ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑ-ΜΥΘ(Ι)ΩΝ


A)Απαγορευμένη αρχαιολογία ή εξελιγμένη θεολογία;

Πολλές φορές οι άνθρωποι διερωτώνται τι είδους παραστάσεις είναι αυτές που έχουν αποτυπωθεί δι’ ανθρωπίνης χειρός πάνω σε αρχαιολογικά μνημεία δίδοντες την εξήγηση ότι παριστάνουν διάφορα …. εξωγήϊνα όντα, μη δυνάμενοι να αποδεχθούν το γεγονός των ενορατικών προφητειών ή την λεγόμενη «εξελιγμένη θεολογία», που έχει να κάνει με σημαντικές τεχνολογικές γνώσεις των αρχαίων ιερατείων!…

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι απεικόνιζαν πολλές φορές ανθρώπους με μορφή ζώου. Το ίδιο, όμως, ισχύει και σε διάφορες λαϊκές παραδόσεις, όπως και στην Ορθοδοξία μας, όπου ο Άγιος Χριστόφορος εικονίζεται με μορφήν κυνός. Τούτο, ασφαλώς, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι είχαν την μορφήν ζώου, αλλά οι παραστάσεις είχαν και συμβολικό χαρακτήρα. Πέραν αυτών οι ενοράσεις των ανθρώπων είχαν και προφητική δύναμη με όλα όσα σήμερον δύναται να επιτύχει η Γενετική Επιστήμη, (Ίδε βιβλίο μας: «Ιησούς Χριστός: Ελληνισμός-Χριστιανισμός»).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ πολλές φορές διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, που έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, την θρησκεία και ό,τι άλλο σχετίζεται με την εθνικοθρησκευτική παράδοση των λαών, όπως, για παράδειγμα, η Ελλάς.
Θεωρώ εκ προοιμίου περιττό να δηλώσω ότι ενώ συμφωνώ σχεδόν με όλα τα ιστορικά και αρχαιολογικά θέματα, που αποκαλύπτονται, διατηρώ, ασφαλώς, την όποια επιφύλαξή μου για βιβλία που αγγίζουν τον χώρο της επιστημονικής (και όχι μόνον) φαντασίας, τα οποία, ομολογώ, τα αντιμετωπίζω καλοπροαίρετα, αλλά και με αρκετή διάθεση χιούμορ, δεδομένου ότι, ενώ στην Επιστήμη πρώτα ανακαλύπτεται ένα γεγονός και μετά ανακοινώνεται, στην «Ουφολογία», για παράδειγμα, πρώτα ανακοινώνεται η ύπαρξη ενός γεγονότος (εν προκειμένω εξωγήϊνοι) και στην συνέχεια … ψάχνουμε να τους ανακαλύψουμε στο αχανές διάστημα (!!).
Μου κέντρισε, όμως, το ζωηρό ενδιαφέρον μία τηλεοπτική εκπομπή ενός πολύ καλού μου φίλου, του Δημοσθένη Λιακόπουλου, που έγινε την 1ην Νοεμβρίου 2005, σε ιδιωτικό τηλεοπτικό δίαυλο1 και ο οποίος έκανε αναφορά σε θέματα υψηλής τεχνολογίας των αρχαίων ανθρώπων (δεν θα έλεγα κατ’ ανάγκην Ελλήνων, αφού μέσα σ’ αυτούς συγκαταλέγονται Αιγύπτιοι, Ινδοί κλπ) και μάλιστα σε όλα τα σημαντικά στοιχεία, που επεδείχθησαν από τηλεοράσεως για τις εκπληκτικές γνώσεις του ιερατείου των αρχαίων Αιγυπτίων, που δεν άφησαν βεβαίως δείγματα του έργου αυτού, αλλά διάφορες παραστάσεις από τις οποίες γεννώνται πολλοί συνειρμοί και, ως εκ τούτου, αρκετοί και εύλογοι προβληματισμοί.
Πράγματι, πολλοί άνθρωποι, επισκεπτόμενοι διαφόρους αρχαιολογικούς χώρους (ο γράφων, για παράδειγμα, παρά τις σοβαρές κινητικές δυσκολίες του, έχει επισκεφθεί 28 κράτη!) προβληματίζονται για τις διάφορες αρχαιολογικές παραστάσεις, που βρίσκονται αποτυπωμένες σε βραχογραφίες ή σε διάφορα αρχαιολογικά μνημεία και δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τις εικόνες που βλέπουν, οι οποίες, εν πολλοίς, ομοιάζουν καταπληκτικά με σημερινά αεροπλάνα, ελικόπτερα, βομβαρδιστικά κλπ.
Χωρίς αμφιβολία κάτι συμβαίνει. Κι όταν λέμε «κάτι συμβαίνει» θα πρέπει να συμβαίνουν δύο τινα: Ή οι αρχαίοι διέθεταν υψηλή τεχνολογία την οποία χρησιμοποιούσε το ιερατείο (όπως στους Δελφούς) ή οι αρχαίοι προφήτευαν την καταπληκτική εξέλιξη, που θα είχε ανθρώπινη τεχνολογία των σημερινών ημερών. Μία τρίτη άποψη, ότι οι αρχαίοι κατέγραφαν πληροφορίες, που είχαν για προϊστορικούς ή εξωγήϊνους πολιτισμούς δεν αποκλείεται, αλλά, από τα μέχρι τούδε υπάρχοντα στοιχεία δεν είναι εύκολο να αποδειχτεί, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει και από τον γράφοντα πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ή έχουν γραφεί αρκετά ενδιαφέροντα βιβλία2.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ!..

Ο καλός μου φίλος Δημοσθένης Λιακόπουλος «βομβάρδισε» κυριολεκτικά το τηλεοπτικό του κοινό με μία σειρά πολύ σημαντικών στοιχείων, για την υψηλή τεχνολογία των αρχαίων, μεταξύ των οποίων η ύπαρξη ενός είδους ηλεκτρικών λαμπτήρων στην αρχαία Αίγυπτο, που κρατούσαν ανά χείρας διάφοροι Αιγύπτιοι (προφανώς ιερείς). Και όχι μόνον…
Πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία έδειχναν, όπως προείπαμε, διάφορα άγνωστα οχήματα, π.χ. αεροπλάνα, ελικόπτερα, βομβαρδιστικά κλπ, που δεν ξέρουμε, βεβαίως, τον χώρο προελεύσεώς των, αλλά και την σκοπιμότητα των οχημάτων αυτών, που βρίσκονται σε παραστάσεις αρχαίων μνημείων της Αβύδου.
Αλήθεια, τι ακριβώς συμβαίνει με όλα όσα αποκαλύπτονται;

Ευθύς εξ αρχής θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους αυτούς που σπεύδουν να ακυρώσουν κάθε καινούργια σκέψη ή όποια έρευνα γίνεται προς αποκάλυψη της αλήθειας. Κάθε άλλο. Τουναντίον, σπεύδω να χειροκροτήσω κάθε καινούργια ιδέα, που ενδεχομένως μας οδηγήσει σε νέες επιστημονικές ατραπούς, αρκεί αυτή η ιδέα να έχει τουλάχιστον μία επιστημονική βάση, που θα αποτελέσει την αρχή για μία σωστή και εποικοδομητική συζήτηση για την επιστημονική απόδειξη των επιχειρημάτων.
Αυτός και ο λόγος που συμφωνώ απολύτως με τον καλό μου φίλο Δημοσθένη Λιακόπουλο, που έθεσε το θέμα της υπάρξεως υψηλής τεχνολογίας από τους αρχαίους Αιγυπτίους, όπως στην περίπτωση με τους «ηλεκτρικούς λαμπτήρες», δεδομένου ότι υπάρχει επιστημονική βάση των δεδομένων αυτών.
Και εξηγούμαι:
Όποιος διαβάσει τα δύο νέα βιβλία μου «Ελληνικός Χριστιανισμός» και «Χριστιανικός Ελληνισμός», θα διαπιστώσει ότι, για παράδειγμα το ήλεκτρον, ήτο γνωστόν όχι μόνον στους αρχαίους Έλληνες, αλλά και στην Αγία Γραφή!
Διαβάστε τι γράφων μέσα στο πρώτο βιβλιο:

«Ο Θαλής ο Μιλήσιος εμίλησε για το ήλεκτρον… Τι περίεργον, όμως!… Και η Παλαιά Διαθήκη ομιλεί για το ήλεκτρον, αφού μέσα στο βιβλίον του Προφήτου Ιεζεκιήλ διαβάζομεν:
 «και είδον και ιδού πνεύμα εξαίρον ήρχετο από βορρά, και νεφέλη μεγάλη εν αυτώ, και φέγγος κύκλω αυτού και πυρ εξαστράπτον, και εν τω μέσω αυτού ως όρασις ηλέκτρου εν μέσω του πυρός και φέγγος εν αυτώ» (Ιεζ. 1, 4).
 «και είδον ως όψιν ηλέκτρου από οράσεως οσφύος και επάνω, και από οράσεως οσφύος και έως κάτω είδον ως όρασιν πυρός και τα φέγγος αυτού κύκλω» (Ιεζ, 1, 27).
 «και είδον και ιδού ομοίωμα ανδρός, από της οσφύος αυτού και έως κάτω πυρ, και από της οσφύος αυτού υπεράνω αυτού ως όρασις ηλέκτρου» (Ιεζ. 8, 2).»

Μόνον που δεν σταματάμε εκεί… Προχωρούμε και παραπέρα… Στο δεύτερο βιβλίο μας («Χριστιανικός Ελληνισμός»), που αγνοώ γιατί ο καλός μου φίλος δεν θέλησε μέχρι στιγμής να παρουσιάσουμε από τηλεοράσεως (προηγούνται άλλοι φίλοι του), επισημαίνεται η αναφορά του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, που αποκαλύπτει ότι, για παράδεγμα, η Κωνσταντινούπολις εφωταγωγείτο καθημερινώς μέχρι βαθείας νυκτός με ειδικούς ηλεκτρικούς λαμπτήρες (!!)
Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς αναφέρει ο Άγιος Νεκτάριος:
«Η Κωνσταντινούπολις κατά τας αρχάς του Η’ αιώνος ηρίθμει υπέρ τας 500.000 κατοίκων και ήτο ομολογουμένως το μέγιστον εμπορείον όλου του κόσμου. Εκεί μετεκομίζοντο τα προϊόντα της Ασίας, της Αφρικής, της Ιταλίας, της Ισπανίας και αυτής της Βρετανίας. Η Κωνσταντινούπολις μετά την παρακμή της Καρχηδόνος, της Αλεξανδρείας, της Αντιοχείας και της Ρώμης, είχεν αποβή το κέντρον της συναλλαγής ολοκλήρου του εμπορίου του κόσμου. Εις τούτο συνετέλεσεν η ευεξία του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, η εύρυθμος αυτού διοίκησις, τακτικά δικαστήρια, οι σοφοί νόμοι, αι ποικίλοι του βίου ανέσεις και η εγγύησις της ασφαλείας των συναλλαττομένων και αι ευκολίαι του εμπορίου, τα οποία ουδαμού ηδύναντο τότε να εύρωσι. Το κολοσσαίον οικοδόμημα, εν ω απετίθεντο τα πολυτιμότατα εμπορεύματα, τα πολυάριθμα του καταστήματος τούτου εργοστάσια εξήστραπτον εκ σηρικών και χρυσοπάστων υφασμάτων όλον το απέραντον τούτο οικοδόμημα εφωταγωγείτο τας εσπέρας μέχρι βαθείας νυκτός δια ρεύματος φωτός εκ πολλών λαμπτήρων σχηματιζομένων. Δια τοιούτου συστήματος εφωτίζετο η Κωνσταντινούπολις άπασα. Η διάταξις του τακτικού φωτισμού της Κων/πόλεως ως και άλλων πόλεων είχεν αρχίση να εκτελήται από της ΣΤ΄ εκατονταετηρίδος.
Η από της ΣΤ΄ εκατονταετηρίδος φωταγωγία των πόλεων κατά τας νύκτας δια τελειοτάτου φωτιστικού συστήματος προκύπτει όπως διαμαρτυρηθή κατά των αποκαλούντων τον αιώνα τούτον αιώνα σκότους. Βεβαίως αιών από του οποίου άρχεται και η φωταγωγία της νυκτός δεν είνε αιών σκότους…»
Ιδού, λοιπόν, γιατί η γνώσις του ηλεκτρικού ρεύματος υπήρχε από την αρχαιότητα και συνέχισε στο Βυζάντιο μέχρι των ημερών μας!..

ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ;

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι τα περίεργα οχήματα, που ομοιάζουν με διαστημόπλοια, και τα οποία εμφανίζονται σε πολλούς αρχαίους ή αναγεννησιακούς πίνακες διαφόρων καλλιτεχνών.
Χωρίς αμφιβολία οι καλλιτέχνες, είτε γιατί αντέγραφαν αλλήλους, είτε γιατί αναπαρήγαν τα επινοήματα προηγουμένων ή συγχρόνων συναδέλφων τους, αλλά και γιατί πολλές φορές απεικόνιζαν ό,τι οι ίδιοι είχαν οραματισθεί, δημιουργούσαν έργα με περίεργα οχήματα και άλλα ανεξήγητα αντικείμενα που προβληματίζουν τον όποιο επισκέπτη εκκλησιών, μουσείων ή ιδιωτικών συλλογών έργων τέχνης.
Μη λησμονούμε ότι πολλές εικόνες ή παραστάσεις καλλιτεχνών δεν είναι δικές τους επινοήσεις, αλλά βιβλικές αναφορές. Επί παραδείγματι, το άρμα του Ιεζεκιήλ, το άρμα του προφήτη Ηλία, η Αγία Τριάδα, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος, η Ανάληψη του Κυρίου κλπ δεν είναι θέματα που μπορεί να τα προσεγγίσει κάποιος τόσο εύκολα, στερούμενος μάλιστα θεολογικών γνώσεων. Αυτός και ο λόγος που ο καλλιτέχνης «μιλάει στην ψυχή» του πιστού με τον δικό του τρόπο κυρίως στις εικόνες των εκκλησιών, δείχνοντας διαφόρους καλογήρους ή ιερωμένους να οραματίζονται διάφορα ουράνια φαινόμενα.
Και κάτι άλλο: Από τον καιρό που έζησαν οι βιβλικοί Προφήτες μέχρι σήμερα, είναι γνωστόν ότι δεν συνέβησαν κοσμογονικά γεγονότα με κατακλυσμιαίες καταστροφές (όπως για παράδειγμα η έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας το 1524 π.Χ.), αλλά πολλά σημαντικά κοσμοϊστορικά γεγονότα, όπως η κτίση της Ρώμης, ο Παρθενών, ο Ναός του Σολομώντος, η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η εμφάνιση του ιδίου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!
Κατά συνέπειαν τα όσα περίεργα βλέπουμε στις εικόνες δεν έχουν κατ’ ανάγκην παρελθοντολογική, αλλά συμβολική αξία, με προφητικές διαστάσεις, αφού, για παράδειγμα, η τεχνολογία των ανθρώπων, έφθασε μέχρι εκεί που γνωρίζουμε σήμερα και την οποίαν είχαν διαβλέψει οι μεγάλες αυτές οι αρχαίες και βιβλικές μορφές.
Φαντασθείτε τι θα δούμε στο μέλλον σε όλους τους τομείς της Επιστήμης!..

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Εxtra 3, ώρα 20.30΄-22.30’ .
2. Ένας εκ των προσκεκλημένων μου ήταν και ο γνωστός Ελληνολάτρης κ Παν. Μαρίνης, που έγραψε και σχετικό βιβλίο, (Προκατακλυσμιαίοι Πολιτισμοί) και ο οποίος ενεφανίσθη τηλεοπτικά μαζί μου την 13ην Φεβρουαρίου 2000, στον τηλεοπτικό δίαυλο «Τηλετώρα».

pagan  http://www.sakketosaggelos.gr/    /2011

 

b)Λιακούρειος Aπαγορευμένη Αρχαιολογία (Β)

Πετούσαν ναι ή όχι?
Συνεχίζοντας το αποκαλυπτικό αφιέρωμα στην Τεχνολογία των θεών – Απαγορευμένη Αρχαιολογία από τους Ιλλουμινάτι, τη Νέα Τάξη, το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπι και τη Λευκή αδελφότητα, παραθέτουμε τη κρυμμένη ορθόδοξη Αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις πάντα.
Να μη μάθει ο κόσμος για το αντιβαρυτικό τριπόδι του Απόλλωνα και τα αρχαία βολιβιανά ΕΛληνικά αεροπλάνα μεταξύ άλλων?
Παραθέτουμε παράδειγμα την δυσθεώρατης αναλυτικής Θεοεπιστημονικής Λιακούρειου μεθόδου «ο Προκρούστης».
Προσέξτε το αρχαίο αντικείμενο και την μοναδική Λιακούρεια εξήγηση.
Φυσικά λόγω της Θεολογικής αυθεντίας, κάθε άλλη άποψη είναι συνωμοσία του Αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι, των Ιλλουμινάτι, της Νέας Τάξης κλπ που απεργάζονται τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Φυσικά ποιά άλλη εξήγηση μπορεί να δώσει κάποιος βλέποντας την αρχαία απεικόνιση του Απόλλωνος με τη λύρα και το τρίποδο. Τι πιο φυσικό να βρισκόμαστε μπροστά στην απεικόνιση των υπερτεχνολογικών ιπτάμενων αρμάτων (που το καταπληκτικό σ’ αυτή τη περίπτωση του Αππόλωνα, είναι ότι πετούσε χαμηλά και γρήγορα πάνω από τα ψαράκια και τα δελφινάκια…). Μπορεί να υπάρξει άραγε άλλη εξήγηση?

Βλέποντας με άλλα μάτια τον κόσμο (Δυνατά και Λιακουρικά) αποκαλύπτεται μπροστά μας η Αλήθεια του θεού και της Ορθοδοξίας.
Όλες οι υδρίες αγγεία κλπ δεν είναι τίποτε άλλο από ενεργειακά δοχεία αντιβαρυτικής τεχνολογίας υδραργύρου. Φυσικά βλογημένα – βλογιοκομμένα από τους γεροντάδες +ευλόγησον+ της αρχαιοΕΛληνορθοδοξίας. Διακρίνουμε κωδικοποιημένες οδηγίες χρήσεως σε προφητικές σκηνές της Ορθοδόξου ιστορίας.
Έτσι διακρίνουμε:
Ο Χριστός και το χρυσόμαλλο δέρας ΤΕΣΛΑ, η υπερτεχνολογική Υπαπαντή του Αχιλλέα, η αντιβαρυτική Ανάληψη του Κυρίου στο κήπο των Εσπερίδων, ο Ευρύμανθος κάπρος στο Ναό-Ούφο του Σολομώντος, ο Ιησούς στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σείριου, ο Χριστός αστροναύτης και ο Διόνυσος, ο Χριστός ιπποκόμος με αγιασμό υδραργύρου, ο Χριστός φαντάρος και Ρώσικες κοσμοσφαίρες Τεριρέμ, κλπ.
Γιατί μας κρύβουν ότι ο Χριστός μιλούσε Ελληνικά και οι μαθητές του ήταν Έλληνες? Τι θέση παίρνει η Ιερά Σύνοδος? Πως μπορούν να αντικρούσουν τον μέγιστο ιστορικό ερευνητή Σακκέτο –Πακέτο?

Εδώ βλέπουμε μοναδικές αποδείξεις.
Υπερτεχνολογικά ΕΛ διαστημόπλοια. Αντιβαρυτικοί Ελληνορθόδοξοι Ναοί (μέχρι τώρα οι άσχετοι τους ονόμαζαν τάφους πυραμίδες στην Αίγυπτο, στο Περού και οπουδήποτε αλλού). Αρχαίες αιγυπτιακές γομαρολάμπες με μονώσεις (με ΕΛληνική υπερτεχνολογία) που χρησιμοποιούσαν οι ορθόδοξοι αιγύπτιοι για να δίνουν το Άγιο φως υδραργύρου της Ανάστασης του Χριστού στους Ορθόδοξους – ναούς – πυραμίδες – Ούφο. Πιλότοι Χανεμπού με κάσκες. Προφητείες για το Τραχώνι και το 6ο REICH των Ελλήνων.
Επιτέλους ξεσκεπάστηκαν τα ψεύδη εκατομμυρίων επιστημόνων, ιστορικών, αρχαιολόγων, ειδικών μελετητών, γλωσσολόγων, εθνολόγων, κοινωνιολόγων, γραφολόγων, φυσικών, βιολόγων κλπ που συντονισμένοι παγκοσμίως από τη Λευκή αδελφότητα (η μυστική παγκόσμια κυβέρνηση) τόσους αιώνες, μας παραμυθιάζουν με Σιωνιστικά Ανθελληνικά ψεύδη, της Νέας Τάξης, των ιλλουμινάτι, των υποχθονίων κλπ.
Διότι η Πρό(παρά)νοια του Θεού μέσω του Εκλεκτού Του (Προφήτη Λιάκουρα), έδωσε στον περιούσιο λαό Του (εμάς τους Έλληνες), το φως το της Γνώσεως (δια των ντουβαρομπαζοπακέτων).

Συνεχίζοντας τις αποκαλυπτικές παραθέσεις βλέπουμε εκ-πλη-κτι-κά ντοκουμέντα.
Τους μοναδικούς μηχανισμούς ιπτάμενων Ελληνορθόδοξων ναών (ένα τέτοιο Χανεμπού, κάποιοι συμβατικοί άσχετοι αρχαιολόγοι, τον ονομάζουν Παρθενώνα)
Τις μοναδικές μπαταρίες-κιοφτέ αγιασμού με Θεϊκή ενέργεια κατ’ ευθείαν από αντιβαρυτικό αρχαίο Ορθόδοξο ευχέλαιο (οι ίδιοι άσχετοι αρχαιολόγοι τις ονομάζουν κίονες).
Αυθεντικό Ορθόδοξο υπερόπλο ΤΕΣΛΑ (σχέδια του οποίου βρίσκονται στα υψίστης ασφαλείας υπερτεχνολογικά θεοεπιστημονικά εργαστήρια του Αγίου Όρους).
Ο περίφημος ιπτάμενος τάφος με αυτόματο σχέδιο πτήσης Σείριου (η ψυχή του θανόντος αρχαίου ορθοδόξου πηγαίνει κατ ευθείαν στον Θεό, χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις πλοήγησης του σκάφους στο υπερπέραν).

Και κλείνουμε με τον ΟΓΚΟΛΙΘΟ των ντοκουμέντων.
Τις Ορθόδοξες αγιογραφίες.
Οι εικόνες μιλάν από μόνες τους. Προσέξτε τα εθνικοσοσιαλιστικά Χανεμπού δεξιά και αριστερά της γιγάντιας Παναγίας και του Χριστού (ο οποίος βρίσκεται πάνω σε αντιβαρυτικό υπερόχημα αγιασμού υδραργύρου). Ο Άγιος Δημήτριος με υπερόπλο εκχριστιανίζει υποχθόνιο ο οποίος κρατά σατανικό υπερτεχνολογικό σφράγισμα 666.
Αρχάγγελοι πιλότοι σε Ούφο με καραμούζες και άστρα της Βεργίνας, κατά τη διάρκεια διαστημικών μαχών με τη Νέα Τάξη και το Αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι. Ο περίφημος μυστικός δείπνος στο υπερτεχνολογικό διοικητήριο του Χριστού με τους επιτελείς Του +ευλόγησον+. Ο στρατηγικός σχεδιασμός των επόμενων χιλιετιών, η καταγραφή των πρακτικών των συνεδριάσεων κορυφής δια των αποκρύφων των Ευαγγελίων. Και τέλος ο περίφημος ιπτάμενος γάιδαρος (πετάει ο γάιδαρος? Και φυσικά πετάει… όπως αναφέρουν ρητά οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+)

PEEGAN  http://funel.blogspot.be/

About sooteris kyritsis

Job title: (f)PHELLOW OF SOPHIA Profession: RESEARCHER Company: ANTHROOPISMOS Favorite quote: "ITS TIME FOR KOSMOPOLITANS(=HELLINES) TO FLY IN SPACE." Interested in: Activity Partners, Friends Fashion: Classic Humor: Friendly Places lived: EN THE HIGHLANDS OF KOSMOS THROUGH THE DARKNESS OF AMENTHE
This entry was posted in ARCHAEOLOGIE and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.