Ο ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΩΣ ΚΑΙ Η (ΑΜΕΣΟΣ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


A)Ανατροπές νοο-τροπίας

Από τις αυριανές Εκλογές μοιάζει αδύνατο, λογικά και ρεαλιστικά, να προκύψει ελπίδα. Ο επαρκής (σε νοημοσύνη και νηφαλιότητα) ψηφοφόρος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μια γνωστή κυβερνητική διαχείριση δραματικά αποτυχημένη, και σε ένα παντελώς άπειρο κυβερνητικού έργου συνονθύλευμα ιδεολογικών ακροτήτων.
Στα τελευταία δυόμισι χρόνια ένα επίσης συμπίλημα ακροτήτων (αχαλίνωτου αμοραλισμού με «σοσιαλιστική» λεοντή και καιροσκοπικής εξουσιολαγνείας χωρίς ιδεολογικό προσωπείο) βύθισε τη χώρα σε πραγματικό εφιάλτη: «Ολοκλήρωσε το υπόλοιπο 19% της συνολικής (έξωθεν επιβεβλημένης) δημοσιονομικής προσαρμογής (μέχρι τις εκλογές του 2012 είχε ήδη επιτευχθεί το 81%) διαλύοντας κράτος, οικονομία, κοινωνία» (Οικον. «Κ» 11.1.2015, πρωτοσέλιδο). Και σήμερα οι ίδιοι αυτοί ενσαρκωτές του εφιάλτη αυτοδιαφημίζονται σαν δήθεν ανάχωμα στον (επίσης νεοπαγή) συμφυρμό μηδενιστικών ιδεοληψιών με αριστερίστικους σουλιμάδες. «Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα».
Τον αριστερίστικο αχταρμά τον κατέστησε πρώτη στις δημοσκοπήσεις προτίμηση των ψηφοφόρων ο πανικός του διδύμου Σαμαρά – Βενιζέλου, πανικός που μόνο ποινικές εκκρεμότητες δωσιδικίας θα μπορούσαν να τον προκαλέσουν. Η δραματική ανικανότητα και εξωπραγματική μεγαλαυχία του ίδιου διδύμου πριμοδότησε και ανέβασε στην τρίτη θέση των προτιμήσεων τον εθνικιστικό τραμπουκισμό των Νεοναζί. Που το δίδυμο αποπειράθηκε αμέσως να τον προσεταιριστεί: ανέθεσε την κουμπαριά στον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και τελικά των σωφρονισμό τους στους δεσμοφύλακες.
Από τις αυριανές Εκλογές μοιάζει αδύνατο, λογικά και ρεαλιστικά, να προκύψει ελπίδα. Η προεκλογική διαφημιστική εκστρατεία του κυβερνητικού διδύμου κραύγαζε την απελπισμένη αλλά και παιδαριώδη, πολύ χαμηλής διανοητικής στάθμης προσπάθεια να εξωραϊστεί η εκκωφαντική ανικανότητα, η πωρωμένη ιδιοτέλεια, η εν ψυχρώ αρνησιπατρία. Ο κ. Σαμαράς, με σπασμώδεις χειρονομίες και έκφρονα λόγο, αδυνατούσε να αρθρώσει έστω και την παραμικρή προγραμματική επαγγελία: τι θα κάνει με τα λεηλατημένα ασφαλιστικά ταμεία, τη διαλυμένη δημόσια διοίκηση, την αφανισμένη παραγωγικότητα, την αποσύνθεση της εκπαίδευσης, την αχρηστευμένη λειτουργικά Δικαιοσύνη. Η κωμική, σε πρώτο ενικό πρόσωπο κομπορρημοσύνη του βεβαίωνε συνεχώς ανύπαρκτα επιτεύγματα και κάθε άλλη λέξη του ήταν μονομανιακή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ψυχαναγκασμός επιθετικότητας.
Από την άλλη, ούτε ο συνονθυλευματικός ΣΥΡΙΖΑ διανοήθηκε να ψελλίσει έστω και ίχνος προγραμματικού λόγου. Η καλειδοσκοπική πολυφωνία του ήταν ολοκληρωτικά παγιδευμένη στην πιο άγονη έκφανση του συντηρητισμού: τη διαχειριστική εκδοχή της πολιτικής – και αποκλειστικά της οικονομικής πολιτικής. Ούτε λέξη για μεταρρυθμιστικές τομές, για γόνιμες ρήξεις, για ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες. Τέλεια σιωπή, άκρως επίφοβη, για το τι θα κάνει στην παιδεία, τι στην εξωτερική πολιτική.
Και επιπλέον, σχεδόν καθημερινά στην προεκλογική περίοδο, να προστίθενται αντιφατικές εξαγγελίες για την πολιτική που θα ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία. Ωσάν να επεδίωκαν να δικαιώσουν τους αντιπάλους τους ξεγύμνωναν κάθε μέρα την αχίλλειο πτέρνα τους: Κάθε μέρα, δύο ή τρεις αντικρουόμενες «θέσεις», χώρια οι μικρονοϊκές επιπολαιότητες του τύπου των ολισθημάτων της κ. Ραχήλ Μακρή.
Από τις αυριανές Εκλογές μοιάζει αδύνατο, λογικά και ρεαλιστικά, να προκύψει ελπίδα. Μικρά και μεγάλα (με τα μέτρα των δημοσκοπήσεων) κόμματα, όλα, χωρίς καμιά εξαίρεση, παίζουν πειθήνια στο γήπεδο της παρακμής, με τη «λογική» της παρακμής. Δεν υπάρχει ούτε ένα ελάχιστο κόμμα να θυμίζει, έστω, ότι η καταστροφή που ζούμε δεν είναι συγκυριακή κρίση, είναι εξόφθαλμη παρακμή. Δεν έχει δυνάμεις η ελληνική κοινωνία να αντισταθεί στον καταποντισμό της, στον ιστορικό αφανισμό της.
Θα υπήρχε ελπίδα, αν ένα μικρό έστω, ελάχιστο κόμμα λειτουργούσε σαν δρομοδείχτης για την «αλλαγή γηπέδου», αν τολμούσε την άρνηση να παίξει στο γήπεδο του μηδενισμού (του μαρξιστικού ή καπιταλιστικού, αδιάφορο, Ιστορικού Υλισμού). Να ξεκαθαρίσει και να ορίσει το μικρό κόμμα τον προσανατολισμό: τις τομές και ανατροπές που θα συνιστούσαν «αλλαγή γηπέδου», ανάσχεση της ακατάσχετης διάλυσης, της αδυσώπητης παρακμής.
Τη δυναμική του δρομοδείχτη θα μπορούσε να τη σαρκώσει και μία εξωθεσμική πρωτοβουλία των πολιτών που σταδιοδρόμησαν στη διακονία των κοινωνικών αναγκών και τιμήθηκαν με την ευθύνη να ηγούνται σήμερα στους κορυφαίους θεσμούς. Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για λίγες ακόμα μέρες πρόεδρος όλων των Ελλήνων, να τολμούσε, ύστερα από δέκα χρόνια ηδονικής ατολμίας και απαθούς θέασης του ολέθρου, να συγκαλούσε: τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, τους προέδρους του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Και να τους ζητούσε μια εφ’ άπαξ παρέμβαση ικανή να λειτουργήσει σαν δρομοδείχτης προσανατολισμού της κοινωνικής απαίτησης για «αλλαγή γηπέδου».
Να υπενθυμίσουν τα αυτονόητα: ότι όρος ιστορικής επιβίωσης του Ελληνισμού είναι η θεσμική κατάλυση του πελατειακού συστήματος λειτουργίας της πολιτικής. Είναι η τίμια και συνεπής αποκέντρωση με επιστροφή στην αυτοδιαχειριζόμενη μικρή κοινότητα. Μια ριζοσπαστική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, που θα αποκαταστήσει το σχολειό ως τόπο ασκητικής σπουδής, στίβο άμιλλας και καταξίωσης της αριστείας. Η αυτονόμηση του συνδικαλισμού από την κομματική πατρωνεία. Ο αποκλεισμός των κομματικών νεολαιών από τα πανεπιστήμια. Η ακριβοδίκαιη, αλλά αμείλικτη αξιοκρατία στη Δημόσια Διοίκηση.
Πόσοι από τους κορυφαίους της κοινωνικής ευθύνης θα συμφωνήσουν σε έναν τέτοιο ενδεικτικό δρομοδείχτη, δεν έχει σημασία. Εστω και αν μείνει τελικά μόνος του ή με ελάχιστους συνεργούς στο εγχείρημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τη δυναμική θα την έχει η τόλμη της πρωτοβουλίας, όχι το άμεσο αποτέλεσμα. Με τις αυριανές Εκλογές, άσχετα με το τι θα προκύψει, οι Ελληνες ψηλαφούμε βυθό αηδιαστικής ευτέλειας και ντροπής. Και τρόμου.
Ο παλιμβαρβαρισμός δεν είναι μοίρα, είναι επιλογή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ  http://www.kathimerini.gr/

 

Β)Θετική υποδοχή της νίκης ΣΥΡΙΖΑ από τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Με έντονες διακυμάνσεις υποδέχτηκε το χρηματιστήριο Αθηνών το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.
Ο γενικός δείκτης άνοιξε με απώλειες 5%, γύρισε σε θετικό έδαφος και συνέχισε με νέα πτώση.
Τις μεγαλύτερες πιέσεις δέχτηκε ο κλάδος των τραπεζών.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη, πάντως, οιχρηματαγορές «χώνεψαν» γρήγορα την είδηση της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και γύρισαν σε θετικό έδαφος.
Ανοδικά κινήθηκε και το ευρώ, μετά τις αρχικές απώλειες.

«Οι αγορές ξέρουν ότι οι Έλληνες θα λάβουν, φυσικά, βοήθεια. Δε θα παραιτηθούν, γιατί αυτό απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της ευρωζώνης, και όλοι γνωρίζουμε την ευρωπαϊκή οικονομική διπλωματία. Ένας συμβιβασμός θα βρεθεί για την Ελλάδα, χωρίς ξεκάθαρο “κούρεμα” χρέους, θα γίνει δια της πλαγίας οδού.» εξηγεί, από τη Φρανκφούρτη, ο Ρόμπερτ Χάλβερ της Baader Bank.

Οι επενδυτές εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει υιοθετήσει μία πιο ήπια στρατηγική, γεγονός που απομακρύνει τον κίνδυνο ανοιχτής ρήξης με της νέας κυβέρνησης με την Ευρωζώνη.
Αυτό με τη σειρά του περιορίζει το φόβο διάχυσης μίας κρίσης στον ευρωπαϊκό νότο, γεγονός που οδήγησε σε άνοδο τα ομόλογα Ισπανίας και Ιταλίας.

Επιμέλεια Συμέλα Τουχτίδου

ΠΗΓΗ  http://gr.euronews.com/

Γ)ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Γράφει ο *Αμφικτύων
Την πολιτική –όπως και στη ζωή-εάν δεν τολμήσεις , ποτέ δεν πρόκειται να κάνεις κάτι νέο και να βελτιωθείς. Οι πολιτικοί μας μολονότι βλέπουν τον σαθρό δρόμο που οδηγεί τη χώρα στο βάραθρο , δεν τολμούν να προβούν σε επαναπροσδιορισμό και μεταρρύθμιση της πολιτικής τους από φόβο για να μην θίξουν τα ιδιαίτερα συμφέροντα και την κομματική πελατειακή τους σχέση . Φοβούνται να αναλάβουν το κομματικό κόστος, διότι θέτουν τούτο και τα προσωπικά τους συμφέροντα υπεράνω του συνολικού συμφέροντος της χώρας. Έτσι όμως βλάπτουν το γενικότερο εθνικό συμφέρον ολόκληρου του λαού, προς χάριν μιας μικρής μερίδος κομματικών οπαδών, που συνήθως εκπροσωπεί τα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας και αφήνει το λαό εκτός. Δηλαδή ενεργούν σαν « πολιτικές συμμορίες». Επομένως αναγκαιούν διαρθρωτικές αλλαγές :
-Στην Εξωτερική Πολιτική-Άμυνα που παραμένει η ίδια μετά τον Β! Π.Π ,
– Στην Οικονομία που πρέπει να γίνει παραγωγική και αναπτυξιακή και ιδιαίτερα ο Δημόσιος τομέας που πρέπει να επανιδρυθεί.
– Στην Ασφάλεια για να νοιώσει ο πολίτης ασφαλής
– Στην Παιδεία για να προετοιμάσει τη νέα γενιά για την ψυχοπνευματική και οικονομική Αναγέννηση κ.ο.κ. Όμως αδυνατούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να βρουν λύσεις , είτε από έλλειψη αμοιβαίας εμπιστοσύνης , είτε από τον φόβο του πολιτικού κόστους , ίσως και από άγνοια των προβλημάτων και των απαιτουμένων λύσεων.
Ούτε ένας Κλέφτης στη Φυλακή;
Και ενώ θα μπορούσαν να προσκαλέσουν στις κυβερνήσεις και κόμματα κορυφαίους Έλληνες ειδικούς , το αρνούνται πεισματικά και συνεχίζουν την πεπατημένη προς την καταστροφή. Ειδικά ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου μας έβαλε σκοπίμως στο ΔΝΤ για να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και συνακόλουθα ολόκληρη την Ευρωζώνη .
Με την τακτική των δανεικών , της μίζας και διαφθοράς εφθάσαμε στην χρεωκοπία και την μερική απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας . Με τα δυσβάστακτα βάρη και την έλλειψη ελπίδας και οράματος για το αύριο, ο λαός κάθε μέρα μπαίνει πιο βαθιά στο τούνελ της φτώχειας , μιζέριας και απαισιοδοξίας. Και εξοργίζεται όταν βλέπει ότι η πλουτοκρατία που ‘τσέπωσε’ τα κλεμμένα μένει ανέπαφη, κανείς δεν πάει φυλακή και τα χρήματα βγήκαν έξω . Όπως ένα σπίτι δεν μπορεί να ζει με δανεικά , διότι στο τέλος θα χάσει και τα υπάρχοντα του και την ελευθερία του , πολύ περισσότερο μια χώρα δεν επιτρέπεται να ζει με δανεικά και να ξοδεύει περισσότερα από εκείνα που παράγει. Όμως δεν μπορεί και να βάλει ενέχυρο στο δανειστή τα ιερά, όσια, την τιμή, την εθνική της ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα. Πολύ περισσότερο την καταδίκη σε αργό θάνατο του πληθυσμού, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. Το κακό παράγινε! Σαν να μην έφθαναν αυτά έχουμε και τους λαθρομετανάστες που εκβιάζουν το Κράτος. Σε λίγο θα μας επιβάλλουν το νόμο της Σαρία και θα μας εκδιώξουν από τον τόπο μας. Δεν πάει άλλο!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ αυτούς και τους υποκινητές τους(ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΜΚΟ κ.α).
Μέτρα για την έξοδο από την κρίση:
1/ Συνάρτηση μισθών –ημερομισθίων με την παραγωγικότητα- απόδοση. Το κράτος δεν είναι «ΠΙΚΠΑ», ούτε κομματικό φέουδο.
2/ Αναθεώρηση όλων των δαπανών από μηδενική βάση και περικοπή ή δραστική μείωση αυτών, πλην εκείνων της άμυνας, ασφάλειας , υγείας και παιδείας (με πάταξη φυσικά της μίζας και σπατάλης ώστε να δαπανούμε λιγότερα και να κερδίζουμε περισσότερα).
α/ Περιορισμός κατά 50% των μη παραγωγικών δαπανών:
Του Πρωθυπουργού, Υπουργών , Βουλευτών (αποδοχές, ταξίδια, λειτουργικά έξοδα, αυτοκίνητα, υπάλληλοι βουλευτών , προνόμια κ.α. περιορισμός του προσωπικού και των μισθών της Βουλής
β/ Κανένας μισθός δημόσιου τομέα ανώτερος των 4.000Ε.
γ/ Κατάργηση δαπανών : α/ των ΜΚΟ, β/ της επιχορήγησης των κομμάτων, γ/ επιστροφή των Στρατιωτικών Αποσπασμάτων εκ του εξωτερικού,( πλήν ΕΛΔΥΚ) δ/ Μισθοδοσίας του Κλήρου (αυτή να γίνεται από το εκκλησιαστικό ταμείο ) ε/ των επιχορηγήσεων σε Πατριαρχεία, Εκκλησίες, καθώς και σε άσχετα και άχρηστα ιδρύματα(όπως λ.χ πρώην πρωθυπουργών κ.α)
3/ Περιορισμός των δημοσίων υπαλλήλων κατά το 1/3 σε πρώτη φάση , με τελικό στόχο το 1/2 .
4/ Διάλυση με νομοθετικό Διάταγμα όλων των Εταιρειών του Δημοσίου και απόλυση των Διοικητικών Συμβουλίων και Επιτροπών και επαναπρόσληψη βάσει αξιοκρατικών κριτηρίων .
5/ Ενιαίο Μισθολόγιο για όλους τους εργαζομένους σε Δημόσιες υπηρεσίες(με εξαίρεση τις Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας). Κατάργηση κάθε μορφής επιδομάτων, πλην των απολύτως αναγκαίων.
6/ Θέσπιση συστήματος συνεχούς αξιολόγησης , ελέγχων και εφαρμογής των Νόμων της Πολιτείας , καθώς και κινήτρων μετεκπαίδευσης, όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο.
7/ Συνεχής διακομματικός έλεγχος, καθώς και από εποπτικούς μηχανισμούς, όλων των Συμβάσεων και Δαπανών του Δημοσίου και των ΟΤΑ και θέσπιση αυστηρών ποινών για τους καταχραστές του Δημοσίου Χρήματος(κατάσχεση περιουσιών) .
8/ Αναδιαπραγμάτευση Μνημονίου, ΟΧΙ στο επαχθές Χρέος,
αύξηση άμεσης φορολογίας στα υψηλά εισοδήματα -Ανύψωση του Ηθικού του λαού μας και δημιουργία οράματος για ένα καλύτερο μέλλον.
9/ Χάραξη Εθνικής Στρατηγικής και δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου με συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων,
10/ Απαίτηση από τη Γερμανία των Κατοχικών Δανείων και των Πολεμικών Αποζημιώσεων
11/ Περιορισμός του κομματικού και κρατικοδίαιτου Συνδικαλισμού και απαγόρευση κλεισίματος του κέντρου με επαναλαμβανόμενες και συνεχείς πορείες , καταχρηστικές απεργίες «για το ψήλου πήδημα»
12/ Να δρομολογηθεί διακομματική Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση επι τη βάσει Ελληνοκεντρικού και εκσυγχρονιστικού προτύπου, ώστε να υπηρετήσει την ψυχοπνευματική και υλικοτεχνική άνοδο των πολιτών .
13/ Αναθεώρηση της Εξωτερικής Πολιτικής του «ανήκομεν εις την Δύσιν»(δημιουργία συμμαχιών, ανοίγματα προς Ρωσία, Κίνα κ.α) με γνώμονα ότι «Μεταξύ κρατών δεν υπάρχουν αιώνιες φιλίες , αλλά μόνον αιώνια συμφέροντα»- Αλλαγή πολιτικής έναντι της Τουρκίας , χάραξη ΑΟΖ, στήριξη εθνικών θεμάτων. .
14/ Οργάνωση «Λαϊκής Αυτοάμυνας» και του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος-Κύπρου προς αντιμετώπισιν της Τουρκικής επεκτατικότητος, της εισβολής λαθρομεταναστών και των ασύμμετρων απειλών στο εσωτερικό της χώρας από εξεγέρσεις μεταναστών.
15/ Ανάπτυξη των Πλουτοπαραγωγικών μας πηγών (Τουρισμού , Γεωργίας, Ενέργεια) , Προτίμηση στα Ελληνικά προϊόντα-Στροφή των νέων στην Ελληνική Ναυτιλία.
16/ Δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για τον έλεγχο των δανείων και τον καθορισμό ευθυνών , επιστροφής των κλεμμένων κλπ.
Επειδή θεωρούμε ότι το παρόν πολιτικό σύστημα έχει εκπνεύσει και δεν μπορεί να φέρει την αναγέννηση, προτείνεται :
Α/ Η δημιουργία Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας για να βγάλει τη χώρα από την παρούσα κρίση και να την βάλει σε πορεία ανάπτυξης και εθνικής ανασυγκρότησης.
Β/ Η δημιουργία Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για την επεξεργασία ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Άμεση Δημοκρατία ,κατάργηση Ασυλίας,)
Η χώρα πρέπει να προετοιμασθεί για τα χειρότερα εξ αιτίας: α/ ανόδου της τιμής των καυσίμων ,β/ επαπειλούμενης εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από τη Β. Αφρική, γ/ για την εμπλοκή και σε άλλα μέτωπα(πλην της οικονομίας) από τη Νέα Τάξη
(5/3/2011)

Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/  2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜΕΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩΜΕΝ ΠΙΟ ΕΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ,ΜΕΡΙΚΗ ΓΑΡ ΕΠΟΠΤΕΙΑ,ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ(Α)ΖΕΤΑΙ

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in News and politics and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s