Δάνεια – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ 5 -Έλληνες


(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ 8/10/15)

A)Τα Δάνεια προς την Ελλάδα είναι Απεχθή, Άνομα, μη Βιώσιμα και Παράνομα!

Η Επιτροπή για την Ακύρωση του Χρέους του Τρίτου Κόσμου (CADTM) θέλει να γνωστοποιήσει τη στήριξη της στον ελληνικό λαό που αντιστέκεται στις επιταγές της Τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,  ΔΝΤ ). Τα νέα δάνεια που δόθηκαν το 2014 συνδέονται με ένα πακέτο αντικοινωνικών μέτρων που θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο τις συνθήκες διαβίωσης της πλειονότητας του ελληνικού πληθυσμού(1).

Με μεγάλη επιμέλεια οι τοκογλύφοι πιστωτές μας και οι εκπρόσωποί τους αποκρύβουν τόσα χρόνια την ύπαρξη του Διεθνούς Καταπιστεύματος (World Trust).

Το Διεθνές Καταπίστευμα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, ένα γιγαντιαίο ποσό, που λειτουργεί για την υποστήριξη των εθνών της γης και ο διαχειριστής αυτού έχει οριστεί από τον ΟΗΕ. Στον απολογισμό του 2012 το ποσό του Διεθνούς Καταπιστεύματος έχει 272 μηδενικά από πίσω του!(2)

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων μεταξύ της Τρόικας και των Ελλήνων υπευθύνων, ο νόμος-πλαίσιο, που ονομάστηκε επίσης πολυνομοσχέδιο, ψηφίστηκε, όπως αναφέρεται από το Reuters, «σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών δανειστών της Ελλάδα». Αυτό το κείμενο έχει ως στόχο να επιτρέψει  τη νέα δόση της «βοήθειας» προς την Ελλάδα, ένα δάνειο ύψους 8,5 δις ευρώ. Ενώ δόθηκε στους βουλευτές στις 1:30 το πρωί του Σαββάτου 29 Μαρτίου, αυτός ο νόμος των 800 σελίδων εγκρίθηκε στο άψε σβήσε με πλειοψηφία μερικών ψήφων την Κυριακή 30 Μαρτίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα! Για άλλη μια φορά ξευτελίστηκαν οι στοιχειώδεις δημοκρατικοί κανόνες.

Syntagma

Το δάνειο των  8,5 δις ευρώ δόθηκε από την ΕΕ και το ΔΝΤ υπό τον όρο να υιοθετηθεί μια δέσμη μέτρων τα οποία δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να βυθίσουν την πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού ακόμα περισσότερο στη φτώχεια. Ο νόμος αυτός προβλέπει την απελευθέρωση επαγγελμάτων που παρέμεναν μέχρι σήμερα κλειστά στον ανταγωνισμό, τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, τη περαιτέρω μείωση των συντάξεων, μια νέα απορρύθμιση των κανόνων απόλυσης εργαζομένων, την απελευθέρωση πολλών τιμών, όπως των βιβλίων, των φαρμάκων, την αλλαγή του φορολογικού νόμου, μια νέα διάσωση των τραπεζών προς όφελος των μεγάλων μετόχων, την επέκταση της κυριακάτικης  εργασίας, την αλλαγή των κανόνων παραγωγής του ελληνικού φρέσκου γάλακτος για να επιτραπεί στις μεγάλες γερμανικές και ολλανδικές εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων να εξάγουν ακόμη περισσότερο προς την Ελλάδα και να εξαλειφτούν οι Έλληνες παραγωγοί από τη δική τους αγορά …

Stathis-klari

Οι γεμάτες από ικανοποίηση δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την επιστροφή της Ελλάδας στις χρηματοπιστωτικές αγορές δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι η οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας έχει επιδεινωθεί τρομερά λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν από το 2010 από την τρόικα.

Για τη CADTM, όλα τα δάνεια της τρόικας προς την Ελλάδα από τον Μάιο του 2010 είναι απεχθή. Αντιπροσωπεύουν σήμερα περισσότερο από τα δύο τρίτα του ελληνικού χρέους (225 δισεκατομμύρια ευρώ στα 321 δισεκατομμύρια ευρώ).  Παραβιάζουν συνεχώς τα οικονομικά, κοινωνικά, ατομικά και πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες χώρες υποταγμένες στη τρόικα, πρέπει να δοθεί τέλος στην αποπληρωμή του χρέους και στα μέτρα λιτότητας.

Η Χρηματοδότηση του Μέλλοντος από το

Διεθνές Καταπίστευμα!

OITC

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα, που αξιοποιεί το Διεθνές Καταπίστευμα είναι δημιουργημένο από τα Ηνωμένα Έθνη, με αριθμό πρωτοκόλου: 10-60847:

http://www.unoitc.org

Όπως με τα περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα υπάρχουν πολλές επιλογές ( προϊόντα ) που διατίθενται, τα οποία εξαρτιώνται από τους νόμους της κάθε χώρας ξεχωριστά:

OITC

http://www.unoitc.org/Financing.html

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα δεν είναι μια επιχειρηματική οντότητα, αλλά μια ανεξάρτητη Οντότητα. Δεν έχει μέτοχους και δεν χρειάζεται να πάει στην «αγορά» για να αγοράσει από τα ταμεία είτε τις τράπεζες είτε κάτι παρόμοιο. Έχει το δικό του ενεργητικό και χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς του Διεθνούς Ταμείου Χρέους (Διεθνές Καταπίστευμα) σημαντικής αξίας.

Τα ακόλουθα είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα του τι μπορεί να χρηματοδοτούνται από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα:

http://www.unoitc.org/images/Web%20Site%20Financing%20Panel%20-%2018th%20Jan%202009.JPG

Στην πραγματικότητα , τα περισσότερα έργα μπορούν να χρηματοδοτηθούν άν είναι προσεκτικά οικονομικά δομημένα και σχεδιασμένα.

Πως δημιουργήθηκε το Διεθνές Καταπίστευμα

Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ 44 ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ:

http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:21826676~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html

http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/ORGANIZATION/BODEXT/0,,contentMDK:50004943~menuPK:64020045~pagePK:64020054~piPK:64020408~theSitePK:278036,00.html

http://www.worldbank.org/en/about/leadership/members

http://www.unoitc.org/History.html

(1) contra-xreos gr,  Ερίκ Τουσέν (Eric Toussaint) , Robin Delobel

(2) Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007. Πατώντας εδώ κατεβάστε έγγραφο 112 σελίδων (σε PDF) που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και φαίνεται να είναι η έκθεση του 2007 των λογαριασμών του διεθνούς καταπιστεύματος με την έγκριση και τις υπογραφές της επιτροπής των 300 μεταξύ των οποίων και του τότε υπουργού οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη (σελ95), του πρόεδρου της δημοκρατίας Κ. Παπούλια (σελ101) καθώς και οι καταπιστευματικοί λογαριασμοί καταθέσεων, με υπέρογκα ποσά μετρητών αλλά και χρυσού, από όλες τις χώρες που έλαβαν μέρος. Στις σελίδες 55 και 56 οι λογαριασμοί στις Ελληνικές τράπεζες.

 

ΠΗΓΗ  http://www.biozo.gr/

Β)Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Γράφει ο *Αμφικτύων

IS THE FEDERAL RESERVE BANK REALLY “FEDERAL”? ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ : Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Είναι πραγματικά ομοσπονδιακή τράπεζα; Most people assume that the Federal Reserve Bank is federal–that is, part of the united States’ government. However, the Ninth Circuit Court put that issue to rest in 1982 when they adjudicated: Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Federal Reserve Bank είναι ομοσπονδιακή – δηλαδή, ένα μέρος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, το Ένατο Κυκλικό Δικαστήριο έθεσε το ζήτημα στην ακρη το 1982, όταν αποφάνθηκε: “Examining the organization and function of the Federal Reserve Banks, and applying the relevant factors, we conclude that the Reserve Banks are not federal instrumentalities for purposes of the FTCA, but are independent, privately-owned and locally controlled corporations .” «Εξετάζοντας την οργάνωση και λειτουργία των Ομοσπονδιακών Τραπεζών, καθώς και την εφαρμογή των σχετικών παραγόντων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Reserve Banks δεν είναι ομοσπονδιακό όργανο για τους σκοπούς της FTCA, αλλά είναι ανεξάρτητο , ιδιόκτητο και τοπικά ελεγχόμενη εταιρεία.” [Lewis vs. US, 680 F. 2d 1239, 1241] [Lewis εναντίον των ΗΠΑ, 680 F. 2δ 1239, 1241]

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη της ιστορίας .

“We have in this country one of the most corrupt institutions the world has ever known.  I refer to the Federal Reserve Board and the Federal Reserve Banks.  Some people think the Federal Reserve Banks are US government institutions.  They are not government institutions.  They are private credit monopolies; domestic swindlers, rich and predatory money lenders which prey upon the people of the united States for the benefit of themselves and their foreign customers.  The Federal Reserve Banks are the agents of the foreign central banks.  The truth is the Federal Reserve Board has usurped the Government of the United States by the arrogant credit monopoly which operates the Federal Reserve Board.” [Congressman Louis T. McFadden, Chairman of the House Banking & Currency Committee, speech on the floor of the House of Representatives, June 10, 1932] ” Στη χώρα αυτή έχουμε τα πιο διεφθαρμένα θεσμικά όργανα που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Αναφέρομαι στην Federal Reserve Board και την Federal Reserve Banks. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι η Federal Reserve των ΗΠΑ είναι κυβερνητικό όργανο. Δεν είναι κυβερνητικά όργανα. Μπορούν τα ιδιωτικά μονοπώλια , εγχώριοι απατεώνες, πλούσιοι και επιθετικοί δανειστές χρημάτων να λυμαίνονται το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών προς όφελος των ίδιων και των ξένων πελατών τους. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και τα υποκαταστήματα της είναι οι πράκτορες των ξένων κεντρικών τραπεζών. Η αλήθεια είναι η Ομοσπονδιακή Reserve Board έχει σφετεριστεί την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και εκμεταλλεύεται αλαζονικά την μονοπώλιακή πίστη η οποία έχει δοθεί στο Federal Reserve Board. “[Κογκρέσου Louis T. McFadden, ο πρόεδρος της Βουλής Banking & Νομισματική Επιτροπή, ομιλία στο δάπεδο της Βουλής των Αντιπροσώπων, τον Ιούνιο 10, 1932]

“In the united States we have, in effect, two governments….We have the duly constituted Government….Then we have an independent, uncontrolled and uncoordinated government in the Federal Reserve System, operating the money powers which are reserved to Congress by the Constitution.”  [Congressman Wright Patman, Chairman of the House Banking & Currency Committee, speech on the House floor, 1967] “Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουμε, πράγματι, δύο κυβερνήσεις …. Έχουμε την θεσμική κυβέρνηση …. Παράλληλα έχουμε μια ανεξάρτητη, ανεξέλεγκτη και ασυντόνιστη κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, που ασκεί τις εξουσίες του χρήματατος, οι οποίες έπρεπε βάσει του Σύνταγματος να ασκούνται από το Κογκρέσο . “[Κογκρέσου Wright Patman, Πρόεδρος της Βουλής Banking & Νομισματική Επιτροπή, ομιλία στο πάτωμα House, 1967]

“Most Americans have no real understanding of the operation of the international money lenders….The accounts of the Federal Reserve System have never been audited.  It operates outside the control of Congress and….manipulates the credit of the united States.”  [Senator Barry Goldwater] «Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν καμία πραγματική κατανόηση της λειτουργίας των διεθνών δανειστών χρημάτων …. Οι λογαριασμοί της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ποτέ δεν είχαν ελεγχθεί. Λειτουργεί εκτός του ελέγχου του Κογκρέσου και …. χειρίζεται την πίστωση των Ηνωμένων Πολιτειών . “[Barry γερουσιαστής] Goldwater

“Federal Reserve Notes are illegal”  [US Representative Dr. Ron Paul] «Τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve είναι παράνομα» [ΗΠΑ Αντιπρόσωπος Δρ Ron Paul]

Γιατί μου το έκρυψαν;

Basically, it is because the international bankers, having unlimited funds, own and control the mainstream media.  “These international bankers and Rockefeller-Standard Oil interests control the majority of newspapers and the columns of these papers to club into submission or drive out of public office officials who refuse to do the bidding of the powerful corrupt cliques which compose the invisible government .”  [Teddy Roosevelt] Βασικά, είναι επειδή οι διεθνείς τραπεζίτες, έχοντας απεριόριστα κεφάλαια, κατέχουν και ελέγχουν τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης. “Αυτοι οι διεθνείς τραπεζίτες και τα συμφέροντα του πατριάρχη τους Ροκφέλερ-Standard Oil ελέγχουν την πλειοψηφία των εφημερίδων και τις στήλες αυτών των εντύπων με αποτέλεσμα να χτυπούν, υποτάσσουν και κατευθύνουν τους δημόσιους υπάλληλους που αρνούνται να παραχωρήσουν τους διαγωνισμούς των παραγγελιών και προμηθειών των ισχυρών διεφθαρμένων κλικών που συνθέτουν την αόρατη κυβέρνηση. “[Teddy Roosevelt] Οι Εβραίοι είναι οι πρώτοι διδάξαντες την «μίζα , που έχει γίνει ο κανόνας στην Ελλάδα(Ορα σκάνδαλα Ζήμενς)

We also have to ask ourselves why we were not taught the truth about the Federal Reserve in school.  Click on the following video link to hear the testimony of Norman Dodd, head of the congressional committee that investigated the Rockefeller, Carnegie and Ford foundations and their intent to control education: Πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε γιατί δεν διδάσκεται η αλήθεια σχετικά με την Federal Reserve στο σχολείο; Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για το βίντεο για να ακούσετε την μαρτυρία του Norman Dodd, επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσου ότι διερευνώνται τα αμαρτωλά ιδρύματατα των Ροκφέλερ, Κάρνεγκι και Ford και των προθέσεων τους να έλεγξουν την εκπαίδευση:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7529890059122668728&q=hidden+agenda+norman+dodd http://video.google.com/videoplay?docid=-7529890059122668728&q=hidden+agenda+norman+dodd

HOW DOES THIS AFFECT ME? Πώς αυτό μας επηρεάζει;

Το Congress initially defined a lawful money “dollar” as being and consisting of (at least) 371.25 grains of pure silver.  Before 1965 anyone could exchange one paper dollar for one real silver dollar.  However, in 1965 the united States’ mint stopped minting silver dollars.  When this occurred inflation began to skyrocket.  Now it takes a whole fist full of paper dollars (ie, “Federal Reserve Notes”) to buy one real silver dollar.  It now takes two working parents to support a family and the national debt is shooting over 12 trillion dollars! And this is not even counting the private debt by individuals and corporations, which is somewhere over 50 trillion dollars.  Get the picture? Κογκρέσο ορισε αρχικά σαν νόμιμο χρήμα το ασημένιο “Δολάριο”, το οποίον αποτελείται από (τουλάχιστον) 371.25 γραμμάρια καθαρό ασήμι. Πριν από το 1965 θα μπορούσε κανείς να ανταλλάξει ένα χαρτί δολάριο με ένα πραγματικό ασημένιο δολάριο. Ωστόσο, το 1965 σταματήσαν την κοπή ασημένιου δολάρίου. Όταν αυτό συνέβη, ο πληθωρισμός άρχισε να ανεβαίνει στα ύψη. Τώρα χρειάζεσαι μια ολόκληρη δέσμη χαρτοδολάρια (δηλαδή, ” χαρτονομίσματα ομοσπονδιακής τράπεζας”) για να αγοράσεις ένα πραγματικό ασήμένιο δολάριο. Τώρα χρειάζεται δύο εργαζόμενοι γονείς για να στηρίξουν μια οικογένεια και το δημόσιο χρέος . Το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ έχει εκτοξευθεί πάνω από 12 τρισεκατομμύρια δολάρια! Και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει το ιδιωτικό χρέος , δηλαδή το χρέος των ιδιωτών και εταιρειών , που υπολογίζεται άνω των 50 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή είναι η εικόνα της μεγάλης κλοπής που έχει γίνει στην Αμερική από τους Εβραίους τοκογλύφους της Federal Reserve Bank

The paper and digital currency that bankers create out of thin air is backed by nothing.  The more paper “dollars” they roll off the printing presses or digital “dollars” created by computers, the less each one is worth.  Therefore, it takes more of ’em to buy the things we need, so the price of everything has to go up and up and up in endless inflation. Unfortunately, wages for most people will not increase fast enough to stay ahead of the game.  But not to worry, the international banksters have created plastic “credit cards” to help you out (heh, heh, heh). Of course, they don’t bother to tell us that they do not create enough paper/digital currency to pay off the debt plus interest so mathematically the economy will eventually collapse as has always occurred in history with paper currencies. Το χαρτί και το ψηφιακό νόμισμα που οι τραπεζίτες δημιουργούν εκ του μηδενός δεν υποστηρίζεται από τίποτα. Πρόκειται για σκέτη απάτη. Όσο περισσότερο “δολάρια” σε χαρτί κυκλοφορούν από τα τυπογραφεία ή ψηφιακά «δολάρια» που δημιουργούνται από τους υπολογιστές, τόσο λιγότερο το καθένα αξίζει. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε περισσότερα απ’ αυτά για να αγοράσουμε τα πράγματα που αγοράζαμε πριν, έτσι η τιμή του ανεβαίνει συνεχώς και καταλήγει σε ατέλειωτο πληθωρισμό. Δυστυχώς, οι μισθοί για τους περισσότερους ανθρώπους δεν αυξάνονται αρκετά γρήγορα ώστε να προλάβει τον πληθωρισμό. Αλλά μην ανησυχείτε, οι διεθνεις τραπεζίτες δημιούργησαν πλαστικό χρήμα “πιστωτικές κάρτες” για να μας «βοηθήσουν». Φυσικά, δεν μπήκαν στον κόπο να μας πουν ότι δεν δημιουργουν αρκετό χάρτινο / ψηφιακό νόμισμα για να αποπληρώσουν το χρέος συν τους τόκους. Ετσι μαθηματικά η οικονομία τελικά θα καταρρεύσει, όπως συνέβη πάντα στην ιστορία με τα χάρτινα νομίσματα .

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

 

Γ)Τάδε έφη… Νίτσε για την Ελλάδα

«Αποδεδειγμένα, σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός, προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

«Οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι  κάθε επερχόμενου πολιτισμού…»

Η προσπάθεια αυτή, είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή, στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνόταν, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά, μια οργή ποτισμένη με μίσος, ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή), ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του.
Μα ποιοι, επιτέλους, είναι αυτοί των οποίων η ιστορική αίγλη υπήρξε τόσο εφήμερη, οι θεσμοί τους τόσο περιορισμένοι, τα ήθη τους αμφίβολα έως απαράδεκτα, και οι οποίοι απαιτούν μια εξαίρετη θέση ανάμεσα στα έθνη, μια θέση πάνω από το πλήθος.
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους, δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα, να απαλλαγούμε απʼ αυτούς.
Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους, έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή, να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.
Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι, οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα, όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών, είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται, οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα»!!!

Friedrich Wilhelm Nietzsche

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in News and politics and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s