ελάλησα – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ 3 -ΦΟΥΝΤΟ


(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ 4/10/15)

A)Είπα κι ελάλησα, αμαρτίαν ουκ έχω

Καθημερινά οι επαγγελματίες πολιτικοί μας βομβαρδίζουν με το σλόγκαν ότι η ψήφος είναι ιερή και μας καλούν να συμμετέχουμε στις επερχόμενες εκλογές αντιπροσώπων ώστε να μην… τη χαραμίσουμε.

Αυτό το ισχυρίζονται οι πολιτικοί και όσοι υιοθετούν και διαδίδουν την πιο πάνω αντίληψη. Είναι όμως αλήθεια;

Στην πραγματικότητα η ψήφος είναι ένα ύπουλο εργαλείο του επικρατούντος πολιτικού συστήματος. Η ψήφος ουσιαστικά είναι το υλικό μέσο, μέσω του οποίου εκφράζεται η πολιτική δύναμη που διαθέτει ο κάθε πολίτης/ψηφοφόρος. Το πολιτικό σύστημα μας εξαναγκάζει να χρησιμοποιήσουμε αυτόχειρα αυτό το εργαλείο για να αποξενωνόμαστε την πολιτική δύναμη που ως πολίτες αυτού του κράτους κατέχουμε, με το να τη μεταφέρουμε ψηφίζοντας κάποιο ή κάποιους υποψήφιους σε μια εκλογική διαδικασία. Δίνοντας τη πολιτική μας δύναμη στον υποψήφιο την αποξενωνόμαστε. Ως εκ τούτου μένουμε οι ίδιοι χωρίς πολιτική δύναμη, ενώ αυτοί που εκλέγονται με τη συσσωρευμένη πολιτική δύναμη των ψηφοφόρων γίνονται πολιτικά δυνατοί και με βάση το σύστημα αποκτούν το δικαίωμα να μας εξουσιάζουν με το να αποφασίζουν για μας για όλα όσα μας αφορούν, ενώ αντίθετα εμείς μετατρεπόμαστε σε υποταχτικούς τους χωρίς πολιτική δύναμη, γινόμαστε με την ίδια μας τη ψήφο εξουσιαζόμενοι τους.

Ουσιαστικά το πολιτικό σύστημα που επικρατεί χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό των εκλογών αντιπροσώπων επιτυγχάνει την εκλογή μιας ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ που καταδυναστεύει την κοινωνία.

Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που συνειδητοποιούμε το γεγονός αυτό, το σωστό είναι, με το να μην ψηφίζουμε αντιπροσώπους, να μην αποξενωνόμαστε ποτέ από την πολιτική μας δύναμη. Ελπίζομαι ότι κάποια μέρα όταν οι συνθήκες ωριμάσουν θα μας επιτρέψουν ν’ αποκτήσουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε οι ίδιοι για τις υποθέσεις μας. Τότε θα εγκαθιδρύσουμε μια πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην οποία ο καθένας μας ως ελεύθερος πολίτης πλέον θα ζει σε συνθήκες αγαστής συνεργασίας, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας με όλους τους άλλους συνανθρώπους του χωρίς τις σημερινές συνεχείς αντεγκλήσεις, διενέξεις, ανταγωνισμούς, συγκρούσεις και σκοτωμούς που προκαλούν οι οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές και άλλες ανισότητες

Σε συνθήκες πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και όχι σε συνθήκες ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ θα γίνουμε πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι. όταν δηλαδή αποκτήσουμε το δικαίωμα να παίρνουμε τις αποφάσεις οι ίδιοι χωρίς τη μεσολάβηση των λεγόμενων αντιπροσώπων μας – προέδρων, βουλευτών, δημάρχων, δημοτικών συμβούλων κ.λπ., κ.λπ.

Μέχρι τότε καλύτερα είναι να μην λαμβάνουμε μέρος στο ελεεινό παιχνίδι της εκλογής αντιπροσώπων που μας μετατρέπει σε σκλάβους των ολίγων εξουσιαστών που εκλέγουμε με τη ψήφο μας.

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.

Χαμπής Κιατίπης /ΚΥΠΡΟΣ  2011

 

Β)Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Γράφει ο *Αμφικτύων

Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ 
Ο ‘Ιερεύς ενθαρρύνει αυτήν την αυταπάτη, γιατί είναι ευκολότερο να διοικεί μία υποταγμένη μάζα, ή όποία έχει τις ίδιες σκέψεις, παρά αυτόνομα άτομα, τα όποία είναι μία «οικουμένη» το καθένα μόνο του. «Δεν πρέπει να εξαπατάται κανείς», προσθέτει ό Νίτσε, «οι δυνατοί έχουν την τάση να διαχωρίζονται ενώ οι αδύνατοι ΝΑ ενώνονται». 
Η ηθική των «δούλων» είναι λοιπόν μία ηθική μαζική. Οι αδύνατοι αποτελούν μία μάζα, επί της όποίας βασιλεύει ή πειθαρχία των θεολόγων. Αλλά συγχρόνως με την υποταγή του, ό αδύνατος λυπάται γι’ αυτήν. Η θρησκεία του εκφράζει την αρρώστια του και συνάμα την διαμαρτυρία του εναντίον του εαυτού του. 
Αυτό το αντιφατικό ένστικτο, πού σε τελευταία ανάλυση δεν είναι παρά μία ασυνείδητη άρνηση του εαυτoύ του, μία μετάφραση τής «μεταμελείας του εαυτού του» δημιουργεί την «επιθυμία τής απελευθερώσεως», ή ακριβέστερα, να βρει έναν αποδιοπομπαίο τράγο γι’ αυτήν την επιθυμία. Και ό αποδιοπομπαίος τράγος έχει υποδειχθεί, ήδη από πριν. Θα είναι ό δυνατός άνθρωπος, αυτός πού είναι πραγματικά «απελευθερωμένος», γιατί ή προσωπικότητα του δεν υποτάχθηκε ποτέ, δεν αλλοτριώθηκε ποτέ αυτός πού ζει στον δικό του ρυθμό. Ο ενεργών και όχι ενεργούμενος. 
Η αδυναμία και ή ανικανότητα των ιερέων μεγαλώνουν μέσα τους ένα μίσος τερατώδες, σκοτεινό, διανοητικό και δηλητηριώδες. Αφού πέρασε είκοσι χρόνια στην έρημο, ό ασκητής νόμισε ότι οι στερήσεις και τα βάσανα στα όποία ό ίδιος θεληματικά υπέβαλε τον εαυτό του, έδιναν «φυσιολογικό» το δικαίωμα να υποβάλλει την ανθρωπότητα σε όσα είχε υποφέρει ό ίδιος! 

Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ
“Η ηθική της τιμής, πού χαρακτηρίζει περιληπτικά την ηθική συμπεριφορά του Παλαιο Δυτισμου (του Παλαιo-Eύρωπαισμού γενικά), αντιτίθεται ριζικά σε αυτό πού αποκαλέσαμε ηθική της αμαρτίας. 
Κάθε φορά πού επικρατεί «ή ηθική των δούλων», ή γλώσσα έχει την τάση να συνδέει την έννοια των λέξεων, «καλός» και «κουτός». Στην κοινή γλώσσα, ένα «καλό παιδί» είναι πάντα ένα αγαθό παιδί, αφοσιωμένο, άλλά τελικά λίγο βλάκας. Κατά τον ίδιο τρόπο θα μιλήσει κανείς για μία «καλή σταδιοδρομία», υπονοώντας «μία μικροσταδιοδρομία», ένα «καλό δρόμο». 
Αν είναι «καλό», θα πει ότι είναι «μικρό». . Όχι μεγάλο προς Θεού! Ένας «καλός άνθρωπος» θα είναι ένα ασήμαντο πρόσωπο, οπωσδήποτε παθητικός, εύσπλαχνος, το αντίθετο ενός τολμηρού, δηλαδή με δύο λόγια το αντίθετο ενός γενναίου άνθρώπου. …..

Πως αναρριχήθηκαν στην ηγεσία του κόσμου;1.

From earliest times, the core criminals who later became known as Jews had the natural advantage of being itinerant merchants (caravansers), and their knowledge of multiple cultures imbued in them an experiential advantage over sedentary populations confined to one small town or country, who were, you might say, sitting ducks.

Από αρχαιοτάτων χρόνων, ο εγκληματικός πυρήνας ο οποίος αργότερα έγινε γνωστός ως περιπλανώμενοι Εβραίοι είχαν το φυσικό πλεονέκτημα της προσαρμογής σε διάφορους τόπους, σε διαφορετικά περιβάλλοντα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Μετεβλήθησαν σε ένα παρασιτικό λαό πλανόδιων εμπόρων (caravansers) οι οποίοι απέκτησαν εμπειρίες και γνώσεις σχετικά με το πολυπολιτισμικό περιβάλλον . Τούτο τους έδωσε πλεονεκτήματα έναντι των γηγενών πληθυσμών οι οποίοι περιορίζονται σε μία μικρή πόλη ή χώρα. Οι έμποροι αυτοί σαν τις βδέλλες με διάφορα εμπορικά και όχι μόνον τεχνάσματα απομυζούσαν τον πλούτο των εντοπίων και κυριαρχούσαν στην αγορά. Προς τούτο χρησιμοποιούσαν κάθε θεμιτόν και αθέμιτον μέσον ήτοι: αθέμιτον ανταγωνισμό, μονοπωλιακές τακτικές, μίζες, εκβιασμούς, συνωμοσίες, πλάγια μέσα, πιέσεις, απάτη, ψέματα και κυρίως το «διαίρει και βασίλευε» των άλλων εθνοτήτων.

Παράλληλα, ανέπτυξαν ένα παγκόσμιο δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών , συνεργασίας και αλληλεγγύης των ομοθρήσκων τους Εβραίων. Ουσιαστικά οι Συναγωγές παίζουν το ρόλο των πληροφοριακών και συνωμοτικών κέντρων για την προώθηση των σκοπών τους . Η Εβραική θρησκευτική ομάδα αυτοπροσδιορίζεται σαν «έθνος» και σαν κράτος , γεγονός που δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη θρησκευτική ομάδα . (Λ. χ ο χριστιανός ορθόδοξος μπορεί να είναι Ελλην, αλλά και Βούλγαρος και Ρώσος κ.ο.κ , ακόμη και Κινέζος. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Εβραίο το θρήσκευμα. Αυτός ανήκει στην τοπική του συναγωγή , αλλά και στο «Εβραικό έθνος» και μπορεί να πάει να κατοικήσει –αν το θελήσει-και στο Ισραήλ, στα Παλαιστινιακά εδάφη)

Το Ποίμνιο των Ιουδαιχριστιανών

Η μεγαλύτερη όμως απάτη και παραλογισμός συμβαίνει με τον Ιουδαιοχριστιανισμό, ο οποίος ενώ είναι αίρεση του Ιουδαισμού, οι πιστοί του θεωρούν ότι είναι διαφορετική θρησκεία . Ενώ υμνούν τη Σιών, ταυτόχρονα έχουν αντιπαλότητα προς τους Εβραίους. Ενώ διδάσκονται νηπιόθεν το πολιτικό βιβλίο των Εβραίων (Βίβλο) εχθρεύονται τους κακούς Εβραίους που σταύρωσαν το Χριστό τους. Όμως ουσιαστικά είναι η 5η φάλαγγα και η μεγαλύτερη μετωπική οργάνωση του Ιουδαισμού, χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι απλοικοί πιστοί του.

I’m genuinely sorry to tell many of you that the template for deception that has been followed all these years was the creation of Christianity in 325 AD, which taught everybody to turn the other cheek when the Hidden Hand reached into their pockets.

Για την προώθηση των σκοπών τους αλλοίωσαν κάθε αξία και παραβίασαν τον ηθικό και γραπτό νόμο των κρατών που συναλλάσονταν . Κυριότερος εχθρός τους εστάθηκε το δημοκρατικό πολίτευμα διότι έπρεπε να «λαδώνουν» μεγάλο αριθμό αρμοδίων, ενώ στα αυταρχικά καθεστώτα δωροδοκούσαν τον έναν και την παρέα του. Όμως βρήκαν τον τρόπο να εκμαυλίσουν τη δημοκρατία με την εξαγορά και την διαφθορά της. Εισέδυσαν στον πυρήνα της δημοκρατίας αρχικά με εξαγορασμένους τίτλους και αργότερα με τον επηρεασμό των λαών μέσω των ΜΜΕ, του Χόλλυγουντ, των Εκδόσεων, των Πανεπιστημίων, των Κομμάτων, της Εκκλησίας και γενικά ό,τι είναι δυνατόν να εξαγορασθεί δια του χρήματος. Στα σημερινά «δημοκρατικά» καθεστώτα που στην ουσία είναι ολιγαρχικά αρκεί να δωροδοκήσεις τον αρχηγό του κόμματος εξουσίας. Και για να μην υπάρχει και αντιπολίτευση που να ξεσκεπάζει την αλήθεια και τα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του λαού εφήρμοσαν και τον εκμαυλισμό και της αντιπολίτευσης-ολοκλήρου του φάσματος -εις τρόπον ώστε κανείς να μην είναι ηθικά ακέραιος να ασκήσει κριτική εναντίον των ανομιών τους.

Όταν μπορείς να εξαγοράσεις ολόκληρο το κοινοβούλιο , όπως συμβαίνει με το Κογκρέσο των ΗΠΑ τότε έχεις τα πάντα. Οι ΗΠΑ, όπως και η Ελλάδα καταστρέφονται με την εισαγωγή νέων πληθυσμών , με διαφορετικές πολιτιστικές ρίζες, διαφορετικά ήθη και έθιμα, διαφορετική αντίληψη περί δημοκρατίας. Λ.χ στις χώρες του Ισλάμ ισχύει ο νόμος της Σαρίας και επιτρέπεται ο λιθοβολισμός για ερωτικά σκάνδαλα . Πρόσφατα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου γυναίκα διότι συνήψε ερωτικές σχέσεις με άνδρα. Τελικά την αποτελείωσαν με τη ρίψη ενός τσιμετολίθου πάνω στο κεφάλι της και το συνέτριψαν. Στη Νέα Υόρκη κάθε Παρασκευή απόγευμα κλείνουν τους δρόμους οι πιστοί του Ισλάμ διότι γονυκλινείς προεύχονται στο δρόμο . Τώρα τους εδόθη άδεια να δημιουργήσουν τέμενος στο σημείον μηδέν των διδύμων πύργων , παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της μεγαλούπολης έχει γνώμη. Ως πότε η δύση θα ανέχεται τέτοιες αντιδημοκρατικές και αντιανθρώπινες συμπεριφορές εν ονόματι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Βλέπω τη δύση να σαπίζει και να κάνει τα ίδια πράγματα, στο όνομα της Εβραιόπνευστης παγκοσμιοποίησης , που ως πρόσφατα ήσαν αδιανόητα. Συνεχώς βάζουν φραγμούς στα δικαιώματα της πλειοψηφίας για να ικανοποιήσουν τις μικρές μειοψηφίες των λαθρομεταναστών, των ομοφιλοφύλων, των περιθωριακών, των πρεζάκηδων, των διεφθαρμένων, των οκνηρών και των εγκληματιών. Εχουν βάλει φουρνέλλο στα θεμέλια της δημοκρατίας και είναι θέμα χρόνου η πλήρης ανατροπή της σε δικτατορία και απολυταρχία. Δεν έχει πλέον θέση ο ιδεαλισμός και οι αξίες . Παντού ο Εβραικός σοσιαλισμός ισοπεδώνει τα πάντα και χύνει δηλητήριο στους θεσμούς για να τους αχρηστεύσει και αντικαταστήσει με την δικατορία του προλεταριάτου.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν κύριοι. Οι άθλιοι αποθρασύνθηκαν τόσο πολύ που έγιναν κράτος εν κράτει στα κράτη που φιλοξενούνται . Στην Ελλλάδα λ.χ το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο δια νόμου είναι ΝΠΔΔ, που σημαίνει ότι χρηματοδοτείται από το κράτος και δεν υπόκειται στην φορολογία που υπόκεινται τα λοιπά ιδρύματα και οργανώσεις.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ορισμένοι βαυκαλίζονται στην ιδέα ότι θα μας σώσει το ξανθό γένος, δηλαδή οι Ρώσοι. Χωρίς να έχουμε καμία εχθρότητα προς αυτούς νομίζουμε ότι και αυτοί –όπως και εμείς οι Ελληνες-είναι εξ ίσου ή και περισσοτερο υπόδουλοι στην Εβραική ‘νομενκλατούτα’ και πλουτοκρατία .Επομένως οι Ρώσοι πρέπει να ελευθερωθούν από τους εχθρούς τους για να επιζήσουν.

Προπαγάνδα και ΜΜΕ στη εποχή του Γέλτσιν (σύζυγος εβραίας), ο οποίος «δημοκρατικοποίησε την Ρωσία»

Υπεύθυνος του Γραφείου της Κυβέρνησης για τα ΜΜΕ – Γκριζουνόβ (εβραίος)
Οι μεγαλύτερες εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας :
            «Izvestia» – Γκολεμπιόβσκι (εβραίος)
            «Komsomolskaya Pravda” – Φρόνιν (εβραίος)
            «Murkowski Komsomοlets» – Γούσεβ (εβραίος)
            «Argoumenti & Facti» – Σταρκόβ (εβραίος)
            «Troud» – Ποτάποβ (εβραίος)
            «Moskovskie Νovosti» – Καρπίνσκι (εβραίος)
            «Kommersant» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
            «Novij Vzgliad» – Ντόντολεβ (εβραίος)
            «Nezavisimaja Gazeta» – Τρετιακόβ (εβραίος)
            «Vechernaja Moskva» – Λίσιν (εβραίος)
            «Literatournaja Gazeta» – Ουνταλτσόβ (εβραίος)
            «Glasnost» – Ιζιούμοβ (εβραίος)
            «Sobesednik» – Κοζλόβ (εβραίος)
            «Selskaja Zizn» – Χαρλάμοβ (εβραίος)
            «Sovershenno Secretno» – Μποροβίκ (εβραίος)

Τηλεόραση:
Κρατικό ΡαδιοΤηλεόραση «Ostankino» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
Ρώσικη Τηλε-Ράδιο εταιρία – Παπτσόβ (εβραίος)  
Β. Γκουσίνσκι (εβραίος) – πλουσιότερος άνθρωπος των ΜΜΕ Ρωσίας, τηλεκανάλια RTVi και NTV, ειδησεογραφικό κανάλι και ιστοσελίδα NEWSru, ειδησεογραφική εταιρία Media-Most, χρηματοδότηση αριστερού «αντιρατσιστικού» ραδιοσταθμού Έχο Μοσκβί, εμπλέκεται σε οικονομικές απάτες και πολιτικά σκάνδαλα, φανατικός σιωνιστής.
Α. Κάλλερ (εβραίος) – πρώην διευθυντής του της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών έργων, ιδιοκτήτης τηλεκαναλιού ΑΒ-ΤV, παραγωγές σόου, μουσικές παραγωγές, διαφημίσεων κλπ.
Εποχή του Γέλτσιν από το 1996 μέχρι 1999, δηλ. η λεγόμενη εποχή «των επτά τραπεζιτών».

Να παρουσιαστούν στοιχεία δεν έχει νόημα. Την Ρωσία την Κυβερνούσαν ουσιαστικά επτά τραπεζίτες: Άβεν, Μπερεζόβσκι, Γκουσίνσκι, Ποτάνιν, Σμολένσκι, Φρίντμαν, Χοδορκόβσκι (οι έξι –εβραίοι, ο Ποτάνιν –  .
Συμμετείχαν μαζί τους στην διακυβέρνηση/ληστεία επίσης οι εβραίοι επικεφαλής του Γραφείου του Υπουργείου του Προέδρου : ο Τσουμπάϊς, ο Βολόσιν και η Κόρη του Προέδρου (κόρη εβραίας, δηλ. εβραία).

Εποχή του «πατριώτη Πούτιν», (σύζυγος εβραίας), από 1999 και μετά
Πρόεδρος της Κυβέρνησης – Φραντκόβ (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής Εταιρίας Ενέργειας – Τσουμπάϊς (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής μεγαλύτερης παγκοσμίως πλέον Εταιρίας «Γάζπρόμ» – Μίλλερ (εβραίος)

Η οικονομική ολιγαρχία της Ρώσικης Ομοσπονδίας (από το περιοδικό «Φόρμπς» για το 2008)

Μ. Πρόχοροβ – ρώσος
Ρ. Αμπραμόβιτς – εβραίος
Μ. Φρίντμαν – εβραίος
Ο. Ντεριπάσκα – εβραίος
Ε. Μπατούρινα (σύζυγος εβραίου δημάρχου της Μόσχας) – εβραία
Μπ. Μπερεζόβσκι – εβραίος
Β. Αλικπέροβ – αζέρος, δηλ. τούρκος
Α. Τσουμπάϊς – εβραίος
Σ. Κερίμοβ – τουρκογενείς
Β. Ποτάνιν – ρώσος ή αρμένιος
Α. Ουσμάνοβ – τουρκογενείς
Β. Λίσιν – εβραίος
Β. Γκουσίνσκι (ΜΜΕ) –εβραίος

Πάντως από τους 100 πλουσιοτέρους «νέους Ρώσους» μόνο περίπου το 40% είναι εθνικά ρώσοι, 30% είναι εβραίοι (από σύνολο πληθυσμού 1,50-2,00%), και οι υπόλοιποι είναι κυρίως τουρκογενείς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι εβραίοι, εκτός από το ρώσικο, έχουν και δεύτερο διαβατήριο, ή του Ισραήλ ή των ΗΠΑ.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

 

Γ)ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ

ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΡΙΣ. 

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς.
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδακινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις ;;

Γράφει ο Κρίτων

Συμπληρώνει ο Θ. Χίντζογλου Αριστόβουλος με  επισυναπτόμενο Αναλυτικό Λογαριασμό της ΙΝΕ ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ.

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in News and politics and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s