Εντροπία – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ 4 – κλέφτες


Α)Εντροπία, Ελλάδα και Ελπίδα

Για περισυλλογή:

Εντροπία είναι ένας όρος της θερμοδυναμικής που περιγράφει το βαθμό αταξίας ενός συστήματος. Στην καθημερινότητα θα λέγαμε ότι ένα δωμάτιο με τα πράγματα πεταμένα εδώ και εκεί έχει μεγάλη εντροπία (μεγάλη αταξία) ενώ αντίθετα ένα τακτοποιημένο δωμάτιο έχει μικρή εντροπία (τάξη). Όπως λέει η θερμοδυναμική για να ελαττώσουμε την εντροπία ενός συστήματος χρειάζεται να καταβάλουμε έργο, έτσι και για να βάλουμε μία τάξη στο δωμάτιο χρειάζεται να κοπιάσουμε. Χωρίς προσπάθεια τα πράγματα τείνουν σε αταξία και για το λόγο αυτό η νοοτροπία της ελάχιστης προσπάθειας που το πολιτικό σύστημα έχει περάσει στην κοινωνία αποσκοπεί στη μείωση της ικανότητας της να αντιδρά και τελικά την οδηγεί στη διάλυση και την υποταγή της.

Σε μία κοινωνία ο κόπος που χρειάζεται για τη διατήρηση της τάξης καταβάλλεται από τον καθένα ξεχωριστά και ισοδυναμεί με τη συμμόρφωση του στους κανόνες που, αν και διαφέρουν ανάλογα με τον πολιτισμό, συγκροτούν ένα λειτουργικό σύστημα. Η εκπαίδευση των μελών για τη σωστή συμπεριφορά τους, σύμφωνα και με τον Αριστοτέλη, αποτελεί ευθύνη των πολιτικών αρχόντων.

Τα τελευταία χρόνια οι ʽάρχοντεςʼ διδάσκουν μόνο τη διεκδίκηση δικαιωμάτων χωρίς τις αντίστοιχες υποχρεώσεις, που κατοχυρώνουν τα δικαιώματα αυτά, με αποτέλεσμα ο ένας πολίτης να περιορίζει την ελευθερία και τη ζωή του άλλου. Το αποκορύφωμα του παραλόγου αποτελεί το άκρως ανήθικο φαινόμενο όπου οι πολιτικοί άρχοντες, έχοντας δώσει παραδείγματα κατάχρησης εξουσίας και αρπαγής δημόσιου πλούτου, επιρρίπτουν ευθύνες για συνενοχή του λαού επειδή σε αυτή τη συμπεριφορά τους ο λαός είδε τον προτεινόμενο τρόπο για την επιβίωση του.

Παρά τον εκμαυλισμό του ο λαός διακρίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά διότι του ζήτησαν άμεσα να πληρώσει τις συνέπειες. Το 70 % περίπου αντιτίθεται στο διεφθαρμένο σύστημα ενώ το υπόλοιπο 30% αποτελεί τους βολεμένους υπηρέτες του. Είναι φυσικό το 70% του λαού να έχει μεγάλη δυσκολία να συσπειρωθεί γύρω από μία νέα πολιτική πρόταση διότι λόγω της σύγχυσης αλλά και της προβοκάτσιας υπάρχουν αφενός μεν πολλές προτάσεις αφετέρου λόγω και της ατομιστικής παιδείας που του έχουν επιβάλει αδυνατεί να δει την προοπτική της κάθε πρότασης και να την αξιολογήσει.

Το σύστημα μέσω της πολυετούς προπαγάνδας των ΜΜΕ και της αντεθνικής εκπαίδευσης έχει διαστρεβλώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας λαός για να συσπειρώνεται σε δύσκολες περιστάσεις. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, εθνική συνείδηση, γλώσσα, ιστορία, ατομική ευθύνη, αναγνώριση του καλύτερου άλλου, αυτοθυσία υπέρ του συνόλου και εργατικότητα έχουν καταπολεμηθεί, διαστρεβλωθεί και εκμαυλιστεί.

Όλα αυτά αποτελούν τεράστια προβλήματα σε όσους προσπαθούν να συσπειρώσουν ένα τέτοιο κοινωνικό σύνολο συν τις δυσκολίες που το ίδιο το σύστημα επιβάλλει με, την αποσιώπηση της κάθε προσπάθειας, τη υποβάθμιση των ανθρώπων που προσπαθούν, το θόρυβο που δημιουργούν τα παπαγαλάκια του, την απασχόληση της κοινής γνώμης με τα θέματα που εκείνο επιλέγει, την απόκρυψη των εναλλακτικών προτάσεων, και κυρίως με την αυτοχρηματοδότηση του από δημόσιους πόρους από τους οποίους αποκλείονται όσοι στην ουσία έχουν νέες πολιτικές προτάσεις.

Παρά ταύτα έχει δημιουργηθεί ένα ελάχιστο πλαίσιο στόχων όπως :

1. Απονομιμοποίηση της κυβέρνησης αλλά και του πολιτικού συστήματος.

2. Παύση πληρωμών προς στους δανειστές και αναδιαπραγμάτευση του χρέους.

3. Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μέχρι που η Ευρώπη να αποκτήσει πολιτική συνοχή με κοινό προϋπολογισμό και με κοινή δημοσιονομική πολιτική.

4. Συνεργασία με τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

5. Σύσταση συντακτικής επιτροπής για την αναθεώρηση του συντάγματος έτσι ώστε να εξασφαλίζει την ανεξαρτησία των εξουσιών, εκτελεστικής, νομοθετικής, δικαστικής, την κατάργηση οικογενειοκρατίας και προνομίων υπουργών και διοικητών δημόσιων οργανισμών, την άμεση εκλογή του Προέδρου από το λαό και την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων με αυστηρό έλεγχο των οικονομικών τους.

6. Έλεγχος και προστασία της Ελληνικής ιθαγένειας.

7. Υπεράσπιση εθνικών θεμάτων σε Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο, Κύπρο.

8. Αναδρομική τιμωρία ενόχων, προδοτών και καταχραστών από το 1981 με βάση το νέο σύνταγμα.

Στα 6 και 7 μπορεί να μη συμφωνεί η αριστερά συντασσόμενη με την παγκοσμιοποίηση αλλά αυτή είναι ήδη μέρος του συστήματος. Αυτό που ακόμη παραμένει αναπάντητο είναι ο τρόπος απονομιμοποίησης του συστήματος και η νομιμοποίηση της διάδοχης κατάστασης χωρίς αυτή να προέρχεται ή να καπελωθεί από το σύστημα. Καλείστε όλοι να κάνετε τις προτάσεις σας, η Ελλάδα ανήκει σε όλους και η ευθύνη για την επιβίωση της είναι καθήκον όλων μας. Όπως έχει πει και ο αείμνηστος πρόεδρος της Αμερικής John Kennedy ʽμη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα σου για σένα αλλά ρώτησε τι έκανες εσύ για την πατρίδα σουʼ. Και με αυτό εμμέσως προκαλούμε τον Κώστα Καραμανλή να μιλήσει, εάν πράγματι έχει να πει κάτι.

Δύο δρόμοι υπάρχουν που και οι δύο ελέγχονται από το σύστημα. Ο δρόμος της εκλογικής αναμέτρησης του ανοργάνωτου λαού με τα κόμματα του συστήματος που θα τον κερδίσουν νομιμοποιώντας την ετυμηγορία του 30% και ο δρόμος της λαϊκής εξέγερσης που θα τον ανατρέψουν δίδοντας όπλα σε προβοκάτορες και ξένους μισθοφόρους, όπως έγινε και στις βορειοαφρικανικές χώρες. Βεβαίως υπάρχει και η περίπτωση να το βάλλουν στα πόδια ή να φύγουν με ελικόπτερο. Ποιος να ξέρει άραγε; Όπου και να πάνε θα τους ξετρυπώσουμε.

Προφανώς το σύστημα που λέγεται Ελλάδα έχει μεγάλη εντροπία και πρέπει να βρούμε το έργο που χρειάζεται για να τη μειώσουμε και να σώσουμε την πατρίδα μας. Η ενέργεια αυτή βρίσκεται στην ψυχή του Έλληνα, στην ψυχή του καθενός μας και δεν χρειάζεται παρά μόνο να την αφυπνίσουμε. Είναι εκεί και περιμένει το κάλεσμα της ιστορίας που το γνωρίζει εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Καθηγητής  Πολυτεχνείο Κρήτης  /2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜΕΝ ΕΠΕΙΕ ΠΑΝΟΠΕΑ

Β)Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Γράφει ο *Αμφικτύων

Μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας

Στην εποχή του Πούτιν ανακοινώνεται ότι όλα τα ΜΜΕ πλέον θα συγκεντρώνονται στα χέρια του Κράτους. Ποιος ελέγχει το Κράτος;
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας δίνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες γίνονται «διάλογοι» και «αναλύσεις» για τα καυτά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Και επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των καναλιών βρίσκετε στα χέρια των εβραίων, οι παρουσιαστές είναι «κατά τύχη» όλοι εβραίοι, που, φυσικά, προσκαλούν τους ανάλογους «ειδικούς» και «αναλυτές».
Η παρακάτω κατάσταση είναι από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ρωσίας, που ανήκουν κατά μεγάλο μερίδιο στο Κράτος:

«Vremena» – παρουσιαστής Πόζνερ (εβραίος)
«Κ Βarierou» – παρουσιαστής Σολοβιόβ (εβραίος)
«Voskresnij Vecher» – παρουσιαστής Σολοβιόβ ) εβραίος)
«Chto Delat» – Τρετιακόβ (εβραίος)
«Tem Vremenem» – Αρχάνγκελσκι (εβραίος)
«Koultournaja Revoliotsija» – Σβιντκόϊ (εβραίος)
«Viorsti» – Μλέτσιν (εβραίος)
«Nedelia» – Μακσίμοβσκαια (εβραίος)
Στον Πούτιν έχει «ανατεθεί» από τον παγκόσμιο εβραϊσμό ακριβός τον ίδιο ρόλο που έπαιξε και ο ελεγχόμενος και βαλτός Στάλιν. Τα απίστευτα δείνα και η γενοκτονία του Ρώσικου λαού στα χρόνια μέχρι το 1941, σήμερα φορτώνονται από όλους στον «κακό Στάλιν», «ξεχνώντας» ποιοι δημιούργησαν και πραγματικά έλεγχαν το κομμουνιστικό σατανικό κράτος.
Ακριβώς τον ίδιο ρόλο, της βαλτής μαριονέτας δηλ., προορίσθηκε να παίξει και ο Πούτιν. Η «ιστορία» θα του καταλογίσει την απίστευτη ληστεία του πλούτου της χώρας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η σύζυγος του Στάλιν, όπως και του Πούτιν, ήταν εβραία. Φαίνεται ότι οι σκοτεινοί κύκλοι «ξέρουν να επιλέγουν» τους κατάλληλους για να μην μπορούν οι «εκλεκτοί» να ξεφύγουν από τον έλεγχο τους.
Η εποχή του Μεντβέντεβ

Δεν θα πούμε πολλά, αλλά μόνο ότι ο Μεντβέντεβ είναι εβραίος. Υπάρχουν πληθώρα αποδείξεων για αυτό. Θα σας αναφέρω μόνο ένα: έχω διαβάσει στην ρώσικη εφημερίδα που εκδίδεται στην Κύπρο, μια συνέντευξη της ρωσίδας συζύγου του. Εξομολογείται, λιπών, η κυρία αυτή ότι ο Μεντβέντεβ (Μένδελ) είναι εβραίος και ότι αυτή τον ώθησε να «βαπτισθεί χριστιανός, διότι στην Ρωσία δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά αν είσαι εβραίος». Βέβαια,η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στην Ρωσία ευδοκιμεί πολύ το είδος του Εβραίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ρωσία ανακάμπτουν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ελπίδες για τον Ελληνισμό για βοήθεια είναι λίγες, διότι οι εθνικιστές, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο στην Ρωσία δεν πιστεύουν στον χριστιανισμό, αλλά είναι παγανιστές και υποστηρίζουν την «πατρώα θρησκεία» τους, και, σαν αληθινοί εθνικιστές που είναι, θα βοηθήσουν πρωτίστως τους σκλαβωμένους σλαβικούς λαούς και όχι τους Έλληνες, “που δεν κάνουν οι ίδιοι καμιά ουσιαστική προσπάθεια να ελευθερωθούν”.
Και τέλος, για να απολαύσετε εικόνες από την «Ρωσία», σας παρουσιάζουμε το βίδεο του μεγαλύτερου rok τραγουδιστή της Ρωσίας με τίτλο «Η βρομιά», που παρουσιάζει τα πρόσωπα που ελέγχουν την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνικό-πολιτισμική ζωή της Ρωσίας και τα «αστέρια» της τηλεόρασης. Όλα τα πρόσωπα που θα δείτε είναι εβραϊκά…. Το τραγούδι τελειώνει με λέξεις «και όταν εμείς το επισημάνουμε μας αποκαλούν φασίστες».( Δρ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ, Berlin-Athen <info@berlin-athen.eu>)

Η προδοτική θέση του ΚΚΕ στο Μακεδονικό

Εκείνες οι θέσεις του ξενοκίνητου ΚΚΕ το 1924 υλοποιούνται τώρα από την ξενοκίνητη Δημοκρατία των Σκοπίων .

-«Περι αυτονομίας της Μακεδονίας και Θράκης 1924-1935»

Ένα απόσπασμα από το βιβλίο. Γράφει ο τότε γραμματέας του ΚΚΕ Π. Πουλιόπουλος:

«Οι Μακεδόνες αδιακρίτως καταγωγής…ποθούνε και αγωνίζονται να ξαναενώσουν τα 3 τμήματα της διαμελισμένης πατρίδας των και να αποκτήσουν ενιαία και ανεξάρτητη κρατική ύπαρξη. Το ίδιο συμβαίνει και με το θρακικό λαό, ο οποίος είναι διαμοιρασμένος από την τουρκική, βουλγαρική και ελληνική μπουζουαρζία. «Ριζοσπάστης 14-12-1924». Την ίδια προδοτική στάση τήρησε και κατά την διάρκεια της Ελληνικής εκστρατείας στην Μικρά Ασία, με προκηρύξεις και προπαγάνδα στα πρόσω και τα μετόπισθεν της Ελληνκής Στρατιάς .

Η Συγκομιδή

Ο διάσημος Βερολινέζος καθηγητής Werner Zombart εξεστόμισε το μεγαλύτερο και επτασφράγιστα κρυμμένο μυστικό «Ολοι οι βρώμικοι πόλεμοι γίνονται για τη συγκομιδή των Εβραίων» Είναι εξωφρενικό ! Οι λαοί χύνουν το αίμα τους και οι Εβραίοι βάζουν στα θησαυροφυλάκια τους μυθώδη κέρδη. Εφρασαν στο σημείο να γελοιοποιήσουν την Cindy Sheehan, τη μάνα που έχασε το γιό της στο Ιράκ σαν ανώμαλη. Κατ’ αυτήν την έννοια και ο γιός της που έπεσε υπέρ πατρίδος ήτο και αυτός ανώμαλος, διότι τέτοια εντολή πήραν τα ΜΜΕ , δηλαδή να αμαυρώσουν το πρόσωπο μια γυναίκας που ξεσκεπάζει τα Εβραικά ψέματα . Αξιοσημείωτα παγκοσμίως είναι τα εβραικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος που μπορεί να μην είναι ο θάνατος με σφαίρες , αλλά με την τοκογλυφία . Διότι πως εξηγείται όλες ανεξαέτως οι χώρες –ακόμη και οι πλουσιότερες – να είναι καταχρεωμένες στις Εβραικές Τράπεζες; Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο κρεβάτη του Εβραίου Προκρούστη που όχι μόνον την κοντένει για να είναι στα μέτρα του ΔΝΤ, αλλά και την γδέρνει για να της πάρει το τομάρι. Αυτός είναι ο «Πόλεμος χωρίς όνομα» Οποιος τολμησει να αμφισβητήσει το ΔΝΤ τον θεωρούν για γραφικό , γελοίο και παράφρονα.

Πως έγινε η Εβραική διείσδυση;

Η εισβολή στις χώρες είναι παλιά: Στην Αγγλία τους έβαλε ο Κρόμβελ, στην Γαλλία ο αποστάτης Rothschild’s έβαλε τον αχυράνθρωπο Ναπολέοντα, στη Ρωσία οι Εβραίοι της Νέας Υόρκης οι οποίοι άλλαξαν τα ονόματα τους έγιναν το Πολίτ-Μπιρό της Σοβιετικής Ενωσης, στην Γερμανία οι απόφαση του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης ήτο μια απάτη, όπως και το λυντσάρισμα του Σαντάμ Χουσείν. Τέλος στις ΗΠΑ ο Ρούσβελτ και το δεξί του χέρι ο Nelson Rockefeller άνοιξαν το δρόμο στους

ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ : ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επί τρεις μήνες έρρεε το ‘αίμα’ από τα σπλάχνα της Γης, όταν την ξεκοίλιασαν τα γεωτρύπανα της BP. Ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά τον Απρίλιο, όταν το τρυπάνι της BP τρύπησε, τον φλοιό της γης με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή. Η μόλυνση του Κόλπου του Μεξικού των γύρω ακτών , των δέλτα των ποταμίων και η καταστροφή των παράκτιων δραστηριοτήτων του ανθρώπου είναι ολοκληρωτική. Εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου , αερίων (μεθανίου) και τοξικών απορρυπαντικών που χρησιμοποιούν για την διάλυση της πετρελαιοκηλίδας δημιούργησε ένα θανατηφόρο μείγμα, που αργά αλλά σταθερά έπληξε τη ζωή των ανθρώπων των πέριξ περιοχών , μεταβάλλοντας σε νεκρά θάλασσα για την αλιεία και ναυσιπλοΐα. Με την πρώτη βροχή στη Λουιζιάνα έβρεξε νερό με πετρέλαιο . Οι άνθρωποι άρχισαν να παραπονούνται για αλλεργίες , αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ο φόβος γίνεται εντονότερος μήπως το μείγμα περάσει στην τροφική αλυσίδα, οπότε η ζωή των κατοίκων των γύρω περιοχών θα γίνει σωστός εφιάλτης. Βέβαια, το κατεστημένο είχε έτοιμο το «αντίδοτο», διατυπαμπανίζοντας το μικροργανισμό που καταπίνει το πετρέλαιο. Άλλο ένα ψέμα στο ψεύτικο οικοδόμημα δεν μας κάνει εντύπωση. Δεν είναι η πρώτη μεγάλη καταστροφή που γνώρισε η Γη:

1/ Το ηφαίστειο Coba το 75.000 π.Χ φόνευσε το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού.

2/ Το ηφαίστειο της Θήρας το 1600 π. Χ , κατέστρεψε τον Μινωικό Πολιτισμό της Κρήτης και του Αιγαίου . [Η τρομακτική έκρηξη του ηφαιστείου στη Θήρα ήταν κατά πολύ ισχυρότερη απ’ ό,τι νομίζαμε μέχρι σήμερα, πολλές φορές μεγαλύτερη εκείνης του ηφαιστείου Kρακατόα στον Nότιο Eιρηνικό το 1883, που οδήγησε στον θάνατο πάνω από 36.000 ανθρώπους. Οι επιστήμονες εκτιμούν πως οι πολιτισμικές επιπτώσεις της έκρηξης της Θήρας ήταν εξίσου σημαντικές, ίσως μάλιστα σημαντικότερες επηρεάζοντας όχι μόνο ολόκληρη την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου αλλά και την Ευρώπη. Το ηφαίστειο της Θήρας δημιούργησε θανατηφόρο παλιρροϊκό κύμα και πυκνά νέφη ηφαιστειακής στάχτης, προκαλώντας κλιματολογικές αλλαγές. Η πυκνή στάχτη και το φαινόμενο της θερμοκρασιακής μεταβολής που ακολούθησε -για 20 με 25 χρόνια ο ήλιος σκοτείνιασε ολόκληρη την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και την κεντρική Ευρώπη μειώνοντας έτσι την θερμοκρασία- επέφερε εξάπλωση νέφους που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην αγροτική παραγωγή καταστρέφοντας τις καλλιέργειες λέει ο καθηγητής κ. François Bertemes του πανεπιστημίου Martin- Luther- (Halle-Wittenberg).

3/ Οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι (Α & Β! Π.Π ) αποτέλεσμα της συνωμοσίας Εβραίων τραπεζιτών και εμπόρων του πολέμου, στοίχισαν άνω των 200 εκατομ. θανάτων και τεράστιες καταστροφές .

4/ Η κατασκευή των Πυρηνικών Οπλων και της πυρηνικής ενέργειας και η χρήση των υδρογονανθράκων , καθώς και άλλων χημικών ουσιών, μόλυναν ανεπανόρθωτα τον πλανήτη μας. Ιδιαίτερα οι εναέριες εκρήξεις πυρηνικών όπλων στις δεκαετίες 1960 -70 μόλυναν τον αέρα, το έδαφος και υπέδαφος. Τώρα με τους ψεκασμούς με δηλητηριώδη αέρια (chemtrail ) σκοτώνουν πολλά είδη ζώων και φυτών και πρώτιστα το ανθρώπινο είδος . Στους σχεδιασμούς τους είναι να μειώσουν τον πληθυσμό με πείνα , αρρώστιες , πολέμους, μόλυνση του περιβάλλοντος κ. α

Στα τελευταία 2.000 χρόνια της Εβραϊκής πολιτικής και πολιτιστικής κυριαρχίας, μέσω των τριών Αβρααμικών κοσμοπολιτικών θρησκειών(Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός) και των διαφόρων ιδεολογικο-πολιτικών δογματικών τους συστημάτων (Σοσιαλισμός, Κομμουνισμός, Νεοφιλελευθερισμός κ.α ) έγιναν τόσο τρομερές καταστροφές στον πλανήτη Γη που δεν είχαν γίνει σε όλο τον προηγούμενο βίο του ανθρωπίνου γένους, δηλαδή σε εκατομμύρια χρόνια. Κι’ αυτό γιατί αντικατέστησαν τον Ελληνικό τρόπο σκέψεως και το Ελληνικό πρότυπο με διάφορα δογματικά ιδεολογήματα και σοφιστείες της Εβραϊκής Βίβλου, που δεν βασίζονται στην λογική και στον ανθρωπισμό , αλλά στο κέρδος , το συναίσθημα και τον δογματισμό . Για παράδειγμα το Δελφικό «Μέτρον Αριστον» και «Μηδέν Αγαν» τα αντικατέστησαν με το Βιβλικό «αυξάνεσθε και πληθύνεστε και κυριεύσατε όλη τη Γη» και το σύνδρομο του «Πύργου της Βαβέλ» Τα αποτελέσματα αυτών βιώνουμε σήμερα.

Επομένως ενώ οι προηγούμενες καταστροφές είχαν φυσικά αίτια, οι τελευταίοι οφείλονται στην αφροσύνη και την απληστία του ανθρώπου. Του δημιουργούν συνεχώς ανάγκες σε βάρος του περιβάλλοντος και των λοιπών ειδών επί της Γης. Ουσιαστικά κόβουν το κλαδί που μας κρατά στο χάος . Πρόκειται για χαλασμένους εγκεφάλους, που δεν μπορούν να σκεφθούν λογικά , παρά μόνον με τα ένστικτα και τις παρορμήσεις του ζώου, συχνά δε και αυτοκαταστροφικά. Ακόμη δεν βγήκαν από τους μύθους των μάγων και προφητών με τις ‘θεϊκές εντολές’. Ο άνθρωπος είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης των δόλιων , πονηρών, ισχυρών και εξουσιαστών και υπακούει δίκην προβάτου, η δε συλλογική του συμπεριφορά δεν διαφέρει εκείνης του ποιμνίου . Έχει τόσο πολύ πιστέψει στην ύλη ώστε ακόμη και για τη σωτηρία του αδιαφορεί, διότι σ’ αυτήν δεν υπάρχει η έννοια του κέρδους. Οι κραυγές ορισμένων δήθεν ‘περιβαλλοντολόγων’ , κίνητρο τους έχουν το κέρδος και όχι την προστασία του περιβάλλοντος. Το δάσος και οι ηθικές αξίες δεν φέρνουν κέρδος. Κέρδος φέρνει το μπετόν , το σίδερο, τα οικόπεδα κλπ. Κέρδος όμως φέρνει και το ψέμμα. Γι’ αυτό ο σύγχρονος κόσμος είναι χτισμένος στο ψέμμα. Εμείς οι ηλικιωμένοι που ζήσαμε και στην προπολεμική εποχή έχουμε βιώματα από ένα άλλο κόσμο αληθινότερο , σταθερότερο και πιο φυσιολογικό σε σχέση με τον σημερινό και μας παραξενεύει η αδιαφορία, ανευθυνότης και ο παραλογισμός των σύγχρονων . Τα λέμε , αλλά σε ώττα μη ακουόντων. Οι αξίες του παρελθόντος είναι χρήσιμες για το παρόν και για το σχεδιασμό του μέλλοντος και βρίσκονται στην Ελληνική Σκέψη. Ακόμη και αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να την ανακαλύψουμε σήμερα για να σωθούμε από τον επερχόμενο Αρμαγενδώνα (πληθυσμιακό, πυρηνικό, χημικό, περιβαλλοντικό, ηθικό κ.ο.κ) Ο σύγχρονος άνθρωπος επιζητά με κάθε τρόπο τις υλικές απολαύσεις, διότι αγνοεί τις πνευματικές τοιαύτες. Η ανισότης και η αδικία είναι αιτία της αδιαφορίας και καταστροφικής μανίας των ανθρώπων, που καταλήγει σε αυτοκαταστροφή . Καθώς δεν έχουν να χάσουν τίποτα, παρά τις αλυσίδες και τη μιζέρια τους, κάνουν τα πάντα για την καταστροφή της κοινωνίας . Ο Ωνάσης είχε πει : «Θα ρθεί μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση.» Αυτή την κόλαση προετοιμάζει η Νέα Παγκόσμια Τάξη και πρέπει να αντισταθούμε.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

 

Γ)Είστε και ελεεινοί και κλέφτες και προδότες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Νίκος Χρυσάνθου Αναστασιάδης και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού με ταυτόχρονες δηλώσεις τους προσπάθησαν με οργίλο ύφος και με απειλές να φιμώσουν δημοσιογράφους και πολίτες σε σχέση με το θέμα της αδιαφάνειας της χρηματοδότησης των κομμάτων τους από τραπεζίτες και όχι μόνον

Ο Άνδρος Κυπριανού απείλησε μάλιστα και με αγωγές λίβελου όσους συνεχίζουν να κατηγορούν το ΑΚΕΛ ότι πήρε 1.5 εκ από την εταιρεία Focus του στενού συνεργάτη και φίλου του Ανδρέα Βγενόπουλου

Για το ίδιο θέμα της χρηματοδότησης του ΔΗΣΥ από την ίδια εταιρεία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ένα απίστευτο συναισθηματικό ξέσπασμα που μας θύμισε τον έτερο προβληματικό πρώην Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, επιτέθηκε εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι κάνουν καθημερινή προσπάθεια δημιουργίας σκανδάλων από κάποιους, τα οποία όπως είπε, εισέπρατταν εκατομμύρια για να προβάλλουν τις διαφημίσεις των τραπεζών.

Είπε επίσης ότι:

«Έχουν κάποιοι το θράσος, που έχουν αποταμιεύσεις στις τράπεζες, να μιλούν ότι κάποιοι εμπλέκονται τάχα σε σκάνδαλα».

Δεν δέχομαι από κανένα μαθήματα ήθους, τόνισε σε αυστηρό ύφος και ιδιαίτερα από εκείνους «που έπαιρναν τα εκατομμύρια για να διαφημίζουν τις τράπεζες για να μάθουν οι πολίτες ‘το σκεφτείτε το γίνεται’», αναφερόμενος στο γνωστό σλόγκαν παλαιότερης διαφήμισης της Τράπεζας Κύπρου. Ανέφερε επίσης ότι «δεν είναι οι πολιτικοί που προέβαλλαν στις οικονομικές τους στήλες τις διαφημίσεις των τραπεζών».

Η υπομονή έχει τα όριά της», υπογράμμισε, λέγοντας παράλληλα ότι δεν θα διερωτηθεί ποτέ αν πρόκειται να κάνουν αυτοκριτική όσοι εισέπραξαν τα εκατομμύρια για να διαφημίζουν τις τράπεζες και ποτέ αν το 2007 ή 2008 ασκούσαν κριτική ή φιλοξενούσαν όσους σήμερα κατηγορούν ότι εμπλέκονται στα τραπεζικά σκάνδαλα.

Αναφερόμενος στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις χρηματοδοτήσεις κομμάτων, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι βεβαίως δεν θεωρεί ότι ήταν καλό το ότι τα κόμματα δέχονταν εισφορές από ιδιώτες. Ωστόσο, είπε «δεν μπορεί να κατηγορείται για σκάνδαλο διαπλοκής ο ΔΗΣΥ, ο οποίος για να μεταφέρει φοιτητές έκανε εράνους όπως όλοι».

Εγώ ο Όμηρος Βασιλείου Αλεξάνδρου από την Λεμεσό της Κύπρου, θα επαναλάβω αυτά που έλεγα από το 1999 με αφορμή την απάτη του χρηματιστηρίου με εκατοντάδες άρθρα μου στο διαδίκτυο. Ότι, ναι είσαστε και ελεεινοί και κλέφτες και προδότες. Κλέψατε τις οικονομίες του λαού χρησιμοποιώντας ακόμη και ψευδώνυμα όπως ‘’ Νίκος Χρυσάνθου’’ και συστήνοντας ακόμη και κομματικές εταιρείες. Ο ανώριμος πολιτικά λαός αντί να σας κρεμάσει σαν κοινούς κλέφτες και προδότες της πατρίδας σας έδωσε την εξουσία και αντί να κυβερνάτε εσείς τον τόπο τον κυβερνούσαν για δεκαετίες και συνεχίζουν να τον κυβερνούν οι τραπεζίτες από τους οποίους τα παίρνατε χοντρά. Δυστυχώς δεν τα παίρνατε μόνο από τους τραπεζίτες αλλά και από τον υπόκοσμο και από εταιρείες και οργανισμούς του εξωτερικού, όπως το επιβεβαίωσε και η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO). Και μόνο η επίμονη άρνηση σας να δίνετε στην δημοσιότητα ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις των κομμάτων σας με επιβεβαιώνει. Πτωχεύσατε την Κύπρο και το λαό της και τώρα σαν σύγχρονοι νενέκοι ετοιμάζετε να την παραδώσετε στη Τουρκία και στην Διεθνή Τάξη Πραγμάτων.

Εγώ θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια με θάρρος και παρρησία και αν κρίνετε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα σας προκαλώ να μου κινήσετε αγωγή για λίβελο. Είμαι σίγουρος ότι η χειραγωγημένη από εσάς Κυπριακή Δικαιοσύνη και Γενική Εισαγγελία θα βρει τον τρόπο να σας αθωώσει όπως έγινε και με την απάτη του χρηματιστηρίου και των άλλων σκανδάλων.

Για μένα δεν έχει νόημα να ζω όταν βλέπω γύρω μου απελπισμένους και πεινασμένους πολίτες, όταν βλέπω την Κύπρο μας να τουρκεύει, για αυτό και θα σας πολεμώ νυχθημερόν μέχρις εσχάτων, μέχρι να απαλλάξω αυτόν τον παράδεισο που μας χάρισε ο θεός από τους μεγαλύτερους εχθρούς του, την ελεεινή αφεντιά σας.

Όμηρος Αλεξάνδρου

http://omirosalexandrou.blogspot.com.

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in News and politics and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.