ΠΑΡΑ-ΣΙΤΟΝ / PARA-SITES /ПАРАЗИТЫ (1)


Τα παράσιτα σε σκοτώνουν

Σκότωσε τα ΕΣΥ. Αυτός ο αόρατος εχθρός, που σαν άλλος Δούρειος ίππος, φροντίζει να πέσει το κάστρο από μέσα. Και πέφτει. Πως να τον εξουδετερώσεις?

πρόσεχε την διατροφή σου, δεν μπορείς να βάζεις στο σώμα σου ότι να ναι. Απαγορεύονται κάποιες τροφέs όπως και κάποιες σκέψεις. Κοίτα γύρω σου υπάρχουν υπέρβαροι 25 χρόνων και έχουν το σώμα ενός γέρου, κακό – γερασμένου, η πρησμένη κοιλιά, τα προγούλια,το  περιττό λίπος, τα πρησμένα μάτια, η πλαδαρότητα του δέρματος δείχνουν έναν άνθρωπο που αρνείται να ζήσει. έχει ήδη δηλώσει παραίτηση. Ένας άνθρωπος για να εξαθλιώσει το σώμα του σε τέτοιο βαθμό, πρώτα πρέπει να έχει σαπίσει τις Σκέψεις του, το Είναι του. Σαν πληγωμένο ετοιμοθάνατο ζώο αφήνει ενεργειακά ίχνη για να το βρει και σκοτώσει ο κυνηγός του, σαν ζώο. Οι νόμοι της ζούγκλας είναι ίδιοι με τους νόμους του Σύμπαντος, ορατού και αόρατου.

  • Το Είναι Το Σώμα Και Το Πνεύμα είναι Ένα και το αυτό. ΕΝΑ

Το σώμα δεν λέει ψέματα, είναι ο μεγαλύτερος μαρτυριάρης, μας αποκαλύπτει.

Το να τρέφεσαι με σαβούρες, να αρρωσταίνεις, να βήχεις, να κρυώνεις, να αθλείσαι εξοντωτικά, να γερνάς είναι ο απελπισμένος τρόπος να λες ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ. Στο απίστευτο σχέδιο σου να γεράσεις να αρρωστήσεις και να πεθάνεις, κάποιοι ζωντανοί και ελεύθεροι άνθρωποι στέκονται εμπόδιο, γι αυτό τους μισείς και τους πολεμάς.

  • Η μεγαλύτερη (85%) αιτία όλων των ασθενειών, ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ που ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Λόγω της τροφής, κυρίως με ζωικά προϊόντα, με προϊόντα που περιέχουν αίμα. Εμείς εδώ φωνάζουμε συνέχεια για την διατροφή, λέγοντας ότι ο άνθρωπος είναι ΚΑΡΠΟΦΑΓΟΣ, ούτε Κρεοφάγος ούτε Χορτοφάγος (γιατί τότε θα ήταν κατσίκα). Φυσικά πολλοί μας λοιδορούν, ‘’Τα Φασολάκια που καίνε’’ έκαψαν πολλούς και το βρισίδι πήγε σύννεφο. Ήρθε η ώρα λοιπόν τα να τα πούμε χοντρά.

Καλά φάγατε τώρα στις γιορτές “για το καλό”κουραμπιέδες με την σκόνη του θανάτου, την ζάχαρη. Φάγατε και γαλοπούλα, αρνιά και κατσικάκια? γουρουνόπουλα? σαλαμάκια, κοκορέτσια, κοντοσούβλια, μπέικον και όλες αυτές τις συνταγές του θανάτου?

Δείτε τι έχετε μέσα σας, όσοι τρώτε ‘παραδοσιακά’ – άλλη καραμέλα κι αυτή- και συνεχίστε τους πιτόγυρους, τις σπαλομπριζόλες, τα ντονερ, τα κοκορέτσια, τα θαλασσινά, τα τυριά, το γάλα, το κοτοπουλάκι, τα αυγά,  κλπ. κλπ. κλπ.  άντε συνεχίστε και ραντεβού όλοι μαζί θα έχετε, στο πλησιέστερο κέντρο Αλτζχάιμερ ! Μην μου πει κανείς σας για τους Αρχαίους ημών προγόνους γιατί τότε με δυσκολία θα συγκρατηθώ για να μην σας χαρακτηρίσω ‘ανόητους’, χρησιμοποιήστε αυτό το ρημάδι που έχετε ανάμεσα στα αυτιά σας !

Μυαλό το λένε ! έχετε ? .. ή το τρώνε τα παράσιτα?!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας πάνω από 4.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι μολυσμένοι με παρασιτικές ασθένειες.  Στην Ευρώπη, πιο συγκεκριμένα, είναι μολυσμένος ο ένας στους 3 ανθρώπους. Συνολικά, πάνω απ’ το μισό του πληθυσμού του πλανήτη έχει μολυνθεί με παράσιτα. Κάθε χρόνο οι μολυσματικές και παρασιτικές ασθένειες αφαιρούν 15 – 16 εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές.

Στη Ρωσία, αυτοί που έχουν παράσιτα είναι 10 φορές περισσότεροι απ’ αυτούς που έχουν οξείς εντερικές μολύνσεις. Ο αριθμός τους συγκρίνεται μόνο με αυτούς που είναι άρρωστοι με γρίπη. Κάθε χρόνο εμφανίζονται 2 εκατομμύρια άρρωστοι, ωστόσο αν λάβουμε διάφορους διορθωτικούς συντελεστές, ο αριθμός τους ενδέχεται να είναι τουλάχιστον 22,1 εκατομμύρια (Σέργκιγεβ Β. Π. , 1991).

Σύμφωνα δε με ανεπίσημα στοιχεία, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Ανεπίσημες εκτιμήσεις που έχουν γίνει τόσο στις ΗΠΑ (Ρος Άντερσον) όσο και στη Ρωσία (Ν. Κραβτσένκο) λένε πως το 95 – 99% του πληθυσμού του πλανήτη έχει παράσιτα αλλά δεν το γνωρίζει.  Για δες εδώ τους αόρατους εχθρούς που έχουν σάρκα χωρίς οστά με αίμα και πίνουν κα τρέφονται από το δικό σου, αφού τα ενεργοποιείς με τις σαβούρες που βάζεις στο σώμα σου.

Ανοίγεις την κερκόπορτα και η πόλη πέφτει στα χέρια των εχθρών. ΕΣΥ είσαι ο Εφιάλτης που προδίδεις τον οργανισμό σου κάθε φορά που βάζεις στο στόμα σου κρέατα, τυριά, γαλακτοκομικά, μη-βιολογικά τρόφιμα, αλκοόλ, και όλα τα προϊόντα αίματος ή περιπτέρου.

Αυτό σε συνδυασμό με τις σκέψεις σου,

σε γερνάει και σε σκοτώνει σιγά σιγά και με υπολογισμό.

Δες λοιπόν τους αόρατους φίλους σου, δες τους επικυρίαρχους σου.

Είδη παρασίτων:

1.    Πρωτόζωα – αμοιβάδες, λάμβλιες, ταξοπλάσματα, κρυπτοσπορίδια καθώς και plasmodium  malariae, τρυπανόσωμα.

2.    Ελμίνθες – στρογγυλοί  σκώληκες (νηματώδεις) και  επίπεδοι σκώληκες που χωρίζονται στους κεστοειδείς και στους τρηματώδεις.|

3.    Στρογγυλοί σκώληκες – ασκαρίδες, whipworms, νηματοσκώληκες, αγκυλόστομους, τριχίνες κλπ.\

4.    Ταινοειδείς σκώληκες

5.    Flukes.

Στα έντερα, στα διάφορα όργανα και στους ιστούς του σώματος, παντού τα πρωτόζωα και οι ελμίνθες έχουν πρώτα αυτοί πρόσβαση στις θρεπτικές ουσίες, στις βιταμίνες και στα συμπληρώματα που παίρνουμε για να δυναμώσουμε την υγεία μας.

Δε φτάνει που ο οργανισμός μας τρέφεται μόνο με τ’ απομεινάρια της τροφής που αφήνουν τα παράσιτα, τα περιττώματά τους είναι και τοξικά. Κλέβοντάς του την τροφή και δηλητηριάζοντάς τον, περιμένουν τη στιγμή που ο οργανισμός θα γίνει πιο αδύνατος για να πέσουν πάνω του και να σπάσουν τελείως την άμυνά του.

Ο διγενής τρηματώδης Opisthorchis επιδρά τοξικά και δημιουργεί προβλήματα στο νευρικό σύστημα του «οικοδεσπότη» του. Διαταράσσει επίσης τη λειτουργία των οργάνων που σχετίζονται με την πέψη, καθώς προκαλεί στένωση των αγωγών στη χοληδόχο κύστη και στο πάγκρεας εμποδίζοντας έτσι τη ροή της χολής. Στο συκώτι μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα λόγω δημιουργίας κυστών.

Τρόποι μόλυνσης με παράσιτα.
Οι ελμίνθες και τεράστιος αριθμός από αμοιβάδες (που δημιουργούν βλέννα) είναι πολύ πιο διαδεδομένες ανάμεσα στους ανθρώπους απ’ ό,τι ισχυρίζεται η επίσημη ιατρική. Υψηλή συγκέντρωση παρασίτων έχουμε στα χοιρινά προϊόντα του εμπορίου (μπέηκον, λουκάνικα, σαλάμια κλπ), στα γάλατα, τυριά, αλεύρια, και σε όλες τις επεξεργασμένες –νεκρές τροφές.

Ο πιο γρήγορος τρόπος να εισχωρήσουν οι προνύμφες των παρασίτων στον οργανισμό μας είναι μέσω μολυσμένων τροφών: ανεπαρκώς πλυμένων φρούτων και λαχανικών, και όλων των προϊόντων αίματος. Παράσιτα έχει επίσης το στάσιμο νερό στις διάφορες λίμνες.

Ένας άλλος τρόπος να κολλήσουμε παράσιτα είναι μέσω των κατοικίδιών. Τα περισσότερα ζώα έχουν μέσα τους μια σειρά από παράσιτα και τ’ αυγά τους συχνά καταλήγουν στο περιβάλλον μέσω των περιττωμάτων του ζώου. Απ’ τα περιττώματα μεταφέρονται στο τρίχωμα του ζώου, και ο άνθρωπος μπορεί να μολυνθεί μ’ αυτά όταν χαϊδεύει το κατοικίδιό του, ή ακόμα και μέσω του αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, τα οποία αγαπάνε τα ζωάκια τους, καθώς και για τις εγκύους και τους αρρώστους, το ανοσοποιητικό σύστημα των οποίων είναι ήδη αδύνατο. Με ένα δυνατό ανοσοποιητικό ελάχιστα κινδυνεύουμε από αυτόν τον τρόπο μόλυνσης.

Τέλος, το δέρμα, η άμυνα του οποίου έχει γίνει πιο αδύνατη απ’ τα διάφορα χημικά συστατικά των κρεμών και των σαμπουάν, δεν είναι σε θέση να σταματήσει τα βακτηρίδια.

Ο τρόπος να αποφύγουμε να μολυνθούμε μ’ αυτά είναι ένας, για όλα τα εντερικά παράσιτα, να παίρνουμε προφυλάξεις.

1.  Πλένουμε τα χέρια μας πριν το φαγητό.

2.  Φροντίστε να πλένετε με  νερό ΚΑΙ ΞΎΔΙ  τα λαχανικά που τρώτε ωμά.

3. Μην πίνετε νερό χωρίς φίλτρα ή που δεν έχετε βράσει, από λίμνες, πηγάδια και άλλα ανοιχτά μέρη.

5.  Μην τρώτε κρέας ΠΟΤΕ, ΕΙΔΙΚΆ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, χοιρινό, καθώς είναι υπεύθυνο για το 95% των μολύνσεων με τριχίνες.

6.   Άμα κάνετε μπάνιο σε άγνωστα νερά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μολυνθείτε με κάποιο παράσιτο.

7.  Χρησιμοποιείτε απωθητικά για τα κουνούπια και τις μύγες. Τα έντομα που ρουφάνε το αίμα μεταφέρουν μια σειρά από ελμίνθες.

8.   Να θυμάστε, επίσης, ότι πρέπει πάντα να σκέφτεστε τους άλλους. Κάντε απελμίνθωση του σκύλου σας. Ακόμα και αν δεν έχετε μικρά παιδιά, που παίζουν στο σκάμμα, μην χρησιμοποιείται σαν λίπασμα για τα λουλούδια σας περιττώματα σκύλων και γατιών και μην τους επιτρέπετε να κάνουν την ανάγκη τους σε δημόσιες λίμνες, ρυάκια κλπ.

9. Κάνετε τακτικά απελμινθωση στον εαυτό σας για να μην χειροτερέψει η κατάσταση.

ΤΟ 10  ΤΟ ΚΑΛΟ

10 φροντίστε να έχετε δυνατό ανοσοποιητικό. Αυτό από μόνο του σταματάει τα πάντα.

και το 10 το καλυτερότερο

τρώτε ελάχιστα, βιολογικά, ωμά,

Όταν βλέπει κανείς τις εικόνες διαφόρων, συχνά απίθανα μεγάλων, παρασίτων, αναρωτιέται «πώς μπορεί ένα τέτοιο τέρας να ζει μέσα μας κι εμείς ούτε καν να το υποψιαζόμαστε»;

Σχετικά μ’ αυτό γράφει ο Δόκτωρ Άντερσον:

«Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο σκοπός ενός παράσιτου είναι να κρύψει την ύπαρξή του. Ζει αθέατο, γιατί αν το ανακαλύψουν θα ληφθούν μέτρα για την εξουδετέρωσή του.

Αν νομίζετε πως τα παράσιτα είναι χαζά, κάνετε λάθος. Είναι πολύ έξυπνα πλάσματα. Είναι έξυπνα στην ικανότητά τους να επιβιώνουν και να αναπαράγονται στη διάρκεια δισεκατομμυρίων χρόνων, κάτι που είναι, βέβαια, ο βασικός σκοπός οποιουδήποτε οργανισμού».

Κατά τη διείσδυση και τη μακρόχρονη παραμονή τους στο σώμα του ανθρώπου δημιουργείται πρόβλημα όχι μόνο στα διάφορα όργανα αλλά και στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η διαδικασία του συνεχούς αγώνα με τα ξένα παθογόνα σώματα οδηγεί όχι μόνο στην εξάντληση αλλά και στην ανάπτυξη δευτερεύουσας ανοσοποιητικής ανεπάρκειας. Στις περιπτώσεις αυτές  προκαλούνται οι βαριές χρόνιες ασθένειες, που δε θεραπεύονται με τις συνηθισμένες μεθόδους.

Τα συνηθισμένα χημικά φάρμακα κατά των παρασίτων όταν λαμβάνονται για μικρό χρονικό διάστημα δρουν μόνο κατά των παρασίτων που βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα. Στα άλλα όργανα οι ελμίνθες και οι προνύμφες τους συνεχίζουν την παρασιτική τους δράση.

Τα παράσιτα λαμβάνουν την καλύτερη διατροφή.

Παίρνουν το πιο θρεπτικό κομμάτι απ’ το μενού του «οικοδεσπότη» τους, αφήνοντάς του μόνο ψίχουλα.

Σε πολλούς ανθρώπους που ζουν υγιεινά και τρέφονται σωστά

δεν παρατηρείται βελτίωση της υγείας μόνο λόγω της ύπαρξης παρασίτων.

Η εξυγίανση του οργανισμού με τη βοήθεια της διατροφής,

των ασκήσεων και άλλων μεθόδων

χωρίς προηγουμένως να έχουμε απαλλαχθεί απ’ τα παράσιτα

δίνει πολύ μικρότερο αποτέλεσμα.

Κάποιοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι τα παράσιτα είναι η κύρια αιτία της παχυσαρκίας, καθώς στερούν απ’ τον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αφήνοντάς του μόνο κενές θερμίδες. Ο οργανισμός αρχίζει ν’ απαιτεί όλο και περισσότερη τροφή, καθώς δεν έχει αρκετές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Οι συνθήκες που βοηθούν στην ανάπτυξη των παρασίτων.

Τα παράσιτα εισβάλλουν στον οργανισμό όπως και οι ιοί, μέσω του δέρματος και των βλεννογόνων υμένων, και αρχίζουν να αναπτύσσονται εκεί όπου υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Τα χλαμύδια μπορούν να εισχωρούν στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να προκαλούν την καταστροφή των αγγείων, έμφραγμα του μυοκαρδίου, φλεγμονές των γεννητικών οργάνων, στείρωση, φλεγμονές στο πάγκρεας, στο συκώτι και μια σειρά από άλλες σοβαρές ασθένειες.

Κοιτάξτε τη γλώσσα σας, και θα δείτε ένα λεπτό λευκό στρώμα πάνω της. Είναι αυγά του μύκητα candida. Και αν υπάρχουν πάνω στη γλώσσα, θα βρίσκονται και πιο κάτω στα τοιχώματα του οισοφάγου, των εντέρων και στις βλεννογόνες μεμβράνες άλλων κοιλοτήτων. Όταν καθαρίζετε τα δόντια σας, μην προσπαθείτε να αφαιρέσετε το επίχρισμα, δεν έχει νόημα.

Και να ξέρετε πως κάθε φορά που παίρνετε κάποια αντιβίωση,

βοηθάτε στην εξάπλωση της μόλυνσης αυτής.

Οι τοξίνες των μυκήτων δηλητηριάζουν το συκώτι.

Η εμπειρία των ανά τον κόσμο παρασιτολόγων δείχνει πως η θεραπεία κάθε ασθένειας

πρέπει ν’ αρχίζει απ’ την απαλλαγή απ’ τα παράσιτα

μόνο που πολύ λίγοι το ξέρουν αυτό,

και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σας το πει.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Τα σκουλήκια-παράσιτα μπορούν να ζουν σε οποιοδήποτε μέρος του ανθρώπινου οργανισμού: στα διάφορα όργανα (όπως ο εχινόκοκκος που ζει στο συκώτι), κάτω απ’ το δέρμα (demodex), στο πεπτικό σύστημα (ασκαρίδες, ταινίες κλπ).

Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στον οργανισμό.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε αν ένας άνθρωπος έχει μολυνθεί παρατηρώντας την εξωτερική του όψη, κάποιες δυσλειτουργίες στον οργανισμό του: σπυριά, σμηγματόρροια, φακίδες, πρόωρες ρυτίδες στο πρόσωπο, πρόωρη φαλάκρα, papilloma, σκασίματα στις φτέρνες, ξεφλούδισμα και σπάσιμο των νυχιών, χρόνιες αμυγδαλίτιδες, πολύποδες, ροχαλητό.

Ο αριθμός των δυνατών συμπτωμάτων είναι πολύ μεγάλος. Τα παράσιτα είναι τόσο πονηρά που μπορούν να κρύψουν την ύπαρξή τους μιμούμενα συμπτώματα ευρέως διαδεδομένων ασθενειών. Γι’ αυτό και οι ειδικοί συνιστούν σε όσους έχουν «δημοφιλείς» ασθένειες και τα παραδοσιακά φάρμακα δεν τους βοηθούν, να κάνουν καθαρισμό απ’ τα παράσιτα.

Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στις γυναίκες

Πόνοι, φλεγμονή στις ωοθήκες, επώδυνες έμμηνες ρύσεις (με αίμα), κούραση, διαταραχή του έμμηνου κύκλου. Στη συνέχεια σταδιακά αναπτυσσόμενο ίνωμα, μύωμα, ινοκυστική μαστοπάθεια, φλεγμονή των επινεφριδίων, της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.

Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στους άντρες:

προστατίτιδα, σεξουαλική ανικανότητα και στη συνέχεια αδένωμα, κυστίτιδα, άμμος και πέτρες στα νεφρά, στην ουροδόχο κύστη. Λόγω της μόλυνσης είναι δυνατόν να δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα.

Δυσκοιλιότητα.

Η δυσκοιλιότητα είναι ασθένεια, αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν κι αυτό. Οι ελμίνθες, λόγω του σχήματος και των διαστάσεων τους μπορούν να φράξουν τα έντερα.

Ευκοιλιότητα.

Κι αυτή είναι ασθένεια. Μια σειρά από παράσιτα, ειδικά τα πρωτόζωα, εκκρίνουν ορμονοειδείς ουσίες που προκαλούν την απώλεια του νατρίου και των χλωριδίων. Αυτό, με τη σειρά του, προκαλεί ευκοιλιότητα. Οπότε η ευκοιλιότητα, σε περίπτωση μόλυνσης με παράσιτα, είναι αποτέλεσμα της δράσης των παρασίτων και όχι της προσπάθειας του οργανισμού ν’ απαλλαγεί απ’ τη μόλυνση ή της κακής διατροφής.

Αέρια και φούσκωμα.

Αυτό κι αν είναι ασθένεια. Μια σειρά από παράσιτα ζει στο πάνω λεπτό έντερο, όπου η φλεγμονή που προκαλούν οδηγεί σε φούσκωμα και δημιουργία αερίων. Το πρόβλημα μπορεί να επιδεινώνεται κατά την κατανάλωση δύσπεπτων τροφών. Το συνεχές φούσκωμα των οργάνων που βρίσκονται στην κοιλιακή χώρα είναι συχνά ένδειξη της ύπαρξης παρασίτων. Τα διάφορα αυτά γαστρεντερικά συμπτώματα μπορούν να εκδηλώνονται για πολλούς μήνες ή ακόμα και χρόνια, αν δε διώξουμε τα παράσιτα απ’ τον οργανισμό.

Γαστρεντερικά συμπτώματα.

Τα παράσιτα μπορούν να ερεθίζουν και να προκαλούν φλεγμονή στα τοιχώματα των εντέρων, κάτι που οδηγεί σε μια σειρά από γαστρεντερικά συμπτώματα και την ανεπαρκή απορρόφηση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, ειδικά των λιπών.

Πόνοι στις κλειδώσεις και στους μυς.

Είναι γνωστό πως τα παράσιτα μπορούν να μετακινούνται μέσα στον οργανισμό με σκοπό να βρουν καλύτερα μέρη για τη διαβίωσή τους, όπως για παράδειγμα το υγρό των κλειδώσεων και οι μύες. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος νιώθει πόνους οι οποίοι συχνά θεωρούνται πως έχουν σαν αιτία αρθρίτιδα. Οι πόνοι και οι φλεγμονές των κλειδώσεων και των μυών είναι επίσης αποτέλεσμα του τραυματισμού των ιστών που προκαλούν ορισμένα παράσιτα, είτε της αντίδρασης του οργανισμού στην παρουσία τους.

Εωζινοφιλία.

Η ύπαρξη παρασίτων ενεργοποιεί τις ανοσοποιητικές και αμυντικές αντιδράσεις του οργανισμού. Ένδειξη ενεργοποίησης του κυτταρικού ανοσοποιητικού συστήματος είναι η αύξηση του αριθμού των εωζινόφιλων (σίγουρη ένδειξη ύπαρξης ελμινθών) και η αύξηση της ποσότητας της immunoglobulin E.

Προβληματικό δέρμα.

Τα εντερικά παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν κνίδωση, έκζεμα και άλλες δερματοπάθειες αλλεργικού χαρακτήρα. Πληγιάσματα του δέρματος, όγκοι, πρηξίματα μπορούν μπορούν να οφείλονται σε παρουσία πρωτόζωων, όπως και η ακμή σε  ηλικίες άνω των 20.

Αναιμία.

Μερικά είδη εντερικών παρασίτων προσκολλώνται στη βλεννογόνο μεμβράνη του εντέρου και απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά απ’ τον «οικοδεσπότη» τους. Αν είναι πολλά, μπορούν να προκαλέσουν αρκετή απώλεια αίματος, κάτι που με τη σειρά του προκαλεί αναιμία. Αναιμία προκαλεί η τριχομονάδα και άλλα μικροπαράσιτα, που τρέφονται με κύτταρα του αίματος.

Κοκκιώματα.

Τα κοκκιώματα είναι ογκοειδείς μάζες που περιβάλλουν τα κατεστραμμένα αυγά των παρασίτων. Συνήθως αναπτύσσονται πάνω στα τοιχώματα του λεπτού και του παχέως εντέρου, αλλά μπορεί να δημιουργηθούν και στους πνεύμονες, το συκώτι, τη μήτρα.

Νευρώσεις.

Τα προϊόντα του μεταβολισμού και οι τοξικές ουσίες των παρασίτων μπορούν να ερεθίσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Η ανησυχία και οι νευρικότητα συχνά είναι αποτέλεσμα της μόλυνσης με παράσιτα. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως μετά το τέλος των προγραμμάτων καθαρισμού έγιναν πολύ πιο ισορροπημένοι και ανεκτικοί.

Διαταραχές του ύπνου.

Το συχνό ξύπνημα στη μέση της νύχτας, ειδικά μεταξύ 1 και 5 το πρωί, μπορεί να είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του οργανισμού ν’ απαλλαγεί απ’ τις τοξικές ουσίες που αποβάλλουν τα παράσιτα μέσω του συκωτιού. Βιορυθμικά, οι ώρες αυτές της νύχτες κυβερνώνται απ’ το συκώτι. Οι διαταραχές του ύπνου μπορούν επίσης να προκληθούν απ’ τη νυχτερινή έξοδο μερικών παρασίτων απ’ το πίσω άνοιγμα, κάτι που προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση και φαγούρα. Μία απ’ τις βασικές αιτίες των αιμορροΐδων είναι η ανάπτυξη παρασίτων (νηματοσκωλήκων) κάτω απ’ τη βλεννογόνο μεμβράνη του ορθίου τμήματος του παχέος εντέρου.

Τρίξιμο δοντιών.

Το τρίξιμο των δοντιών, το σφίξιμό και η τριβή τους συνοδεύουν συχνά τη μόλυνση με παράσιτα. Τα συμπτώματα αυτά είναι ιδιαίτερα έντονα σε παιδιά που κοιμούνται. Μπορεί να είναι η αντίδραση του νευρικού συστήματος στο εξωτερικό ερέθισμα.

Χρόνια κούραση.

Τα συμπτώματα της χρόνιας κούρασης περιλαμβάνουν αδυναμία και παράπονα για γριπποειδείς καταστάσεις. Μπορεί να προκληθούν από παράσιτα, τα οποία προκαλούν αναιμία, δηλητηρίαση, ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό (πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών και ειδικά των βιταμινών Α και Β12).

Ισχυρές ενδείξεις της παρουσίας παρασίτων στον οργανισμό μπορούν να είναι και οι εξής: αύξηση του σωματικού βάρους, υπερβολική πείνα, απώλεια βάρους, άσχημη γεύση στο στόμα και άσχημη αναπνοή, σπυριά, ημικρανίες.

Οπότε ξανασκεφθείτε σοβαρά αν οι βιομηχανίες κρέατος, γαλακτοκομικών και φαρμάκων σας πιάνουν κορόιδα και μην αρχίσετε να φωνάζετε, έτσι για τις εντυπώσεις.. !!! Τροφή είστε για τα παράσιτα… κάθε φορά που τρώτε αίμα…

Οι κάτοικοι της χώρας των αιωνόβιων κατοίκων της Αμπχαζίας, του Θιβέτ, των Ιμαλάϊων λένε

«Αν είσαι άρρωστος – σε τρώνε τα σκουλήκια»

Morgellons και το Λουρί της Μάνας

Παραισθησιακή Παρασίτωση, Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει ‘Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής :

Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες εικ. 4-8. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !

Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη.

Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

ΠΗΓΕΣ  http://www.drclark.net/  ,  http://miastala.com

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in Health and wellness and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.