ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΟΙΔΩ (ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ-ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΕΧΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ-ΚΑΤΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ‘ΓΝΩΡΙΖΩ’).

ΤΟ ΑΝ ‘ΓΝΩΡΙΖΩ’ ΕΓΩ, Η’ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Ο ΟΡΚΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΜΑΣ. ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΝΟΗΜΑΤΑ (ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ) ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΕΙ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΡΟΥΦΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Η’ ΟΧΙ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 50%, Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. ΤΟ 45% ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ!

“ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ……….”

PAGAN  http://www.esoterica.gr/  FORUM

(CYNECHIZETAI)

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in News and politics and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.