ALL-OI=ΟΛ-ΟΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΑΣ ΕΡΓΑΣΘΩΜΕΝ


A)Ολιστική Φυσική Θεραπεία για τον Καρκίνο

Παρακαλούμε να πάρετε πολύ σοβαρά τις παρακάτω οδηγίες, διότι έχουμε πλέον αποδείξιμη και σύντομη θεραπεία για τον καρκίνο… Μέσα σε 4 μέρες κιόλας, κατεβαίνουν οι καρκινικοί δείκτες. Παρόλα αυτά για να έχετε απόλυτη προστασία, είναι σημαντικό να συνεχίσει η αγωγή, για 3 μήνες, και μετά την θεραπεία, για να αποφύγουμε επαναφορά της νόσου. Είναι απολύτως φυσική αγωγή, χωρίς καμία παρενέργεια για τον οργανισμό, και δεν έρχεται σε αντίθεση με κάποια χημική αγωγή, αν το επιλέξετε, αλλά ταυτόχρονα θεραπεύει και από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Κάντε άμεσα τα παρακάτω…

1. Πρώτο μέλημα είναι να κάνετε ένα τέστ δυσανεξίας, σε βιονεργειακά μηχανήματα που ελέχγουν πάνω από 300-350 τροφές.

2. Αποχή από λακτόζη (όχι αγελαδινά, μόνο κατσικίσια προϊόντα), αποχή από γλουτένη (ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ψωμί χωρίς γλουτένη, όπως ζέα, καλαμποκίσιο, μαύρο ψωμί)

3. Αποχή, από ζάχαρη, καφέ, αλκοόλ, τηγανιτά, χοιρινό. Κόκκινο κρέας μία φορά την εβδομάδα

4. Να πίνετε καθημερινά φυσική λεμονάδα (1-2 λεμόνια και 1-2 κουταλάκια σόδα του φαγητού, σε 1 λίτρο νερό)

5. Να λαμβάνετε καθημερινά σκόρδο, κουρκούμη, Graviola, και N-tense

6. Καναβέλαιο, (1 κουταλιά της σούπας πρωί και βράδυ)

7. Λινέλαιο (Ωμέγα 3) (1 κουταλάκι του γλυκού πρωί και βράδυ)

8. Ελαιο από Γαϊδουράγκαθο (1 κουταλάκι του γλυκού πρωί και βράδυ), για την αποτοξίνωση του συκωτιού

9. Βερυκοκέλαιο (1 κουταλάκι του γλυκού πρωί και βράδυ) για θεραπεία του καρκίνου, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες

10. Να λαμβάνετε καθημερινά μία πολυβιταμίνη με μέταλα, όπως ψευδάργυρο, σελήνιο, την ειδική βιταμίνη για αυτοάνοσα D3, Συνένζυμο Q10. Προτεινόμενο σκεύασμα ΝΕUROZAN.

11. Να λαμβάνετε καθημερινά, μαύρο κύμινο, ή πρωτεϊνη ορού γάλακτος, ή γανόδερμα (αν δεν έχετε δυσανεξία στα μανιτάρια), και Cat’s claw, για την ανόρθωση του ανοσοποιητικού

12. Να μελετήσετε συγγράμματα όπως “διατροφή και καρκίνος”, όπου σας συμβουλεύουν πως να αποφεύγετε τις όξινες τροφές, και να διατηρείτε ένα αλκαλικό περιβάλλον στον οργανισμό σας.

13. Γενικές βασικές οδηγίες υγείας: Να πίνετε τουλάχιστον 3-4 500ml νεράκια την ημέρα, και αν υπάρχει δυνατότητα, να περπατάτε μισή με μία ώρα κάθε μέρα, 6 μέρες την εβδομάδα, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί μέγιστα, η Αυτο-ίαση του οργανισμού. Τα γεύματά σας χρειάζεται να είναι 5 την ημέρα, και για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την σωστή διατροφή, έτσι ώστε να είστε πάντα απολύτως υγιής, συμβουλευτείτε έναν διατροφολόγο.

Το Καναβέλαιο, το Βερυκοκέλαιο, το Λινέλαιο, το Γαϊδουράγκαθο, και το Μαύρο Κύμινο, μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από το eshop του Ροδόκηπου.

http://www.ortf.eu/c.KANAVELAIO.121267.html

Ευχόμαστε σύντομη και ολιστική θεραπεία.

 

B)Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ

rodokipos-logo.gif
“Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ”
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιστορικό ίδρυσης.

Ένα όνειρο ζωής, ένα όραμα που συγκεκριμενοποιήθηκε σε αντικειμενικό στόχο, έγινε πραγματικότητα. Την 13η Απριλίου του 2009, συστήθηκε η ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ”. Την 15η Απριλίου του ιδίου έτους, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο το καταστατικό ίδρυσης της Εταιρείας και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο Εταιρειών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αύξοντα αριθμό 1497/15 ΑΠΡ 2009.Οι δυσκολίες της έναρξης πολλές, τα προσκόμματα σχεδόν καθημερινά, τα βάρη πολλές φορές τεράστια, τέτοια που κάποτε – κάποτε κάναν τους πρωτεργάτες του έργου να κάμπτονται. Η φλόγα όμως και ο ζήλος που ξεπηδούσαν από το αρχικό όραμα, μαζί με την καταλυτικά πολύτιμη αρωγή και συμπαράσταση από λίγους αλλά πολύ εκλεκτούς, όχι απλά φίλους αλλά κάτι πολύ περισσότερο – αδελφούς – ενδυνάμωνε τους ιδρυτές να συνεχίσουν. Το έργο αν και μοναδικό, δεν είναι ατομικό αλλά απόρροια επιτακτικού αιτήματος των καιρών, στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν όλοι όσοι αισθάνονται ότι έχουν χρέος να εργαστούν για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο, πιο αληθινό. Σ’ αυτό το εγχείρημα έχουν θέση όσοι νιώθουν την ανάγκη να αναλάβουν κάποια δράση για την κοινωνία, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, για την προστασία του πλανήτη μας. Σε αυτούς μόνο απευθύνεται σήμερα ανοικτή πρόσκληση για άμεση ενεργοποίηση και κοινή δράση.

Εναλλακτικές θεραπευτικές
Κηραλοιφές και ιαματικά μίγματα

Παρά τη σημαντική πρόοδο που σημείωσε η ανθρωπότητα, πολλά από τα προβλήματα υγείας δεν έχουν ακόμα επιλυθεί, παρότι ομολογουμένως πολλές αρρώστιες έχουν σχεδόν απαλειφθεί από τις σύγχρονες τουλάχιστον κοινωνίες. Η χημική βιομηχανία γνώρισε τεράστια ανάπτυξη, όμως παράλληλα είναι η κύρια υπεύθυνη για την επικίνδυνη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη μαζική δηλητηρίαση των ζωντανών όντων, κατ΄επέκταση και των ανθρώπων. Για τον πιο επικερδή κλάδο της χημικής βιομηχανίας – την φαρμακοβιομηχανία – ξεκίνησε τελευταία η έντονη αλλά απόλυτα δικαιολογημένη κριτική για τον σκοτεινό, ύποπτο και απάνθρωπο τρόπο λειτουργίας της, καθώς αποκαλύπτονται διαρκώς εγκληματικές δράσεις της, κύρια με την ανεύθυνη στάση της στην κυκλοφορία φαρμακευτικών σκευασμάτων που δημιούργησαν, από τερατογενέσεις μέχρι σοβαρές και μη αναστρέψιμες βλάβες σε αθώα θύματα. Είναι γνωστό πλέον στους πάντες το γεγονός ότι, η όποια θεραπευτική δράση κάποιου θεραπευτικού σκευάσματος, συνοδεύεται παράλληλα με πληθώρα αντενδείξεων, δηλαδή βλαπτικών αρνητικών επιδράσεων – πολλές φορές πολύ σοβαρών – με λίαν σοβαρές παρενέργειες. Πρόσφατες στατιστικές μελέτες έχουν αναδείξει ότι η τέταρτη κατά σειράν αιτία θανάτων στη δύση, είναι τα φάρμακα, ενώ οι βλάβες που επιφέρουν στους ανύποπτους ασθενείς είναι ανυπολόγιστες.

Επιστρέφοντας στην παραδοσιακή ιατρική, ανακαλύπτουμε με έκπληξη πληθώρα εναλλακτικών θεραπευτικών οι οποίες είχαν με απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό παθήσεων. Η ύποπτη στάση των φαρμακοβιομηχανιών και του συνόλου του ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου απέναντι στην παραδοσιακή ιατρική, φτάνοντας μάλιστα να γίνεται πολέμια της παράδοσης, πολεμώντας την με ύπουλες μεθοδεύσεις, συκοφαντίες και τακτικές προπαγάνδας, έγινε πλέον αντιληπτή και κατανοητή. Ατυχώς στον βωμό του κέρδους, η ανθρώπινη αξία και υγεία έχουν περιέλθει σε δεύτερη μοίρα, θυσιαζόμενες καθημερινά. Φαίνεται όμως ότι η ανθρωπότητα άρχισε να συνειδητοποιεί το βρώμικο παιχνίδι του ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου, προσανατολιζόμενη πλέον στην χρήση της εναλλακτικής ιατρικής και των παραδοσιακών ιαμάτων.

Στραφήκαμε έτσι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στους θησαυρούς της παράδοσης απ’ όπου αντλησαμε την παλαιά σοφία και ανασύ-ραμε τις ξεχασμένες συνταγές παραδοσιακών σκευασμάτων φαρμάκων παρασκευασμένων αποκλειστικά με αγνά φυσικά υλικά, φαρμά-κων με σχεδόν θαυματουργές δράσεις και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Αφοσιωθήκαμε με ευλάβεια στην έρευνα και μελέτη των παραδοσιακών συνταγών και αναστήσαμε χαμένες και ξεχασμένες συνταγές για μεγάλο αριθμό θαυμαστών ιαματικών σκευασμάτων. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε σιγά σιγά να αναπαράγουμε τα παραδοσιακά ιάματα, αρχίζοντας με την κηραλοιφή για κατακλίσεις όπου η σύγχρονη φαρμακευτική σχεδόν αδυνατεί να αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό νοσούντων και στην κηραλοιφή για έντονους πόνους μυών, αρθρώσεων κλπ. Συνεχίζουμε με την ανασύσταση και λοιπων κηραλοιφών και την αναδημιουργία τους, τις οποίες σύντομα θα παρουσιάσουμε.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι, ως σκευάσματα εναλλακτικής ιατρικής, δύνανται να διατίθενται νομίμως στις χώρες της Ε.Ε., σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στις χώρες αυτές, δίχως να απαιτείται ειδική άδεια του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Όμως, επειδή σκοπεύουμε να τα προωθήσουμε και μέσα στον πυρήνα του ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου, που είναι οι νοσοκομειακές μονάδες, ούτως ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτά ο κάθε ασθενής, ετοιμαζόμαστε ήδη να τα καταχωρήσουμε στον Ε.Ο.Φ.. Σημειωτέον, για τα παραδοσιακά φαρμακευτικά σκευάσματα δεν απαιτείται η συνηθισμένη διαδικασία αδειοδότησης, αλλά απλή καταχώρηση, σύμφωνα με την οδηγία της Ε.Ε….

pagan  http://www.ortf.eu/ippokratis-orkos-top-3.jpg

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in Health and wellness and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.