ΕΠΙ-ΣΤΡΟΦΗ / ΜΝΗΜ-ΟΝΙΟ / ΔΙΩΝ


A)Επιστροφή στην πολιτική προαναγγέλλει ο Αλ. Παπαδόπουλος

Την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, μετά τις εκλογές, προανήγγειλε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος. Ο πρώην υπουργός, σε ομιλία του για το βιβλίο «Επαναθέσμιση της Ελληνικής Πολιτείας» του κ. Κ. Γεροντή, είπε ότι μετά τις εκλογές απαιτείται να συγκροτηθεί μια «νέα ισχυρή πολιτική δύναμη, που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις του μέλλοντος και θα διεκδικήσει να αναλάβει χωρίς χρονοτριβές και υπεκφυγές την πολιτική ευθύνη. Ας μην έχει κανείς αμφιβολία. Αυτό θα γίνει». Ο κ. Παπαδόπουλος γνωστοποίησε ότι ο ίδιος θα συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσει «το εγχείρημα και εκείνους που θα ηγηθούν, μέχρις να στεριώσει».
Ο κ. Παπαδόπουλος περιέγραψε χθες την «κοινωνική καταστροφή που συντελείται εδώ και τέσσερα χρόνια» ως προϊόν επιλογών δεκαετιών και κυρίως εκείνης που προηγήθηκε της κρίσης. Εκτίμησε ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν κατόρθωσε να αντέξει «το ιστορικό βάρος ενός ριζικού αναπροσανατολισμού». Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε ότι πέρα από τη γενική παθογένεια του καπιταλιστικού συστήματος, όπου αποδίδονται όλες οι οικονομικές κρίσεις, το ελληνικό πρόβλημα εξελίσσεται «μέσα στο σκηνικό ενός σαθρού κρατικού οικοδομήματος και μιας αποδιαρθρωμένης κοινωνίας».
Ο κ. Παπαδόπουλος περιέγραψε τη σημερινή εγχώρια κρίση ως απότοκο κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών διεργασιών οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις συστημικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη και ο δυτικός κόσμος εν γένει. Ευθύνες γι’ αυτή την πραγματικότητα καταλογίζει στις ελίτ, τις οποίες χαρακτηρίζει «λούμπεν με λεφτά, με οικονομικό επαρχιωτισμό, που, όταν χάνεται η δάνεια ή ύποπτη ευημερία τους, δεν συμπεριφέρονται ως μέλη μιας υπεύθυνης ιθύνουσας τάξης, αλλά ως υπερασπιστές του ατομικού παραδείσου τους».
«Πολιτικό αδιέξοδο»
Ο κ. Παπαδόπουλος εμφανίστηκε χθες μάλλον απαισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, εκτιμώντας ότι η χώρα θα εισέλθει σε «άγνωστης χρονικής διάρκειας περίοδο πολιτικού αδιεξόδου». Εκτίμησε, μάλιστα, ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί «ανεξάρτητα από το αν οι εκλογές δώσουν αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή προκύψει συνεργασία ακόμα και των δύο μεγάλων κομμάτων». Και τούτο διότι, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, οι δύο βασικοί διεκδικητές της εξουσίας δεν αποτελούν ιδεολογικούς πόλους αλλά «δύο όψεις του ίδιου νομίσματος», «δύο εκδοχές του νεοελληνικού λαϊκισμού». Ο κ. Παπαδόπουλος περιγράφει τη Ν.Δ. ως «λαϊκίστικη εξουσιαστική Δεξιά» και ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για «αριστερό ιδεοληπτικό λαϊκισμό».
Ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μετά τις εκλογές, εν καιρώ, θα δημιουργηθεί ένας δεύτερος πολιτικός πόλος «απέναντι στο σημερινό λαϊκίστικο σύστημα». Υπογραμμίζει ότι το «μέγα χρέος» της προσπάθειας θα επωμιστούν οι νεότερες γενιές. Ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε τη βεβαιότητά του ότι «η ελληνική κοινωνία θα συμπορευθεί, θα συμμετάσχει και θα συμπράξει σε έναν τέτοιο αγώνα, αρκεί να πεισθεί για τον σκοπό και τους στόχους», εκτιμώντας ότι υφίστανται αδρανείς ομάδες που μπορούν να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Και πρόσθεσε ότι στο συγκεκριμένο εγχείρημα πρέπει να συμβάλουν «και όσοι από τον παλαιό πολιτικό κόσμο κουβαλούν ακόμη φορτίο εμπιστοσύνης». Ωστόσο επισήμανε: «Μέχρις εκεί όμως. Το νέο προκύπτει βεβαίως από το παλιό, αλλά ελεύθερο και απαλλαγμένο από αυτό».

PEEGEE kathimerini.gr

 

Β)Το παλιό μνημόνιο του 1843

Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος. (Σας θυμίζει τίποτα;)
Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως. Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα να επενδυθεί προς όφελος του ελληνικού λαού. (Αυτό μήπως;)
Την άνοιξη του 1843, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα λιτότητας, τα οποία όμως δεν αποδίδουν τόσο ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για την ετήσια δόση χρήματα. Έτσι, τον Ιούνιο του 1843, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που χρωστάει και ζητά νέο δάνειο από τις μεγάλες δυνάμεις, ώστε να αποπληρώσει τα παλιά. Αυτές αρνούνται κατηγορηματικά. (Βρε κάτι συμπτώσεις…)
Αντί να εγκρίνουν νέο δάνειο, εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσία) κάνουν μια διάσκεψη στο Λονδίνο για το ελληνικό χρέος και καταλήγουν σε καταδικαστικό πρωτόκολλο. Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο στο χέρι, παρουσιάζονται στην ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την ικανοποίηση του.

Αρχίζουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο μέρη και μετά από έναν μήνα υπογράφουνμνημόνιο (!), σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να εξοικονομήσει μέσα στους επόμενους μήνες το αστρονομικό επιπλέον ποσό των 3,6 εκατομμυρίων δραχμών, που θα δοθούν στους δανειστές της. (Πάμε πάλι απ’ την αρχή. Σας θυμίζει τίποτα;)
Για να είναι σίγουροι ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, οι πρεσβευτές απαιτούν να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν ανά μήνα λεπτομερή κατάσταση της πορείας εφαρμογής τους, αλλά και των ποσών που εισπράττονται. (Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…)
Για να μην πολυλογώ, σας αναφέρω τα βασικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση μέσα στο 1843 σε εφαρμογή του τότε μνημονίου.
Κάθε ομοιότητα με την εποχή μας είναι εντελώς τυχαία και πέραν των προθέσεων του ιστορικού:
1. Απολύθηκε το ένα τρίτο των Δημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί όσων παρέμειναν.
2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων, που τότε δεν δίνονταν στο σύνολο του πληθυσμού αλλά σε ειδικές κατηγορίες.
3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες, μειώθηκε δραστικά ο αριθμός των ενστόλων και αντί για μισθό οι στρατιωτικοί έπαιρναν χωράφια.
4. Επιβλήθηκε προκαταβολή στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος και της “δεκάτης”, που ήταν ο φόρος για την αγροτική παραγωγή.
5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.
6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του Δημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα.
7. Καταργήθηκαν εντελώς όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους.
8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου, όλοι οι δασονόμοι, οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου.
9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό.
10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες “εθνικές γαίες” με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης.
11. Περαιώθηκαν συνοπτικά όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή εφάπαξ ποσού.
Δεν είναι ανατριχιαστικά όμοια με την εποχή μας; Είδατε που οι οικονομικές συνταγές λιτότητας είναι σαν το παλιό καλό κρασί; Ίδιες, αιώνιες, ανυπόφορες.
Κι επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσετε “τι πέτυχαν με όλα αυτά;”, σας απαντώ: Ο κόσμος εξαθλιώθηκε για μεγάλο διάστημα, οι ξένοι πήραν ένα μέρος των χρημάτων τους, η χώρα είδε κι έπαθε να συνέλθει, αλλά φαλίρισε ξανά μετά από πενήντα ακριβώς χρόνια, με το “Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν” του Χαριλάου Τρικούπη το 1893.
Πάντως, το συγκεκριμένο μνημόνιο του 1843, από πολλούς ιστορικούς θεωρείται μία από τις σοβαρότερες αφορμές για το ξέσπασμα της επανάστασης της 3ης Σεπτέμβρη 1843, που έφερε Σύνταγμα στη χώρα.

ΠΗΓΗ  http://www.schizas.com

 

Γ)Η ΣΥΝ-ΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΝ/Θ(Ε)ΙΩΝ (ΔΩΡΙΣΤΙ/ΑΙΟΛΙΣΤΙ  ΣΙΩΝ)

Γράφει ο *Αμφικτύων

Ο κόσμος βιώνει την μεγαλύτερη κρίση στο διάβα της ανθρώπινης ιστορίας του. Πρόκειται για μιά πολυεπίπεδη κρίση: Πληθυσμιακή,ηθική, πνευματική, οικονομική,νομισματική, θεσμική, καθώς και  κρίση-θα την έλεγακατάπτωση- όλων των αξιών . Το παγκόσμιο κατεστημένο έχει ήδη καταρρεύσει και τώρα προσπαθεί με τα υλικά κατεδαφήσεως να ορθώσει ένμ νέο αυταρχικότατο εξάμβλωμα με την εγκαθίδρυση μιάς Παγκόσμιας Δικτατορίας, που όμοια σε βαρβαρότητα , απανθρωπιά και εγκληματικότητα δεν ξαναείδε ο κόσμος.

Ομως με τα υλικά κατεδαφίσεως δεν μπορείς να ξαναφτιάξεις οικοδόμημα. Το μόνο που μπορείς είναι να τα πετάξεις στα σκουπίδια και να προχωρήσεις με νέα υλικά το χτίσιμο του νέου κόσμου. Και αυτός πρέπει να γίνει επάνω σε νέες βάσεις και όχι στα σαθρά θεμέλια του γκρεμισμένου συστήματος . Τα αίτια αυτής της δισχιλιόχρονης κρίσης είναι το απότομο σταμάτημα του ανερχομένου πανανθρώπινου Ελληνικού Πνεύματος , όταν αυτό έκανε τα πρώτα άλματα του και πήγαινε να ριζώσει στον έξω κόσμο, με την πολιτιστική εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Τότε οι οπισθοδρομικές, σκοταδιστικές και θεοκρατικές δυνάμεις με πρωτοπορία τους δραστήριους Εβραίους σιωνιστές, έκαναν την αντεπίθεση κατά του Ελληνικού Πολιτισμού, χρησιμοποιώντας σαν όπλο την παλιά Ιουδαική θρησκεία , την οποία ανανέωσαν μεσω του Χριστιανισμού, για να εξαπατήσουν τους φτωχούς και καταφρονεμένους της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας. Συν τω χρόνω όμως ο Χριστιανισμός υποδούλωσε την Ρωμαική αυτοκρατορία και έγινε κατά τον Μεσαίωνα πολιτικό και κοινωνικό καθεστώς στον κόσμο της Δύσεως. . Στην Ανατολή επεκράτησε ένα άλλο παρακλάδι του Ιουδαισμού, ο Ισλαμισμός. Με αυτά τα «εργαλεία» το σύστημα έκτοτε κρατάει διαιρεμένους τους λαούς και τους ελέγχει πολιτικά , οικονομικά και πνευματικά.

Επομένως τα αιτία της κρίσης που μαστίζει τον κόσμο δεν είναι πρόσφατα , διότι ανάγονται από τον 4ον αιώνα και εντεύθεν , με ελάχιστα διαλείμματα . Η κρίση δε οφείλεται στην δράση των τριών Εβραιογενών θρησκειών (Ιουδαισμού, Χριστιανισμού και Ισλαμισμού) και των χιλιάδων αιρέσεων αυτών όπου σε μια εποχή που ανθούν οι επιστήμες και η τεχνολογία , το σύστημα είναι υποχρεωμένο να ψεύδεται και να εξαπατά τους λαούς για να κρατήσει την εξουσία του . Να παραλογίζεται εσκεμμένα για να μην χάσει τα πλούτη του. Να χρησιμοποιεί την επιστήμη και τεχνολογία όχι για το καλό του κόσμου αλλά για να φτιάχνει όπλα μαζικής εξόντωσης του ανθρώπου και καταστροφής του φυσικού του περιβάλλοντος του πλανήτου μας. Όμως τα ψέματα τελειώνουν . Τώρα στην επαναστατική εποχή του διαδικτύου πρέπει να λάμψει όλη η αλήθεια

Τα τρία μεγάλα Ψέματα

Τα τρία μεγαλύτερα ψέματα της ιστορίας πάνω στα οποία βασίσθηκε το παρόν σιωνιστικό κατεστημένο είναι :

Πρώτον , η θεόπνευστος Βίβλος και η Παλαιά Διαθήκη.

Δεύτερον, η επιβολή του Χριστιανισμού στη Δύση.

Τρίτον, η δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (Federal Reserve Bank) στις ΗΠΑ

Με αυτές τις τρεις απάτες οι Εβραίοι σιωνιστές κατόρθωσαν να ελέγξουν πνευματικά, οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον κόσμο. Ο πνευματικός έλεγχος ευνούχισε το δυτικό Λόγο και έκανε μετάλλαξη στον ψυχοπνευματικό χαρακτήρα των ατόμων , μεταβάλλοντας τους λαούς σε ποίμνια.

Ο έλεγχος του χρήματος οδήγησε στον έλεγχο των πάντων και στην πτώση και παρακμή όλων των μέχρι τουδε αξιών που αναβάθμισαν τον άνθρωπο από το πρωτόγονο κτήνος στον πολιτισμό. Και όλα αυτά έγιναν από μια παρασιτική ομάδα-συμμορία θα της ταίριαζε καλλίτερα –Μογγόλων εισβολέων και νομάδων βοσκών των γνωστών ως Εβραίων Ashkenazi, οι οποίοι εσκεμμένα επέλεξαν να συμμαχίσουν και να συμπλεύσουν με τους χείριστους στον κόσμο ληστές, τους Εβραίους Sephardics, οι οποίοι από κοινού με πονηρία και υπομονή λαφυραγώγησαν –και συνεχίζουν να λαφηραγωγούν-όλους τους λαούς που έγιναν λεία τους. Ο παγκόσμιος καπιταλισμός, πνέοντας τα λοίσθια, προσπαθεί ν’ αρπάζει όσο το δυνατό περισσότερα παραγόμενα αγαθά των πολιτών του και να τα διοχετεύσει στο παγκόσμιο κεφάλαιο, χωρίς κανένα προσωπείο! Είναι  πασιφανές  ότι η βουλιμική κερδοσκοπία  τους αδιαφορεί για παραγωγή , την ανάπτυξη ,την πραγματική οικονομία  και την διανομή του εισοδήματος που παράγεται.  Καθοδηγεί τις μάζες, μέσα από τοπικούς ηγετίσκους-μαριονέττες, από θρησκείες αλλά κυρίως μέσα από το μέσα μαζικής ενημέρωσης(ΜΜΕ), σε επιλεγμένες κοινωνικές δομές και επιβάλει σ’ αυτές τις προτιμήσεις της (διατροφή, διασκέδαση, διαμονή, φάρμακα, μόδα, πολιτιστικά πρότυπα κλπ). Συνθλίβει βάρβαρα και μαζικά τους μικρομεσαίους «επιχειρηματίες», ενώ έχει ξεπαστρέψει στις περισσότερες χώρες την «εθνική αστική τάξη» είτε την έχει εξαγοράσει. Το G8, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή(ΕΕ) το ΔΝΤ και οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες έχουν γίνει ένας οργανισμός και συγκοινωνούντα δοχεία με ένα αόρατο Διευθυντήριο. Το χρήμα από μέσον ανταλλαγής   το μετέβαλλαν σε μέσο κερδοσκοπίας για την αρπαγή των αγαθών από τους παραγωγούς τους (πετρέλαια, τροφιμα, ορυκτα, χρηματηστηρια κλπ) μέσα από τα χρηματηστήρια , τη βαρυτάτη φορολογία και το γραφειοκρατικό κράτος που σκοτώνει τα πάντα σαν τη σύγχρονη Κίρκη.

Πως όμως μπόρεσαν να διαπράξουν ένα τόσο πελώριο έγκλημα σε βάρος ολοκλήρου της ανθρωπότητος;

JEWS CONTROL AMERICA. This is because the Jews own the Federal Reserve Bank. It’s not “federal” at all. It’s privately owned. by Jews!

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Παγκόσμια Δικτατορία

Ο David Rockefeller πατριάρχης του διεθνούς Σιωνισμού είπε :

« Εμείς είμαστε ευγνώμονες στην «Washington Post » στην «New York Times» , στο περιοδικό «Time» και σε άλλες εκδόσεις των οποίων οι ιδιοκτήτες παρακολούθησαν τις συναντήσεις μας επί σαράντα και πλέον χρόνια . Θα ήτο αδύνατον να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο εάν εκεινα είχαν έλθει στο φως κατά την διάρκεια αυτών των ετών. Όμως τώρα ο κόσμος είναι περισσότερο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να συμμορφωθεί προς την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιάς διανοητικής αφρόκρεμας και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι βεβαίως προτιμότερη από την πρακτική του εθνικού αυτοκαθορισμού του παρελθόντος»[ O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.

 

Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει. Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί ! Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.
Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση,  όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν.]

Η προώθηση της παγκόμιας δικτατορίας είναι ο ρόλος της κατοχικής κυβερνήσεως του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, όπως ευθαρσώς το έχει δηλώσει επανειλημμένως ο ίδιος, « ότι εργάζεται για την εγκατάσταση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης» Δυστυχώς, ο Ελληνικός λαός ζει στα σκοτάδια της παραπληροφόρησης , της άγνοιας και της απάθειας για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και στον κόσμο. Η Ελλάδα λόγω της στρατηγικής της θέσεως και της πολιτιστικής της σημασίας σαν το λίκνο της Δημοκρατίας επελέγη εδώ και δεκαετίες σαν στόχος και πειραματόζωο, για την διάλυση της και τον εξανδραποδισμό του Ελληνισμού σαν φυλής και εθνότητος. Διότι όλοι αυτοί οι «εγκέφαλοι» γνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός δεν είναι μόνον εδαφική επικράτεια, φυλή, εθνότητα, είναι το στρατηγικότερο σημείο της οικουμένης και το γεωπολιτικό κεντρικό σημείο μεταξύ Ευρώπης-Ασίας και Αφρικής με μεγάλο φυσικό πλούτο. Είναι η ιδέα ενσάρκωσης της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας του ατόμου, της κοινωνικής δικαιοσύνης , της ειρήνης, των Ολυμπιακών Αγώνων του «ευ αγωνίζεσθαι » κ.ο.κ . Είναι ακόμη η περιοχή αυτή κέντρο του παγκόσμιου ανθρωπιστικού Πολιτισμού , της απαράμιλλης Ελληνικής Γλώσσας, των ιδανικών και αξιών της ομορφιάς , της ισορροπίας , του «μέτρου » και του Λόγου, που έβγαλαν τον άνθρωπο από την αγριότητα και τον έφεραν στον πολιτισμό. Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γη που να μην έχει Σπέρμα ή Πνεύμα Ελληνικό και ο Ελληνικός πολιτισμός είναι διαδεδομένος σε κάθε άκρη του κόσμου. Να μη τους υποτιμούμε αλλά, να μην τους υπερεκτιμούμε και χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας και το ηθικό μας. Οι Έλληνες έχουν μεγάλα ελαττώματα και μεγάλα προτερήματα. Είναι καιρός να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνάμεις και δυνατότητες μας με ευφυή στρατηγική και μεθοδική οργάνωση  και αποτελεσματικότητα. Η νέα χιλιετία είναι η εποχή των Ελλήνων!Ο Εβραϊκός Σιωνισμός εκμεταλλεύθηκε την επιστήμη και τεχνολογία, δύο από τις καλύτερες θυγατέρες του Ελληνικού Πνεύματος, που έχουν σαν βάση την αλήθεια. Όμως δεν τις χρησιμοποίησε για το καλό του ανθρώπου, αλλα για να σκοτώσουν , να ληστέψουν και λαφυραγωγήσουν τον κόσμο και να τον καθυποτάξουν με τα πλέον έξυπνα και καταστρεπτικά όπλα που τους έδωσε αυτή η τεχνολογία . Δεν δίστασαν να πλήξουν ακόμη και την ανθρώπινη σκέψη με τον έλεγχο της γνώσης και της συνείδησης του ανθρώπου διά των ΜΜΕ .

Το Μονοπώλειο του Χρήματος

FED: Το «ευαγές» Εβραικό Ιδρυμα: Ολοι την θεωρούν ως Ομοσπονδιακή τράπεζα και αυτή είναι ιδιωτική Εβραική. Πρόκειται για την σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία υπερχρέωσε την πλουσιότερη χώρα του κόσμου με τρισεκατομμύρια δολάρια χρέος επί ένα και πλέον αιώνα. Ολοι οι πρόεδροι –με εξαίρεση τον Τζον Κέννεντυ-ήσαν αχυράνθρωποι της Μαύρης Χείρας, διότι οι τραπεζίτες τους επιλέγουν και αυτοί τους στηρίζουν στην εξουσία , όσο καιρό εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Όταν δυστροπήσουν , είτε τους αλλάζουν , είτε τους καθαιρούν , είτε τους δολοφονούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κυβερνήσεις των λοιπών χωρών . Αυτοί φτιάχνουν τους ηγέτες του σωλήνα στα εργαστήρια τους, τους προβάλλουν με τα ΜΜΕ και τους επιβάλλουν με «δημοκρατικές » διαδικασίες που ελάχιστα διαφέρουν από εκείνες του πάπα-Ντόκ και του Στάλιν.

Το 1913, το Κογκρέσο, με δόλο προώθησε τη Federal Reserve Act για να γίνει νόμος . Τότε ο πρωτοπόρος της αεροπορίας Τσαρλς Λίντμπεργκ δήλωσε: «Ο νόμος αυτός καθορίζει το νομοθέτημα της μεγαλύτερης απάτης στη γη …. Όταν ο Πρόεδρος υπογράψει την παρούσα Πράξη, η αόρατη κυβέρνηση της εξουσίας του χρήματατος θα έχει νομιμοποιηθεί …. Ο νέος νόμος θα δημιουργει πληθωρισμό κάθε φορά που οι άνθρωποι που ελέγχουν το χρήμα θέλουν τον πληθωρισμό …. Από τώρα και στο εξής, δημιουργείται επιστημονικά η οικονομική κρίση . ”

‘Μονοπώλειο’ η Γνώση

Εχοντας συγκεντρώσει εδώ και αιώνες τα περισσότερα χρήματα απέκτησαν τον έλεγχο των επιχειρήσεων , και αιχμαλώτισαν εσαεί όλες τις αξιόλογες βιομηχανίες στον κόσμο όπως:

· Rockefeller’s το πετρέλαιο, Morgan’s τους σιδηροδρόμους, Rothschild τις τράπεζες και τον έλεγχο των κυβερνήσεων, Carol Marx’s την πολιτική , Sassoon’s τα ναρκωτικά στην Κίνα, Monsanto’s τους σκλάβους και τις καλλιέργειες, Lehman’s την εισβολή και εκμετάλλευση των νοτίων – και όχι μόνον, Freud’s την ψυχολογία, Meyer’s το θέαμα( Χόλλυγουντ), Einstein’s τη Φυσική, Irving Berlin’s το μονοπώλιο της μουσικής, Warburg’s το «μηχανάκι» της Federal Reserve Bank , Oppenheimer’s την Εβραϊκή Ατομική Βόμβα , Betty Friedan’s τις νοικοκυρές, Abbie Hoffman’s το κίνημα των Υπαρξιστών-Χίπις , Bronfman’s τα ποτά, Henry Kissinger’s τις δολοφονίες και γενοκτονίες λαών, Norman Lear’s τις κωμικές σειρές, Bill Gates’s τα κομπιούτερς, George Soros τα χαρτοφυλάκια επενδύσεων και τον έλεγχο της Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων κ.ο.κ .

Η αθέατη διεθνής εξουσία έχει διορίσει –«με δημοκρατικές μεθόδους»- τους δικούς της υπαλλήλους στην διακυβέρνηση των διαφόρων χωρών για την προώθηση των σκοπών της. Στη χώρα μας αυθεντικός εκπρόσωπος της είναι ο Εβραίος Γεώργιος Παπανδρέου ή Jeffrey Mineiko, ο οποίος ανέλαβε με την διττή εντολή να :

· 1/ Χρεωκοπήσει τη χώρα και καθυποτάξει τον Ελληνικό λαό και την οικονομία του στο ΔΝΤ για να γίνει ευκολότερα η διαρπαγή και καταλήστευση του πλούτου της χώρας και η αποικιοποίηση της.

· 2/ Υπονομεύσει το Ευρώ και διαλύσει την Ευρωζώνη. Ως τώρα και τα δύο τα έφερε εις αίσιον πέρας με το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού να παίνεται και τους Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν ομαδικά.

Μονοπώλειο στα ΜΜΕ

Σε μιά εποχή έκρηξης των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας  που θα έπρεπε να συνοδεύεται από  την έκρηξη της πληροφόρησης και  διάδοσης της γνώσης , το αμαρτωλό κατεστημένο εφάρμωσε ένα ειδεχθές στραγγάλισμα της πληροροφορίας,  με τον πλήρη έλεγχο της. Παράλληλα επεμβαίνει  και  προβαίνει στην διαστροφή ,  παραπληροφόρηση,  αποπληροφόρηση ,  αποσιώπηση, λοιδωρία των αμφισβητιών και τελικά την πλύση  εγκεφάλου της κοινής γνώμης με  βάση τα τελειότερα επιτεύγματα της επιστήμης στον τομέα της ποδηγετήσεως του ανθρώπου, του ελέγχου της συνείδησης  και  της σκέψεως   του , καθώς και των λειτουργιών του εγκεφάλου του και των αντιδράσεων του .  Ετσι έχει επιτύχει την πλύση του εγκεφάλου και την ανάπυξη της προπαγάνδας σαν όπλο χειραγώγηση των μαζών , που θα την ζήλευε ακόμη και ο πατέρας της προπαγάνδας Γκέμπελς. Η μόνη ελπίδα είναι με την αλληλοεπίδραση του Διαδικτύου να μπορέσει η ανθρωπότητα να προχωρήσει στην οθρή και αντικειμενική πληροφόρηση , ώστε να αντιληφθεί την αλήθεια, να  ωριμάσει και να βγει τελικά από το σπήλαιο της άγνοιας που την έχουν ρίξει εδώ και 17 αιώνες  το διεφθαρμένο πολιτικόοικονομικό σύστημα του κατεστημένου.

Μονοπώλειο στα Φάρμακα

Το ειδεχθέστερο όμως έγκλημα των Εβραίων σιωνιστών γίνεται στην εκμετάλλευση των φαρμάκων. Στην Οθωμανική αυτοκρατορία απαγορευόταν η ασκήσεη επαγγέλματος γιατρού στους Εβραίους με το αιτιολογικό ότι με βάση το Ταλμούδ «οι Εβραίοι πρέπει να δολοφονούν τα θύματα τους εάν είναι ΜΗ-Εβραίοι , δηλαδή «goyim». Ορα την θεραπεία του καρκίνου; Χρήση του υδραργύρου; Φθορίωση-Χλωροφθοριοάνθρακες; Θειομερσάλη-εμβόλια; Σκουαλένιο-εμβόλιο γρίππης; Απεμπλουτισμένο ουράνιο για βόμβες; Μολυνση με μόλυβδο (στη Ρωμη και στα παιδιά του Σικάγου) Τα μικρόβια και οι ιοί που μας εξαπολύουν κατά καιρούς (τρελλών αγελάδων, χοίρων , πτηνών, του κάτω Νείλου, aids κλπ)

Πρώτος ο John D. Rockefeller πώλησε το πετρέλαιο σαν θεραπευτικό ελιξίριο πριν ανακαλύψουν ότι ήτο καύσιμη ύλη . Στον Jonas Salk απονεμήθηκε το Βραβείο Νομπέλ για το εμβόλιο που μετέδιδε στον εμβολιαζόμενο πολυομυελίτιδα, μια ψεύτικη αρρώστεια η οποία στην πραγματικότητα ήτο η δηλητηρίαση από τον βιομηχανικό μόλυβδο , γεγονός που απέκρυψαν οι εξαγορασμένοι ιατρικοί επιστήμονες.

Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι τα ελιξίρια: Gardasil, το οποίον κατέστρεψε τις μελλοντικές γενιές της Αμερικής, το Prozac ο συντομότερος δρόμος για την μεταβολή των ανθρώπωη και των-ακόμη και των παιδιών – σε ζόμπι, η αρρώστεια Morgellon’s, φημολογείται ότι προέρχεται από ψεκασμούς με χημικά και βιολογικά μέσα( chemtrails) Να αναφερθεί ακόμη η απάτη των φαρμακευτικών εταιρειών που πραγματοποιούν κλινικές μελέτες σε τριτοκοσμικές –και όχι μόνον-χώρες με εξαγορασμένους πανεπιστημιακούς γιατρούς-ερευνητές και πληρωμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα και κυβερνήσεις για να βγάλουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι πασίγνωστο το όργιο της συνταγογράφησης των γιατρών των «συμβεβλημένων» με τις εν λόγω φαρμακευτικές εταιρείες, γεγονός που έφερε την χρεωκοπία των ασφαλιστικών ταμείων και την βαρυτάτη φορολόγηση των ασφαλισμένων.

Η Πολυεθνική του Χριστιανισμού

Το πρότυπο της απάτης που αναπτύχθηκε τα τελευταία 1700 χρόνια είναι η δημιουργία του μύθου του Χριστιανισμού το 325 μ.Χ. Το κεντρικό δίδαγμα στον κόσμο ήταν «αν ραπισθεί από τη μια παριά να στρέφει και την άλλη παριά στον ραπιστή» Ετσι έκαναν παθητικό το άτομο εν προκειμένω στη Μαύρη Χείρα, όταν του βάζει το χέρι στα θυλάκια του και τον ληστεύει εκ του εμφανούς, δίδοντας του μίαν και μόνη αμοιβή: Την μετάβαση του στον επουράνιο παράδεισο όταν αποδημήσει εις Κύριον (Γιαχβέ) Η πίστη είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί στον εγκέφαλο του ανθρώπου χωρίς να είναι και αληθινή . Είναι η ίδια διαδικασία που μας κάνει να πιστεύουμε στο τραπεζικό σύστημα που μπορεί να μην είναι αληθινό , αλλά εμείς το πιστεύουμε σαν θρησκεία. Όπως έχουν περάσει το ψέμα ότι η χριστιανική θρησκεία είναι αλήθεια , κατά τον ίδιο τρόπο μας έχουν περάσει και το ψέμα ότι το τραπεζικό σύστημα είναι τίμια επιχείρηση. Όμως αν κάποιος από τους μη-Εβραίους θελήσει να δώσει χρήματα με τόκο , τον κατηγορούν για τοκογλυφία, εκ του φόβου μήπως και τους πάρουν το μονοπώλιο της καταλήστευσης του κόσμου. Επομένως εκκλησία και τράπεζες είναι καμωμένες από την ίδια στόφα και γι’αυτό το Βατικανό –και όχι μόνον-διαθέτει την «αγία τράπεζα» του . Αλλά και ο «άγιος Ιωαννίνων» διαθέτει πλούσια συμμετοχή στο κεφάλαιο της Εθνικής Τράπεζας , ελέω αδελφών Ζωσημάδων, που έβαλαν κληρονόμους την Εκκλησία. Εχετε μας πίστη , είναι το σύνθημα και των δύο. Με την διαφορά ότι στην τράπεζα πληρώνεις τόκο για να πάρεις ένα δάνειο , ενώ στην εκκλησία πληρώ νεις για μια υπόσχεση να πας στον παράδεισο. Κατά τον Αγγλο ιστορικό H.G. Wells η πνευματική και ηθική πρόοδος σταμάτησε το 1770 , από τότε που παρουσιάσθηκε η οικογένεια Rothschild. Εμείς θα λέγαμε από την αναρρίχηση σαν αυτοκράτορα του Βυζαντίου του Μεγάλου Κωνσταντίνου(274337 μ.Χ). Αυτός κατήργησε την ανεξιθρησκεία και καθιέρωσε υποχρεωτικώς τον χριστιανισμό . Εκτοτε άρχισε ο ανηλεής διωγμός και συστηματική καταστροφή του Ελληνισμού. Αργότερα ο Θεοδόσιος Β!(346-392 μ. Χ) και οι διάδοχοι του κατέστρεψαν όλα τα Ελληνικά μνημεία και έκαναν ειδεχθή γεγοντονία στον Ελληνισμό(Σκυθούπολις 20 εκατ. θύματα, Ιπποδρόμιο Θεσσαλονίκης 15.000 νεκροί κ.ο.κ) , κατήργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες , έκλεισε τις φιλοσοφικές σχολές και έκαψε όλα τα Ελληνικά βιβλία,παπύρους και περγαμηνές κ.α. Ο πατριάρχης Κύριλλος Αλεξανδρείας ( 378 – –444μ.Χ) είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της μεγαλύτερης φιλοσόφου όλων των εποχών , της Υπατίας. Το 391, με παρακίνηση του αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας Θεόφιλου, καταστράφηκε ο μεγάλος ναός του Σέραπι και η Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας , ως αποκορύφωμα του διατάγματος της 24ης Φεβρουαρίου του ίδιου χρόνου, επί αυτοκράτορος Θεοδοσίου και σε μια περίοδο που ήδη αρκετά ιερά της υπαίθρου αλλά και οι ναοί των πόλεων και της υπαίθρου στην κυρίως Ελλάδα , Μικρά Ασία, Κάτω Ιταλία-Σικελία και στην Εγγύς Ανατολή καταστράφηκαν από χριστιανούς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜΕΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ

Advertisements

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in News and politics and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s